icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

natysnovec
10. dub 2018

@snazimese Jo aha...tak mi pak dej vedet...ja jdu pristi tyden v patek na utz a uz by mi m9hly roct co to bude😀tak uvidime.

kachnicka25k
10. dub 2018

Ahoj holky jeste jsem to nedostala vcera mela prijit a nic kdy si mam udelat testik?

maice
10. dub 2018

@kachnicka25k Zkus klidne hned, vis kdy byla ovulace???

snazimese
10. dub 2018

@natysnovec urcite se pak ozvu 🙂 a ty dej pak taky vedet, co budete mit 🙂

gabrolo
10. dub 2018

@katkatris Jo je to fajn, bude to pro nás krásné překvapení, navíc se na nás dívají jak na blázny, že nechceme vědět pohlaví, dnes se to asi už moc nenosí nebo nevím 🙂. Já si myslím že to bude holčička, ale vůbec nevím jestli je to tušení nebo přání 😀, takže opravdu nemůžu posoudit 🙂. To je super, že to tak vycítila 🙂.

natysnovec
10. dub 2018

@snazimese jj dam sem sama zvedavec😁👍

snazimese
10. dub 2018

@natysnovec to se ti ani nedivim, taky budu jednou zvedava 🙂

kachnicka25k
10. dub 2018

@maice jj vim 26.3

maice
10. dub 2018

@kachnicka25k Tak to uz by mela byt dalnice i z odpoledni moci ;) zkus treba hned ;)

cpollik
11. dub 2018

Dnes 1DC😢.Takže zase nic

chiara1990
11. dub 2018

Holky ja uz jsem ze svyho tela fakt hotova :( vzdy jsem si delala ovu testy a sedelo mi to i dle kalendare ale posledni dva mesice to je divoky a tento obzvlast.dnes bych mela mit ovu a test slabyho ducha ale toho ducha tam mam uz tak tyden na testech :( dalnici jsem mela hned druhy den po skonceni ms :( jinak stale bolesti :( uz i pri sexu takze dnes musim k dr nejakymu jelikoz muj ma dovcu a pak se netrhnu z prace :(

chiara1990
11. dub 2018

@cpollik 😞 ono to prijde az to clovek bude nejmin cekat.jak dlouho se snazite?

eukamaminka
11. dub 2018

Ahoj,my se snažíme od srpna 2017 (červen 2017 revize). MS pravidelná až minulý měsíc jsem ji měla nějak krátkou a ne moc silnou. Měřím si každé ráno bazální teplotu a po této MS jsem měla teplotu 36,6C a od té doby stoupala a už 9 den se drží na 36,8C-37C. Nyní jsem 17DC. Těhotenský test negativní. Tak nevím co to má znamenat??

kladpol
11. dub 2018

@stuplakova Teda tak to jsem do budoucna zase chytřejší, to jsem vůbec nevěděla, že i u holek se to musí hlídat. Jo to rozmezí je dost velké, tak to se pak nedivím některým maminkám, že jsou pak zmatené, když jim každý doktor řekne něco jiného.🙄

nunu22
11. dub 2018

Holky tak já bych dnes měla být 4dny dpo.ale 100%to nevím protože jsem se vykašlala na ovu testy a nechávám to náhodě.

maice
11. dub 2018

@nunu22 Ja dnes 3dpo cca ;)

cpollik
11. dub 2018

@chiara1990 dlouho ne asi 3-4mesice.Ale i tak nechápu,co se děje☹.Ale až k nám bude chtít Mimi prijit přijde😉

chiara1990
12. dub 2018

@cpollik presne ja uz mnohem delsi dobu.a vcera k nam prislo mimi ale chlupate se 4 nohama aspon nejake

jednaholkaa
12. dub 2018

Ahoj holky ja se pridam 🙂 Taky se uz nejakou dobu snazime. Tenhle mesic jsme teda museli vynechat, byla jsem na srovnani kostrce. Takze pokracovani v pristim cyklu.. Dneska zacinam bezlepkovou dietu, tak to bude ocistec 🙂

katkas75
12. dub 2018

@apple_tree tak jak? Něco nového?😀 Prosím tě psalas,že ti chtěli dělat laparoskopii kvůli endometrióze.to ti zjistili jak? Já si dnes o tom něco četla,protože snad už po každém sexu špinim nebo i zakrvacim.psali tam různé další věci,co s tím souvisí,a vůbec by mě nenapadlo dávat si je do souvislosti.k doktorce jsem objednaná na konec května.

apple_tree
12. dub 2018

@katkas75 Ahoj 🙂 V sobotu jdu jeste na kontrolu, v pondeli odber vajicek a pristi sobotu snad transfer, pokud vse pujde podle planu. Folikulu mam dvacet, coz je dost, tak snad z toho budou i pouzitelna vajicka 🙂
Endometrioza - no mam hodne bolestivou ms, bolest mi vystreluje az do ramene a 2-3 dny jsem uplne nepouzitelna. A pak mi udelali hormonalni profil a vysel mi vysoky ten tumor maker, coz muze taky ukazovat na endometriozu. Na zaklade toho me poslali na velky ultrazvuk panve a tam doktor nasel pravdepodobne srusty. Ale jedina jistota, jak to dokazat, tak je prave ta laparoskopie. Jestli ti nedelali hormonalni profil, tak bych si ho asi nechala udelat. Nejen kvuli te endometrioze, ale treba se tam najde jiny problem, muzes mit treba jen zvysenou/snizenou hladinu hormonu...

katkas75
12. dub 2018

@apple_tree no hormonální profil mi dělala loni v létě,prý vše ok. MS mám také brutální. Někdy to zvládnu s léky - ale s hromadou,jindy mám takové bolesti,že sotva lezu,točí se mi hlava a bere mě to na zvracení.vzdycky mi bylo řečeno,že mám malou dělohu,tak ty křeče jsou takové.a spraví se to po porodu. Haha... Při sexu mě to vždycky bolí a jak jsem psala vždy je krev.taky se mi vrací zánět močových cest.od podzimu 3x! Se už nějak rozpadam😁 tak jsem hledala příčiny a vyskočila mi endometrióza.alr to by z té krve asi poznala ne...

apple_tree
12. dub 2018

@katkas75 No to co pises vypada dost na endometriozu, urcite bych to resila. Uvidis, co ti rekne doktorka. Je tady na to i skupinka Endometrioza, tak mrkni tam, treba ti tam holky poradi vic.

katkas75
12. dub 2018

@apple_tree určitě mrknu,díky. Co jsem si četla,tak mi to taky dost odpovídá. No dnes jsem volala k Dr,ale je tam cekacka.to už vydržím. posledně na pohotovosti s mocakem mi Dr říkala,ať si zajdu i na urologii.tak to nějak propojim.

nunu22
12. dub 2018

Holky kdo čeká jako já?Dnes bych měla být 5DPo 100% to nvm nehlídali jasem ovu.Jinak předevčírem mi starší dcera říká:Mami mě se zdálo že jsi byla těhotná a nechtěla jsi mi to říct.Včera zase mladší dcera přišla,dala.mi pusu na břicho a říká ty tam.máš miminko?Asi jsem to na ty holky moje už přenesla.Dnes jsem začala užívat utrogestan,držte palce...👋

natysnovec
12. dub 2018

@nunu22 tyy deti jsou zajimavy .me dcera rika ze mam v brisku holcicku a furt dokolo i kazdemu to rika i kdyz nevime co to je...Zatim..

maice
12. dub 2018

@nunu22 Ja jsem dnes cca 4dpo... tak si drzme palce ;)

maice
12. dub 2018

@nunu22 Utros nasazuji zitra👍🙏

nunu22
12. dub 2018

@natysnovec zajímavé,ale třeba když jsem čekala mladší dceru,tak už.ta první všude říkala že čekám miminko.A to jsem to ani já ještě nevěděla.A před tím než jsem potratila se mi stalo něco podobného.Pořád mi holka říkala že tam.mám chlapečka.Tak kdo ví třeba to prcci poznají 😉

nunu22
12. dub 2018

@maice a zkušenosti nějaké máš?Já ho nikdy nebrala

Strana