Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky,tak já dnes teda testovala a nic☹zase.Jsem9-10dpo.Ani náznak☹
Nevím,jestli něco uvidíte.Neslo to moc vyfotit.
@lachtanice86 tak porad nic porad jedna carka ;(ale boli me prsa
@kachnicka25k kolikátý jsi den?
Krasne odpoledne muzu se zeptat… tento cyklus jsem poprve brala Clostil. Takze ovulace 13 den podle UZ. Ale jelikoz jsem pred tim mela cykly +- 48 dni(!), tak ja ani nevim, kdy bych to mela vlastne dostat. U chlapecka jsem mela lutealku 10 dni… Dneska jsem 10dpo a vyslo mi duch + na clearblue easy. Ale chvilku po limitu a postupne se dobarvoval. Asi z toho zavery delat nemam, co. :zed: :nevim:
@cpollik 11dpo
@kachnicka25k ta bolest prsou je dobré znamení😉👍
Duch bývá většinou dobre znamení. Držím palce👍🙂
@cpollik a kdy si mam udelat tehotencky testik jinam mam menzes dostat pondeli
@kachnicka25k já až ve středu.Delej každý den a máš🙂
Holky neveste hlavu a hlavne netestujte takhle brzy! Ja testovala v den ocekavane ms a byl tam sotva viditelny duch...az kdyz jsem mela zpozdeni, tak se byla carka patrnejsi a ted jsem v polovine 3.mesice....zbytecne se stresujete dopredu.... Ja si od ovu dala vzdy za ukol zabavit se, aby mi to cekani uteklo a teprve kdyz ms neprisla, tak jsem testovala... Manzel dodnes na tom prvnim testu vubec nic nevidi... Vsem preji brzke //
Holky jsem dnes 12 DC a zase sem ráno špinila.Co to tělo blázní?
Ahoj holky, mam dotaz, hlavne pro ty, ktere jiz nasli sve dve vytouzene //: kolikaty DPO jste eventuelne zjistily, ze mate ten bily husty vytok? Dekuji za odpovedi

@jitka0a No tak to se jim nedivím ani jednomu. Už byli i na umělém a pořád nic? A mají v pořádku testy? To už musí být v pořádném stresu když se jim pořád nedaří. Měla by se uvolnit, ale já ji naprosto chápu, ono se to snadno říká, ale hůř provádí, znám to moc dobře. Zkus jí doporučit Pink Fertil ať to zkusí, třeba jim to pomůže se alespoň uvolnit 🙂.