Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@apple_tree já jsem sama zvědavá...měla jsem v plánu dělat další test až za dva dny. Ale i aklin píše že zítra. Tak já nevím,jestli to má zítra cenu
Ahoj tak tento měsíc se začínáme snažit.Menstruaci mám nepravidelnou 28-35. Zkusila jsem ovu test (snažení proběhlo) ovu mám cca 16.den.Mela jsem to dostat 1.3. zatím nic ;) bolí mě prsa...taaak doufám ze by to mohlo vyjít...
Holky kdyz jsem mela vcera pozitivni ovulacni test a skocili jsme na to az dnes rano vadi to?
@natysnovec Takle malymu zacala sesta nemoc i osypani z jidla
@budenas5 cauky jakto vypada ta 6 nemoc?Co to je?
@budenas5 ta 6 nemoc to nebude.Nema teploty.A uz asi 4 dny nam odmita veskery obed ale na cukratka to jde to by chtela.Tak ja nevim.Nalada stridava,chvilku smich az moc a pak zase krici,vzteka se,apod.
@hlasimse no já zatím nejasam... Teď jsem přišla z dlouhé procházky se psem a mám mírné špinění,spíš takový nahnědlý výtok (omlouvám se za konkrétnost,ale chlapi sem snad nechodí😀). Je to jiné než před ms,ale tělo je nevyzpytatelné.zkusim počkat s testem do pondělí - když bude teplota nahoře.
ducha :O
@apple_tree
@hlasimse
@aklin
@tynka07 tak teplota je pořád vyšší,i když mir
@apple_tree
@hlasimse
@aklin
@tynka07 mírné klesla na 37. Ale při ms bývá nižší. Ta se přes noc nerozjela. Ztezkla ní prsa.test negativní...je to nějaká polska značka Adiel...výhodné balení když jsem kupovala krém a baz.teplomer.ja už nevím...

@mandarinka90 Tak treba uz ms neprijde 🙂 Ale jinak je fajn, ze uz jdete do car, mne to fakt dodalo dost nadeji ;)