icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

budenas5
14. bře 2018

@maice Ahaa, no to jeste pockej. To cekani je ale hrozny!!

maice
14. bře 2018

@budenas5 Cekam do pondeli...;) snad

cpollik
14. bře 2018

@budenas5 gratulace veliká!!!

cpollik
14. bře 2018

@lobella už by mělo být vidět srdíčko,jak bije.Drzim pessticky!!!

pavlina30
14. bře 2018

Holky tak to moje tělo mi chystá jedno překvápko za druhým.Mám otevřený čípek takže zřejmě bude ovulka

budenas5
14. bře 2018

Holky tak ja mam ma bolesti a zitra ma prijit takze asi taky nic :((

darkwitch
14. bře 2018

@budenas5 tak ms bolesti jsou na začátku těhotenství obvyklé, z toho si hlavu nedělej a mysli pozitivně

maice
14. bře 2018

@budenas5 Neboj,ver tomu malickymu 🙂

arevb
14. bře 2018

@budenas5 já měla menstruacni bolesti ještě týden po vynechani

ejdys
14. bře 2018

Zdravím, já jsem po dobrani 1. baleni Clostilbegytu a premyslim kdy bude nejlepsi udelat test..A mate nekdo zkusenosti s timto lekem? Jak negativni tak pozitivni?? moc dekuji a drzim palce vsem snazilkam😘

stuplakova
14. bře 2018

@jitka0a Jo já věřím že to pro ně musí být stejně frustrující pro ně jako pro nás. Řekla bych že když se snaží o miminko a nejde jim to, tak to pro ně jako selhání, že nejsou schopni rozšířit rod nebo jak to říct 🙂.

stuplakova
14. bře 2018

@kladpol To je dobře, že tě to ani nenapadlo a nemáš s tím chuť začínat 🙂. Holčičky jsou fajn, chlapečci taky, ono každé má svoje 🙂. Chlapi jsou na holčičky potom zatížení, jsou to prostě tatínkovy holčičky a je jedno kolik jim je 🙂, já to vidím dma už teď 😀.

katkas75
15. bře 2018

@budenas5 tak co?? 🍀

bajunka
15. bře 2018

@ejdys ja po nem dost pribrala,ale tehotenstvi se nekonalo,brala jsem 3 mesice,pak ma byt tri mesice pauza a pak se ma brat zas tri mesice,vickrat se za zivot nesmi,protoze pak zvysuje moznost rakoviny....tak jsem si rekla ze mi ta trimesicni lecba staci a holt to nevyslo,takze ted uz to nechame na prirode...

bajunka
15. bře 2018

@budenas5 priznaky tehu, ovulace i menstruace jsou velmi podobne,pak se v tom clovek ma vyznat...bolesti jsou opravdu normalni...a s tou tvou hodnotou hcg,bych byla naprosto v klidu...jedine co mne udivuje,ze pri tak vysokem hcg nejsou ty trsty z moci vyraznejsi...

katy48
15. bře 2018

@ejdys ano mám brala jsem ho půl roku a jedna tableta byla bez účinku. 2 už zabraly, ale k mimču nám nepomohly

lobella
15. bře 2018

@budenas5 ja mela bolesti prvni cely tyden po vynechani, v tom druhem a ted tretim uz tolik ne, ale obcas jeste zaboli

budenas5
15. bře 2018

Holky tak dnes mela prijit ms a nic 🙂) tady test v 6 rano

horvathova3
15. bře 2018

Je tady vůbec ještě někdo kdo čeká na //? 😀 a nemá ještě žádné děti doma?

monikaa91
15. bře 2018

@horvathova3 Já, už 2,5 roku 😕

hlasimse
15. bře 2018

@budenas5 gratuluju! 🙂 Jinak já taky měla bolesti na ms asi celé 3 dny před očekávaným termínem a pak najednou nic

jitka0a
15. bře 2018

@stuplakova Jo chápu tě jak to myslíš. Taky si to myslím že je to pro ně stejně frustrující. Ještě že dnešní medicína je už na tak dobré úrovni v této oblasti a jsou různé možnosti jak si pomoci a ne jen práškama, ale i různými zákroky a tak.

biedronca
15. bře 2018

@horvathova3 Já -... snažíme se rok, ale porad nic. Snažíme se o první mimi. v Lednu ted se zadarilo,ale nakonec samovolny potrat. Je mi 27 let...

mandarinka90
15. bře 2018

@budenas5 ty nás napínas 🙂 ale taky si myslím, že hcg z krve bude přesnější takže určitě tam jedno nebo více miminek bude 🙂
Holky my včera z caru přijeli úplně nadšení 🙂 manžel má spermiogram tak šestkrát lepší než je norma 😀 akorát má 76% s deformaci hlavičky, ale 5% normálních a norma je snad 3% tak je to taky OK 🙂 jinak nám dělali genetiku a mě hormonální profil a za šest týdnů jedeme znovu... Snad nám něco najdou ať víme kde je problém.

jitka0a
15. bře 2018

@katkatris No tak jasně balík peněz bude třeba určitě, není to levná záležitost, částky se pohybují v řádu desetitisíců a je to masakr, kamarádka byla na umělé a nechali tam asi 70 tisíc jen tak, ale zase jinou možnost neměli 🙂.

budenas5
15. bře 2018

@mandarinka90 No tak super!!! Budu na vas myslet.💋💋
@horvathova3 Ja to tady opustim az budu mit vse jiste. Zatim budu psat holkam jen do zprav.

bajunka
15. bře 2018

@budenas5 nepis do zprav,hezky verejne 🙂 ja jsem zvedava,kolik tam tech mimisku nakonec bude 🙂

zdenk_a
15. bře 2018

@horvathova3 já 😉

horvathova3
15. bře 2018

@budenas5 nepiš do zpráv 🙂 mě to jen zajímalo, jestli je tady na tom někdo stejně.

zdenk_a
15. bře 2018

Ahoj holky, od srpna se snažíme o první dítko, je mi 29...skoro už 30 ☺ No a zítra má přijít MS (snad nepřijde vůbec). Před týdnem mě šíleně začly bolest prsa, od pondělí do včera hnědý výtok. První test jsem si dělala v pondělí (asi 9dpo) a to zatim sněhobílo. Takže nezbývá nez čekat ☺

Strana