icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katkas75
28. bře 2018

@lzii to se mi zdá na pozitivní TT dost brzy... Ještě počkej

gabrolo
29. bře 2018

@katkatris Ano zdraví je to nejdůležitější 🙂. Ano moc se těšíme na překvapení, už tak jsme nadšení, že se nám to podařilo, tak jsme si to chtěli ještě okořenit 🙂. Stejně do porodu to pohlaví nemusí být stoprocentní, slyšela jsem o několika maminkách co jim řekli co to bude a nakonec to bylo něco jiného 🙂.

kladpol
30. bře 2018

@stuplakova No z toho bych měla taky obavu, u holek se to taky musí hlídat? Jo názory doktorů se liší celkem často jsem si všimla 🙂. Kamarádka měla jít s malým na operaci kvůli tomu a jiný doktor jí řekl, že na to je ještě čas, proč ho trápit, tak pak člověk neví co má dělat.

kachnicka25k
1. dub 2018

Ahoj Holky za jak dlouho od ovulace si muzu udelat tehotencky test

natysnovec
1. dub 2018

@bajunka@hlasimse ahoj holky ma zase jinej nick(mamina1995)

hlasimse
1. dub 2018

@natysnovec kdo má jinej nick?

natysnovec
1. dub 2018

Budenas5

natysnovec
1. dub 2018

@hlasimse budenas5

hlasimse
1. dub 2018

@natysnovec aha!!

natysnovec
1. dub 2018

@hlasimse 😃

mandarinka90
1. dub 2018

@kachnicka25k za deset dnů.. lepší je až v den očekávané ms nebo později, ať pak nejsi zklamaná.. Ale chápu, já kolikrát taky nemohla vydržet 🙂

kachnicka25k
1. dub 2018

@mandarinka90 no tak to jsem zvedava teda uz by jsem chtela mimi zrovna jsme Meli sex plodny Den tak to uz by se povist mohlo ze. A ty uz deti nejake mas

mandarinka90
1. dub 2018

@kachnicka25k tak uvidíš, třeba se zrovna povede 🙂 nene, snažíme se už přes rok o první miminko a stále věřím, že ae někdy dostane i na nás 🙂

kachnicka25k
1. dub 2018

@mandarinka90 to aji mi se snazime rok o mimi ale ja se bojim jestli vubec budu mit mimi kdyz jsem byla 3krat Na operaci Na laparoskopiji Mela jsem srusti v brisku tak mam nejak strach jestli mi tam neco neudelali kdy to porad nejde to mimi

kachnicka25k
2. dub 2018

Ahoj Holky potrebuji poradit

vapka
2. dub 2018
kachnicka25k
2. dub 2018

@vapka kdyz jsem Mela plodny Den pred tydnem pondeli a Meli jsme sex tak muzu Byt tehotna?

norna
2. dub 2018

😅😀

lzii
2. dub 2018

Holky jednodenní mrcha.... Měl někdo?

nunu22
2. dub 2018

Holky zítra jsem 9 DC jdu akorát na kontrolu.Snad mi Dr řekne jak to semnou vypadá.Cyklus mám většinou 29-30 dní od kdy se testovat prosím?????

apple_tree
2. dub 2018

@nunu22 Testovat na co, na ovulaci? Klidne bych zacala uz ted od toho 9 DC.

apple_tree
2. dub 2018

@kachnicka25k Jedine, jestli byl uplnek a Venuse byla v konjukci s Jupiterem :D Promin, ale co je tohle za otazku?

nunu22
2. dub 2018

@apple_tree ano ovulku,zítra se zeptám i Dr jestli něco uvidí 🙂Snad bude tak hodná a koukne

apple_tree
2. dub 2018

@nunu22 To by urco uz mela videt, jestli se ovulace blizi ;)

mamina1995
2. dub 2018

Holky nikdo mi zablokoval ucet 👿 tak mam zase novy nick 😂

nunu22
2. dub 2018

@apple_tree snad jo já jsem nedočkavá 😂

katkas75
2. dub 2018

@nunu22 já testovala ovulací při cyklu 28 dní asi od 10 DC.ale dr.ti řekne,co vidí a budeš vědět😉

bajunka
2. dub 2018

jdu se pochlubit naším novým miminkem, snažení jsem přestala řešit a užívám to co máme 🙂

katy48
2. dub 2018

@bajunka je kouzelný copak je to za rasu??? Teď budete mít jiné a roztomilé starosti takže mimčo půjde samo 😉😉

mandarinka90
2. dub 2018

@bajunka jee to je miláček

sticker
Strana