Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@katkatris Ano zdraví je to nejdůležitější 🙂. Ano moc se těšíme na překvapení, už tak jsme nadšení, že se nám to podařilo, tak jsme si to chtěli ještě okořenit 🙂. Stejně do porodu to pohlaví nemusí být stoprocentní, slyšela jsem o několika maminkách co jim řekli co to bude a nakonec to bylo něco jiného 🙂.
@stuplakova No z toho bych měla taky obavu, u holek se to taky musí hlídat? Jo názory doktorů se liší celkem často jsem si všimla 🙂. Kamarádka měla jít s malým na operaci kvůli tomu a jiný doktor jí řekl, že na to je ještě čas, proč ho trápit, tak pak člověk neví co má dělat.
@kachnicka25k za deset dnů.. lepší je až v den očekávané ms nebo později, ať pak nejsi zklamaná.. Ale chápu, já kolikrát taky nemohla vydržet 🙂
@mandarinka90 no tak to jsem zvedava teda uz by jsem chtela mimi zrovna jsme Meli sex plodny Den tak to uz by se povist mohlo ze. A ty uz deti nejake mas
@kachnicka25k tak uvidíš, třeba se zrovna povede 🙂 nene, snažíme se už přes rok o první miminko a stále věřím, že ae někdy dostane i na nás 🙂
@mandarinka90 to aji mi se snazime rok o mimi ale ja se bojim jestli vubec budu mit mimi kdyz jsem byla 3krat Na operaci Na laparoskopiji Mela jsem srusti v brisku tak mam nejak strach jestli mi tam neco neudelali kdy to porad nejde to mimi
@vapka kdyz jsem Mela plodny Den pred tydnem pondeli a Meli jsme sex tak muzu Byt tehotna?
Holky zítra jsem 9 DC jdu akorát na kontrolu.Snad mi Dr řekne jak to semnou vypadá.Cyklus mám většinou 29-30 dní od kdy se testovat prosím?????
@kachnicka25k Jedine, jestli byl uplnek a Venuse byla v konjukci s Jupiterem :D Promin, ale co je tohle za otazku?
@apple_tree ano ovulku,zítra se zeptám i Dr jestli něco uvidí 🙂Snad bude tak hodná a koukne

@lzii to se mi zdá na pozitivní TT dost brzy... Ještě počkej