icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

maice
12. dub 2018

@nunu22 Ja ho beru kazdy mesic,mam kratkou lutealni fazi. Mota se po nem hlava a boli me prsa...jinak ok. Po vysazeni to za 2dny dostanu ;)

nunu22
12. dub 2018

@maice já teda měla dnes teprve první,a vaginálně a nic necítím .Tak uvidím

maice
13. dub 2018

@nunu22 Ja ho beru oralne,tak proto...

katmou
13. dub 2018

Holky prosím, duch na těhu testu ale po limitu, vyšlo to některé, že byla opravdu těhotná ?

maice
13. dub 2018

@katmou Ukaz...me vetsinou prosvitala ryska...a oak z toho nic nebylo...ale je tu moooc maminek kterym duch po limitu beha po byte 🙂

katmou
13. dub 2018

@maice ráda bych ukázala ale nemám tak dobrý foťák aby to zachytil 🙂 Max. se nechám překvapit jestli to zítra dostanu nebo ne 🙂

zikisek
13. dub 2018

Holky, zkoušely jste nějaká už prstíkovou metodu???? hodně to chválí holky..četly jste o tom???

jitka0a
13. dub 2018

@katkatris Jasně že to zvládnete, neboj to vyjde, věřím tomu 🙂. Je dost možné že vám to nejde jen díky stresu, ale všechno se dá překonat, zvládli to druzí, zvládnete to taky 🙂.

katkatris
14. dub 2018

@jitka0a Já tomu taky věřím že to vyjde 🙂, nic jiného nám ani nezbývá 😀, beru na podporu prášky, takže doufám že i díky nim to vyjde 🙂, tento měsíc zatím nic, ale třeba příští měsíc se na nás konečně usměje štěstí 🙂

katkatris
14. dub 2018

@gabrolo Jo asi má nějaký šestý smysl nebo rentgenový zrak 😀. No tak to nevím jestli je to dneska moderní to vědět nebo ne a asi bych to taky chtěla vědět, ale i když ti to řeknou, tak stejně to nemáš jisté na 100% doku neporodíš 😀, už i takové případy se staly, kdy se připravovali na holčičku, celý pokojíček růžový a narodil se chlapeček 🙂.

katkas75
16. dub 2018

@apple_tree tak jsem zase na ATB,vrátil se mi zánět močových cest,po 3 týdnech! Od podzimu po čtvrté. Po neděli jdu na urologii. Tobě přeji hodně štěstí 🍀

apple_tree
16. dub 2018

@katkas75 Ty jo, na zanety mocaku jsem jednu dobu strasne trpivala, mela jsem ho skoro porad. Ale ted mam uz skoro rok klid. Hodne jsem zmenila jidelnicek a hodne omezila mlecne vyrobky a myslim si, ze by to mozna mohlo byt tim. Jinak vzdycky, kdy jsem mela jen naznak pocitu, ze se blizi zanet, hned jsem si dala urinal akut a vetsinou to pomohlo.
Me zase posunuli odber vajicek az na stredu, strasne se to vlece.
Hlavne se dej do poradku, myslim, ze ty tve problemy s mocakem, bolesti, spinenim, spolu vsechny souvisi, ze to neni nahoda. Uvidis, co ti rekne doktorka. A nepremyslelas treba nad nejakou alternativni medicinou? Mozna by ti to pomohlo...

cpollik
16. dub 2018

@katmou ahoj já měla dva testy od Maxe dost viditelného ducha a tehulka jsem nebyla☹

katkas75
16. dub 2018

@apple_tree a to ti změnu jídelníčku doporučila Dr? Nebo jsi to nějak sama. Vím,že jsou i různé alternativní metody a postupy,ale já k tomu nemám kladný postoj.
Teď se ti to možná vleče,ale z budeš chovat,přijde ti to jak nic😉

apple_tree
16. dub 2018

@katkas75 Jidelnicek jsem zmenila sama, potrebovala jsem zhubnout. Ted mam dole uz 18 kg a je fakt, ze vlastne za tu dobu jsem nebyla vubec nemocna. Nevim, jestli to s tim souvisi nebo je to nahoda, ale myslim, ze na tom neco bude.

mamina1995
16. dub 2018

Ahojky jak jsi na tom @bajunka ? ❤️

ajdamajda
16. dub 2018

Prosím, nechci vše prepisovat znova (měla jsem to napsat do aktivního fóra). Každopádně kouknete na dotaz? Můj gyndař - nemám momentálně Nepohodla jsem se se svým a hledám jiného. Díky přestěhování obvoďáka také nemám. Navíc lékaři co mi nyní řešili akutní problém byli neochotní (obličej - akorát zase někdo obtěžuje).

Můj bývalý gyndař byl s prominutím hov*do díky kterému jsem při nesprávné léčbě mohla mít pěknou polízanici a na pohotovosti lékař velmi nerad hasil zpackanou léčbu.

K věci - cítím se na prd. Čekám na MS nebo pozit.test.

Ale spíše na nějaké pochopení, podporu bez výsměchu . Vlastně nemám s kým bych o pocitech mluvila (co se této zdrav.části týče)

https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-tehotna/velice-odlisny-cyklus/

katkas75
16. dub 2018

@apple_tree doktor na pohotovosti mi doporučil Blokurimu.jinak na ten jídelníček se asi taky zaměřím. Zhubnout bych chtěla tak max 5 kg,ale hlavně moc zdravě nejím.A ty máš nějakou zkušenost s alternativní medicínou?

apple_tree
16. dub 2018

@katkas75 No ja celkove nejsem fanousek doktoru a vse lecim doma, kdyz to jde. A myslim, ze alternativni medicina je minimalne skvely doplnek zapadni mediciny, ne-li vic. Ja spoustu veci fakt resim jen bylinkama. No a ted jsem pred stimulaci na ivf zacala chodit na akupunkturu, prej to muze podporit uspech u ivf, ale to samozrejme nemuzu posoudit. Byt tebou, tak klidne neco z toho zkusim, ale jen v pripade, ze tam pujdes tomu otevrena a ne s tim, ze tomu neveris. Protoze tak jako tak, vzdycky je to hlavne o hlave ;)

kaculik007
16. dub 2018

Holky, dnes jsem 28DC a dole to mam uz natekle a cipek uplne dole, ze snad neleze ven 😂 takze mrchu mam asi cekat co? Neni moznost ze by nedorazila.

aklin
16. dub 2018

@apple_tree
@katkas75 ahoj holky. Tak jsem po mesici a neco opet sem zabrouzdala. Zpetne jsem precetla jak jste na tom. U me je to stale stejne bez vysledku, momentalne stale cekam na ovulaci, 20 den a ovulace nikde. Od minuleho pondelka folikul vyrostl ze 12 mm na 14 mm. Gyndarka ceka az bude mit 18 mm, aby mohla pichnout ovitrelle. Zacinam zoufat :-/ Jen me stve, ze zase musim prochazet trnitou cestou.

apple_tree
17. dub 2018

@aklin Ahoj aklin 🙂 Nezoufej, vim, ze je to na houby, ale ja verim, ze se vsechny dockame. Nepremyslela jsi treba o iui?

katkas75
17. dub 2018

@apple_tree taky jdu k doktorovi,až je to nevyhnutelné. A vlastně jsem do 30 ani nemocná skoro nebyla. Je pravda,že od potratu ty věci moc neodkladam. Zatím věřím,že se to vše podaří v pravý čas,ale nevylucuji,že někdy k alternativní med.dospeju.
Moc ti přeju,ať se to u tebe podaří! Jsem zvědavá 😊

katkas75
17. dub 2018

@aklin to je pech... Ale vydržet musíš!😉 Já promarnim další ovulaci braním ATB,další možnost za dva měsíce. Pěkné mě to štve. A po pravdě když jsem se poslední dobou na tím zamýšlela,vůbec nevěřím tomu,že někdy budu máma. Přijde mi to hrozně nedosažitelné. O to víc bych byla překvapená 😊

apple_tree
17. dub 2018

@katkas75
@aklin Holky, jestli vas to zajima, mrknete na youtube na porad extreme pregnancy, je to tam kdyz tak i ve slovenstine. Treba vas to povzbudi trochu 🙂

aklin
Autor odpověď smazal
ojo
17. dub 2018

Ahoj holky, držím vám všem palce. Nabízím čaj Báby radnické na otěhotnění, pošlu zadarmo komukoli a ještě ze zkušenosti vím, že neplechu může udělat nerovnováha štítné žlázy, doporučuju zajít na vyšetření, jinak také může způsobovat potraty, resp. neuchycení oplodněného vajíčka...

cpollik
17. dub 2018

@maice ahoj,tak co???Už testujeme?

maice
17. dub 2018

@cpollik Ja jsem 9dpo...zkusim vydrzet alespon ctvrtek/patek...co ty???

aklin
17. dub 2018

@apple_tree premyslela jsem nad tim. Ve ctvrtek jdu znovu na folikulometrii, zkusim si s ni o teto moznosti pobavit. V rijnu bych mela nekam nastoupit do prace a nechci car resit kratce po nastupu do noveho zamestnani. S manzelem jsem o tom mluvila a nechava to na me a na gyndarce.

Strana