Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@katkatris Ano zdraví je to nejdůležitější 🙂. Ano moc se těšíme na překvapení, už tak jsme nadšení, že se nám to podařilo, tak jsme si to chtěli ještě okořenit 🙂. Stejně do porodu to pohlaví nemusí být stoprocentní, slyšela jsem o několika maminkách co jim řekli co to bude a nakonec to bylo něco jiného 🙂.
@stuplakova No z toho bych měla taky obavu, u holek se to taky musí hlídat? Jo názory doktorů se liší celkem často jsem si všimla 🙂. Kamarádka měla jít s malým na operaci kvůli tomu a jiný doktor jí řekl, že na to je ještě čas, proč ho trápit, tak pak člověk neví co má dělat.
Ahoj Holky za jak dlouho od ovulace si muzu udelat tehotencky test
@natysnovec kdo má jinej nick?
Budenas5
@hlasimse budenas5
@natysnovec aha!!
@hlasimse 😃
@kachnicka25k za deset dnů.. lepší je až v den očekávané ms nebo později, ať pak nejsi zklamaná.. Ale chápu, já kolikrát taky nemohla vydržet 🙂
@mandarinka90 no tak to jsem zvedava teda uz by jsem chtela mimi zrovna jsme Meli sex plodny Den tak to uz by se povist mohlo ze. A ty uz deti nejake mas
@kachnicka25k tak uvidíš, třeba se zrovna povede 🙂 nene, snažíme se už přes rok o první miminko a stále věřím, že ae někdy dostane i na nás 🙂
@mandarinka90 to aji mi se snazime rok o mimi ale ja se bojim jestli vubec budu mit mimi kdyz jsem byla 3krat Na operaci Na laparoskopiji Mela jsem srusti v brisku tak mam nejak strach jestli mi tam neco neudelali kdy to porad nejde to mimi
Ahoj Holky potrebuji poradit
@kachnicka25k ano?
@vapka kdyz jsem Mela plodny Den pred tydnem pondeli a Meli jsme sex tak muzu Byt tehotna?
😅😀
Holky jednodenní mrcha.... Měl někdo?
Holky zítra jsem 9 DC jdu akorát na kontrolu.Snad mi Dr řekne jak to semnou vypadá.Cyklus mám většinou 29-30 dní od kdy se testovat prosím?????
@nunu22 Testovat na co, na ovulaci? Klidne bych zacala uz ted od toho 9 DC.
@kachnicka25k Jedine, jestli byl uplnek a Venuse byla v konjukci s Jupiterem :D Promin, ale co je tohle za otazku?
@apple_tree ano ovulku,zítra se zeptám i Dr jestli něco uvidí 🙂Snad bude tak hodná a koukne
@nunu22 To by urco uz mela videt, jestli se ovulace blizi ;)
Holky nikdo mi zablokoval ucet 👿 tak mam zase novy nick 😂
@apple_tree snad jo já jsem nedočkavá 😂
@bajunka jee to je miláček

@lzii to se mi zdá na pozitivní TT dost brzy... Ještě počkej