Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky tak to moje tělo mi chystá jedno překvápko za druhým.Mám otevřený čípek takže zřejmě bude ovulka
Holky tak ja mam ma bolesti a zitra ma prijit takze asi taky nic :((
Zdravím, já jsem po dobrani 1. baleni Clostilbegytu a premyslim kdy bude nejlepsi udelat test..A mate nekdo zkusenosti s timto lekem? Jak negativni tak pozitivni?? moc dekuji a drzim palce vsem snazilkam😘
@jitka0a Jo já věřím že to pro ně musí být stejně frustrující pro ně jako pro nás. Řekla bych že když se snaží o miminko a nejde jim to, tak to pro ně jako selhání, že nejsou schopni rozšířit rod nebo jak to říct 🙂.
@kladpol To je dobře, že tě to ani nenapadlo a nemáš s tím chuť začínat 🙂. Holčičky jsou fajn, chlapečci taky, ono každé má svoje 🙂. Chlapi jsou na holčičky potom zatížení, jsou to prostě tatínkovy holčičky a je jedno kolik jim je 🙂, já to vidím dma už teď 😀.
@ejdys ja po nem dost pribrala,ale tehotenstvi se nekonalo,brala jsem 3 mesice,pak ma byt tri mesice pauza a pak se ma brat zas tri mesice,vickrat se za zivot nesmi,protoze pak zvysuje moznost rakoviny....tak jsem si rekla ze mi ta trimesicni lecba staci a holt to nevyslo,takze ted uz to nechame na prirode...
Je tady vůbec ještě někdo kdo čeká na //? 😀 a nemá ještě žádné děti doma?
@horvathova3 Já, už 2,5 roku 😕
@stuplakova Jo chápu tě jak to myslíš. Taky si to myslím že je to pro ně stejně frustrující. Ještě že dnešní medicína je už na tak dobré úrovni v této oblasti a jsou různé možnosti jak si pomoci a ne jen práškama, ale i různými zákroky a tak.
@horvathova3 Já -... snažíme se rok, ale porad nic. Snažíme se o první mimi. v Lednu ted se zadarilo,ale nakonec samovolny potrat. Je mi 27 let...
@budenas5 ty nás napínas 🙂 ale taky si myslím, že hcg z krve bude přesnější takže určitě tam jedno nebo více miminek bude 🙂
Holky my včera z caru přijeli úplně nadšení 🙂 manžel má spermiogram tak šestkrát lepší než je norma 😀 akorát má 76% s deformaci hlavičky, ale 5% normálních a norma je snad 3% tak je to taky OK 🙂 jinak nám dělali genetiku a mě hormonální profil a za šest týdnů jedeme znovu... Snad nám něco najdou ať víme kde je problém.
@mandarinka90 No tak super!!! Budu na vas myslet.💋💋
@horvathova3 Ja to tady opustim az budu mit vse jiste. Zatim budu psat holkam jen do zprav.
@horvathova3 já 😉
@budenas5 nepiš do zpráv 🙂 mě to jen zajímalo, jestli je tady na tom někdo stejně.
Ahoj holky, od srpna se snažíme o první dítko, je mi 29...skoro už 30 ☺ No a zítra má přijít MS (snad nepřijde vůbec). Před týdnem mě šíleně začly bolest prsa, od pondělí do včera hnědý výtok. První test jsem si dělala v pondělí (asi 9dpo) a to zatim sněhobílo. Takže nezbývá nez čekat ☺

@maice Ahaa, no to jeste pockej. To cekani je ale hrozny!!