icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

stuplakova
4. dub 2018

@jitka0a No tak to se jim nedivím ani jednomu. Už byli i na umělém a pořád nic? A mají v pořádku testy? To už musí být v pořádném stresu když se jim pořád nedaří. Měla by se uvolnit, ale já ji naprosto chápu, ono se to snadno říká, ale hůř provádí, znám to moc dobře. Zkus jí doporučit Pink Fertil ať to zkusí, třeba jim to pomůže se alespoň uvolnit 🙂.

cpollik
5. dub 2018

Ahoj holky,tak já dnes teda testovala a nic☹zase.Jsem9-10dpo.Ani náznak☹

verik87
5. dub 2018

@cpollik ani u me. Dnes 10dpo a ani tuk. Asi je brzy,spouste se ukaze dusik az pozdeji. Budu drzet pesti,at nam to vyjdeme

cpollik
5. dub 2018

@verik87 já to samé☹.Já tedy 9dpo,tak si myslim,že nic.Uvidime

cpollik
5. dub 2018

@verik87 tak se koukám znovu na test a jde tam trošku vidět druhá čárka,ale moc tomu nevěřím.Je to test Pepino 10ml,ale i tak...Počkám 2-3dny.

cpollik
5. dub 2018

Nevím,jestli něco uvidíte.Neslo to moc vyfotit.

lzii
5. dub 2018

@cpollik je veeelmi slabá. Zkus zítra a nebo pár hodin nepij a zopakuj jinou značkou

verik87
5. dub 2018

@cpollik ale jooo vidim,ale fakt mini dusik...pockej tak dva dny

cpollik
5. dub 2018

@lzii no už jsem jich měla dost falešne pozitivní,tak tomu moc neverim

kachnicka25k
5. dub 2018

@lachtanice86 tak porad nic porad jedna carka ;(ale boli me prsa

cpollik
5. dub 2018

@kachnicka25k kolikátý jsi den?

32wika
5. dub 2018

Krasne odpoledne muzu se zeptat… tento cyklus jsem poprve brala Clostil. Takze ovulace 13 den podle UZ. Ale jelikoz jsem pred tim mela cykly +- 48 dni(!), tak ja ani nevim, kdy bych to mela vlastne dostat. U chlapecka jsem mela lutealku 10 dni… Dneska jsem 10dpo a vyslo mi duch + na clearblue easy. Ale chvilku po limitu a postupne se dobarvoval. Asi z toho zavery delat nemam, co. :zed: :nevim:

kachnicka25k
5. dub 2018

@cpollik 11dpo

cpollik
5. dub 2018

@kachnicka25k ta bolest prsou je dobré znamení😉👍

matrix5
5. dub 2018

Duch bývá většinou dobre znamení. Držím palce👍🙂

kachnicka25k
5. dub 2018

@cpollik a kdy si mam udelat tehotencky testik jinam mam menzes dostat pondeli

cpollik
6. dub 2018

@kachnicka25k já až ve středu.Delej každý den a máš🙂

cpollik
6. dub 2018

@32wika super.Tak za pár dní tam něco bude.

lobella
6. dub 2018

Holky neveste hlavu a hlavne netestujte takhle brzy! Ja testovala v den ocekavane ms a byl tam sotva viditelny duch...az kdyz jsem mela zpozdeni, tak se byla carka patrnejsi a ted jsem v polovine 3.mesice....zbytecne se stresujete dopredu.... Ja si od ovu dala vzdy za ukol zabavit se, aby mi to cekani uteklo a teprve kdyz ms neprisla, tak jsem testovala... Manzel dodnes na tom prvnim testu vubec nic nevidi... Vsem preji brzke //

zikisek
6. dub 2018

@lobella Máte pravdu...ale vydržet to :D já už udělala dva testy a negativní a asi se moc pozoruju. MS má přijít v pondělí.Hysterka :D Dám na Vás a budu se snažit zabavit 🙂

nunu22
6. dub 2018

Holky jsem dnes 12 DC a zase sem ráno špinila.Co to tělo blázní?

katkatris
6. dub 2018

@jitka0a Děkuji jsi hodná, já si taky myslím, že nám to vyjde, věříme tomu. Jo jsme mladí, tak to zvládneme 🙂.

katkatris
6. dub 2018

@gabrolo Jo to je krásné, budete napjatí až do samotného konce 🙂. A máš nějaké tušení co by to mohlo být? Moje kámoška to dvakrát tušila a pokaždé se trefila, že to budou kluci 🙂-.

mimiveru
6. dub 2018

Holky????

zikisek
6. dub 2018

@mimiveru ducháček!!to vypadá nadějně 🙂 je krásně vidět,gratuluji! 🙂 ať jen sílí 🙂

cpollik
6. dub 2018

@mimiveru tak to už jde krásně vidět!! GRATULUJI!!!

maice
6. dub 2018

@mimiveru Je tam a krasne ruzovoucky...gratuluju 🙂

mimiveru
7. dub 2018

@zikisek
@cpollik
@maice
Holky, děkuji 😍 v úterý jsem byla na gyndu, že nemohu otěhotnět a objednala mě za 2 měsíce... Asi ji budu muset zavolat znovu 😁 jinak tohle je můj první test, dneska koupím další a budeme sledovat, jak sílí....

snazimese
7. dub 2018

Ahoj holky, mam dotaz, hlavne pro ty, ktere jiz nasli sve dve vytouzene //: kolikaty DPO jste eventuelne zjistily, ze mate ten bily husty vytok? Dekuji za odpovedi

hlasimse
7. dub 2018

@snazimese Já jsem nějak extra žádný nezaregistrovala...

Strana