Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky prosím, duch na těhu testu ale po limitu, vyšlo to některé, že byla opravdu těhotná ?
Holky, zkoušely jste nějaká už prstíkovou metodu???? hodně to chválí holky..četly jste o tom???
@gabrolo Jo asi má nějaký šestý smysl nebo rentgenový zrak 😀. No tak to nevím jestli je to dneska moderní to vědět nebo ne a asi bych to taky chtěla vědět, ale i když ti to řeknou, tak stejně to nemáš jisté na 100% doku neporodíš 😀, už i takové případy se staly, kdy se připravovali na holčičku, celý pokojíček růžový a narodil se chlapeček 🙂.
@apple_tree tak jsem zase na ATB,vrátil se mi zánět močových cest,po 3 týdnech! Od podzimu po čtvrté. Po neděli jdu na urologii. Tobě přeji hodně štěstí 🍀
@katkas75 Ty jo, na zanety mocaku jsem jednu dobu strasne trpivala, mela jsem ho skoro porad. Ale ted mam uz skoro rok klid. Hodne jsem zmenila jidelnicek a hodne omezila mlecne vyrobky a myslim si, ze by to mozna mohlo byt tim. Jinak vzdycky, kdy jsem mela jen naznak pocitu, ze se blizi zanet, hned jsem si dala urinal akut a vetsinou to pomohlo.
Me zase posunuli odber vajicek az na stredu, strasne se to vlece.
Hlavne se dej do poradku, myslim, ze ty tve problemy s mocakem, bolesti, spinenim, spolu vsechny souvisi, ze to neni nahoda. Uvidis, co ti rekne doktorka. A nepremyslelas treba nad nejakou alternativni medicinou? Mozna by ti to pomohlo...
@apple_tree a to ti změnu jídelníčku doporučila Dr? Nebo jsi to nějak sama. Vím,že jsou i různé alternativní metody a postupy,ale já k tomu nemám kladný postoj.
Teď se ti to možná vleče,ale z budeš chovat,přijde ti to jak nic😉
@katkas75 Jidelnicek jsem zmenila sama, potrebovala jsem zhubnout. Ted mam dole uz 18 kg a je fakt, ze vlastne za tu dobu jsem nebyla vubec nemocna. Nevim, jestli to s tim souvisi nebo je to nahoda, ale myslim, ze na tom neco bude.
Prosím, nechci vše prepisovat znova (měla jsem to napsat do aktivního fóra). Každopádně kouknete na dotaz? Můj gyndař - nemám momentálně Nepohodla jsem se se svým a hledám jiného. Díky přestěhování obvoďáka také nemám. Navíc lékaři co mi nyní řešili akutní problém byli neochotní (obličej - akorát zase někdo obtěžuje).
Můj bývalý gyndař byl s prominutím hov*do díky kterému jsem při nesprávné léčbě mohla mít pěknou polízanici a na pohotovosti lékař velmi nerad hasil zpackanou léčbu.
K věci - cítím se na prd. Čekám na MS nebo pozit.test.
Ale spíše na nějaké pochopení, podporu bez výsměchu . Vlastně nemám s kým bych o pocitech mluvila (co se této zdrav.části týče)
https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-tehotna/velice-odlisny-cyklus/
@apple_tree doktor na pohotovosti mi doporučil Blokurimu.jinak na ten jídelníček se asi taky zaměřím. Zhubnout bych chtěla tak max 5 kg,ale hlavně moc zdravě nejím.A ty máš nějakou zkušenost s alternativní medicínou?
@katkas75 No ja celkove nejsem fanousek doktoru a vse lecim doma, kdyz to jde. A myslim, ze alternativni medicina je minimalne skvely doplnek zapadni mediciny, ne-li vic. Ja spoustu veci fakt resim jen bylinkama. No a ted jsem pred stimulaci na ivf zacala chodit na akupunkturu, prej to muze podporit uspech u ivf, ale to samozrejme nemuzu posoudit. Byt tebou, tak klidne neco z toho zkusim, ale jen v pripade, ze tam pujdes tomu otevrena a ne s tim, ze tomu neveris. Protoze tak jako tak, vzdycky je to hlavne o hlave ;)
Holky, dnes jsem 28DC a dole to mam uz natekle a cipek uplne dole, ze snad neleze ven 😂 takze mrchu mam asi cekat co? Neni moznost ze by nedorazila.
@apple_tree
@katkas75 ahoj holky. Tak jsem po mesici a neco opet sem zabrouzdala. Zpetne jsem precetla jak jste na tom. U me je to stale stejne bez vysledku, momentalne stale cekam na ovulaci, 20 den a ovulace nikde. Od minuleho pondelka folikul vyrostl ze 12 mm na 14 mm. Gyndarka ceka az bude mit 18 mm, aby mohla pichnout ovitrelle. Zacinam zoufat :-/ Jen me stve, ze zase musim prochazet trnitou cestou.
@aklin Ahoj aklin 🙂 Nezoufej, vim, ze je to na houby, ale ja verim, ze se vsechny dockame. Nepremyslela jsi treba o iui?
@apple_tree taky jdu k doktorovi,až je to nevyhnutelné. A vlastně jsem do 30 ani nemocná skoro nebyla. Je pravda,že od potratu ty věci moc neodkladam. Zatím věřím,že se to vše podaří v pravý čas,ale nevylucuji,že někdy k alternativní med.dospeju.
Moc ti přeju,ať se to u tebe podaří! Jsem zvědavá 😊
@aklin to je pech... Ale vydržet musíš!😉 Já promarnim další ovulaci braním ATB,další možnost za dva měsíce. Pěkné mě to štve. A po pravdě když jsem se poslední dobou na tím zamýšlela,vůbec nevěřím tomu,že někdy budu máma. Přijde mi to hrozně nedosažitelné. O to víc bych byla překvapená 😊
Ahoj holky, držím vám všem palce. Nabízím čaj Báby radnické na otěhotnění, pošlu zadarmo komukoli a ještě ze zkušenosti vím, že neplechu může udělat nerovnováha štítné žlázy, doporučuju zajít na vyšetření, jinak také může způsobovat potraty, resp. neuchycení oplodněného vajíčka...
@apple_tree premyslela jsem nad tim. Ve ctvrtek jdu znovu na folikulometrii, zkusim si s ni o teto moznosti pobavit. V rijnu bych mela nekam nastoupit do prace a nechci car resit kratce po nastupu do noveho zamestnani. S manzelem jsem o tom mluvila a nechava to na me a na gyndarce.

@nunu22 Ja ho beru kazdy mesic,mam kratkou lutealni fazi. Mota se po nem hlava a boli me prsa...jinak ok. Po vysazeni to za 2dny dostanu ;)