Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kachnicka25k 8DPO mi prijde brzy 😘
@kachnicka25k I kdyz zkus to! Ja mela 9DPO uz ducha
@mamina1995 a tak zkusim citlivejsi test tehotensky a uvidime ale vcera mi bylo do zvraceni
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Testy(ať už ovulační nebo TT) kupujete v lékárně nebo i v drogeriích? Já do teď kupovala v drogeriích. Jsou ty z lékárny kvalitnější?
@mamina1995 teda 9dpo paráda já jsem dnes 8dpo,myslim,že je brzo zkoušet...
Ahojky, přidávám se k vám snažilkám 🙂 Jsem 8DPO a nějak jsem se k tomu upnula, takže si kolikrát skoro musím jednu plesknout, abych se probrala. Včera jsem si vymalovala pokojíček a vydrhla, tak mam pocit, že jsem jako opice dneska :D @bajunka máte krásné miminko .Já mam xAPBT skoro 2 roky, takže se též nenudím 🙂 Tak ať jen prospívá.
@mamina1995 tak jsem si delala testik a nic ale lepsi to je rano co?nez Ted odpoledne
@kachnicka25k podle toho kolikátý si dpo
@kachnicka25k Ja ten 9DPO delala vecer v 9 s @maice na drate 😂
@lachtanice86 9dpo
@kachnicka25k ještě je čas. Ja mela uhnizdeni 8dpo. A ducha 11dpo odpoledne
@lachtanice86 aha a kdy je lepsi delat testik rano nebo vecer
Mně v noc vzbudila šílená bolest u stydky kosti, bradavky skoro az v kreci,horko a rano priserna bolest podbrisku.Mam vytok,poboliva mi hlava.Jsem 8DPO a test mi dneska vysel negativni.Nejspise jeste brzy na testovani,coz?Nejlepsi je to asi az v dobe menstruace co?
@katkatris No jasně že jo a taky bych řekla, že jsi dost mladá a možná to bude jen stresem, neboj to vyjde, věřím tomu, že vám to dříve nebo později vyjde 🙂. Na jiné další experimenty můžete přejít později, nejdříve bych vyzkoušela méně invazivní prostředky jako jsou ty prášky a když to nepůjde hoodně dlouho, myslím roky, tak pak bych se přiklonila k jiným řešením 🙂.
@lachtanice86 a jak víš,že bylo uhnízdění 8dpo?Podle bazální teploty?Mi právě dnes klesla z 37,2 na 37.A jsem 8-9dpo.Ovulacni test jsem měla dva dny pozitivní.
@lachtanice86 dneska jsem si delala testik rano tehotencky a nic :( asi je jeste brzo ne :(
@kachnicka25k ráno
@kachnicka25k neboj. Pořád je čas
@cpollik jj podle teploty
@lachtanice86 jj rano
@lachtanice86 tak to bych mohla mít nějakou naději uvidíme😉.Dnes teplota klesla z 37,2 na 37.Tak uvidím další dny.Uz jsem byla tolikrát zklamaná,že asi testy koupím až v den MŠ.
@cpollik to znám. Tentokrát na základě te teploty jsrm dělala tt 10dpo a byla tam a ms nepřišla
@kladpol Ano a to je přesné a takto to funguje snad úplně všude, jako chápu, že každý jsme individuální, ale nějaké rozmezí by mohlo fungovat, ale ne rozmezí dvou let třeba v tomto případě. Ano i u holek se to musí hlídat, aby nezarostla ta blanka, protože pak by jí musela jít proříznout na gynekologii. Naštěstí máme super pediatru a ta mi všechno řekla a dávám si na to pozor, jinak jsem to taky nevěděla.

@apple_tree kdyz jsem byla pred tydnem pondeli u Dr tak mi rekl ze tam mam krasne velke vajicko tak jsme Na to pondeli skocilo tak doufam ze uz se to pordarilo zitra budu delat testik to uz by se Melo ukazat ne?