icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

cpollik
17. dub 2018

@maice já jsem 8DC takže ještě čas😉.Držím pesti

maice
17. dub 2018

@cpollik Dekujuuuuu ❤️

stuplakova
17. dub 2018

@kladpol Ano to je přesné. Jo i u holčiček se to musí hlídat, aby pak nebyl do budoucna problém, ale všechno se dá včas podchytit 🙂. jak jsi na tom teď ty? Už máš nějaké výsledky? 🙂

gabrolo
18. dub 2018

@katkatris Jo tak na to se nemusíme alespoň spoléhat a nebudeme ještě více překvapení 😀. Pokojíček budeme zařizovat až se malé narodí, takže to je času dost. Jo taky jsem slyšela, že se to občas stane, že se spletou 😀, ale co už, zdi se dají přemalovat 🙂, nemá se to s tou růžovou přehánět 😀.

nunu22
18. dub 2018

Holky že tam je ?5 dní do Ms

maice
18. dub 2018

Holky...mrknete-10dpo a nabehla hned po namoceni (ale udelala jsem jeste druhy...a nic) :( stalo se Vam???

norna
18. dub 2018

@nunu22 ja spise vidim jen rysku no...ale co neni muze byt ...drzim palecky❤

norna
18. dub 2018

@maice neco tam vidim...vydrz jeste chvilicku s tim testovanim....🙂 jinak se mi to nestalo vzdycky tam ten dusik byl i u dalsich testu...ale to neznamena co jsem mela ja musi mit kazdy...kazdopadne moc ti to preji 🍀

nunu22
18. dub 2018

@norna právě před dvěma dny jsem taky zkoušela a nebylo vůbec nic.Uvidíme v sobotu 😉

kazitka
18. dub 2018

Zdravím všechny snažilky, přidávám se do kolektivu už mě nebaví čekat na // ovulačního nebo těhotenského testu sama,

pavlina30
18. dub 2018

Ahojky holky tak dnes po třech měsících konečně pozitivní ovu test

maice
18. dub 2018

@nunu22 Jaky to je test??? Ja mela hroznou radost,carka tam nabehla v prvni minutce, je ten dalsi je snehobily,takze asi jen ryska :( Je to Dr. Max a to jsem to namocila na 5 sekund

eva.85
18. dub 2018

Taky jsem testovala dr. Max před týdnem, měla jsem 4 dny zpoždění a byla tam slabounká čárka a na dalším nic a bohužel MS přišla ☹, tak nevím, asi jen vadný kus, jsem 3 měsíce od revize po ZT, tak už se můžeme zase snažit, těším se zároveň bojím. Teď mi skončia MS, tak začnu testovat tento měsíc ovulační testy, ale vůbec nevím, kdy začít, nikdy jsem to nedělala.

nunu22
18. dub 2018

@maice je to tento,zkusím za pár dní a uvidíme...snad bude sílit

ojo
18. dub 2018

@maice budu držet pěsti! ty jsi ty oba testy dělala ze stejné moči nebo ten druhý až později?

maice
18. dub 2018

@ojo ten druhy byl z moci asi 30 minut po...

maice
18. dub 2018

@ojo Ono se tam po limitu taky nevo vybarvilo,ale ani ovulacni neni buh vi jak silny :( Takze to nevidim :(

vendelinka08
18. dub 2018

@maice já vidím na všech testech.... ovu vůbec nedělej.... nestresuj se tím.....

maice
18. dub 2018

@vendelinka08 Ja nevim...prijde mi to spisjako ryska...a ovu hadam by nel byt silnejsi,holt ted nezbyva nez cekat

bajunka
18. dub 2018

@mamina1995 tak jsem schvalne koukla do appky jsem 27DC,ale tento mesic byl na tuleni skrz nemoci chaby.Ale ja uz jsem smirena,ze zustaneme u cisla 3. 🙂 Uzivam si krásného pocasi stenatka adlouhodobá samozrejme vsech mych cacorek 🙂...Sem obcas nakouknu,ale uz neprispivam,kdyby se neco zmenilo tak dam vedetvedet 🙂. A co dvojcatka ?

bajunka
18. dub 2018

@maice taky jsem to tak mela a ovulacni podstatne tmavsi a nakonec nic z toho,ale drzim pesti aby to bylo u tebe jinak...

zikisek
18. dub 2018

já na ovu testy nespoléhám..když jsem měla plodné dny a ovu (cítila jsem to na sobě,hled,čípek,prsa....) a ovu test negativ, takže na ně prdím... jen si je dělam každý den, protože mě zajímá co to je princip,ale řídím se tělem...mně bohužel moc nevychází

vendelinka08
18. dub 2018

@maice no ja si myslim ze ryska takto viditelne neprosvita. A jen tak mimochodem...tech testu uz jsem delala take hodne a NIKDY jsem rysku nemela. Proste bud byl pozitivni nebo negativni. Uvidis zitra.

pavlina30
18. dub 2018

@maice Dr Max se prý hodně zhoršil i na jiných stránkách holkám dělal duchy a přitom prd.Zkusila bych jiný test

ojo
18. dub 2018

@maice já bych to vůbec neviděla tak černě. Pokud jsem četla někde výše, tak máš do MS ještě několik dní, takže takhle slabé testy můžeš mít klidně ještě několik dní...já na obou testech vidím ducha a přijdou mě stejné jako jsem si dělala já v den očekávané MS a když jsem za dva dny dělala znovu, tak zlepšení minimální a to bylo z raní moči 😀 pak jsem počkala 4 dny a už byl vidět více jasný duch a pořádnou čárku jsem měla až víc jak týden po tomhle. Takže budu držet pěsti, pokud to vydržíš, počkala bych s testováním třeba na neděli ráno...spíš chci hlavně říct, že pokud budeš testovat denně tak sílení čárky se může ojevit opravdu až za týden i více...tak aby ses zbytečně nestresovala

maice
18. dub 2018

@ojo Ja bych spis chtela zkusit jinou znacku testu...z Dr.Maxe jsem zklamana...

kladpol
19. dub 2018

@stuplakova Já zatím nemám, ale příští týden jdu k lékaři tak uvidíme 🙂. Jsem zase poučená a vím něco nového 🙂. U nás krásně svítí sluníčko, o víkendu máme naplánované výlety a grilovačku, tak se zase budeme mít a užívat a odpočívat a nebude čas na jiné myšlenky 🙂)

vendelinka08
19. dub 2018

@maice a dnes jsi zkoušela testovat? já osobně si nemyslím, že by test dělal falešné duchy...něco jiného je ryska, ale tohle není ryska, ta by nebyla růžová. prostě nemyslím, si že je něco falešného, jen si myslím, že jak testujeme brzy, tak se v těle něco děje a buď to dopadne nebo ne.... jako být falešně těhotná? to si nemyslím....takže dle tvých testů to vypadá nadějně, ale jasně, že nikdo nevíé, jak to dopadne, jestli to bude dobré, nebo budeš zklamaná...

aklin
19. dub 2018

@katkas75
@apple_tree ahojte, tak i dnesek nic neprinesl. Od pondeli folikul jen se zvetsil o pouhy milimetr. Nyni ma bidnych 15 mm ☹. Mluvila jsem s ni o CAR a vypada to, ze budu dochazet. Doktorka bude pracovat pro pronatal. Veskere konzultace a testy bude provadet moje doktorka a ta pak bude posilat na dane ukony do centra. Coz je fajn, aspon nebudu dojizdet.

hani1234
19. dub 2018

Ahoj holky, tak u nás to tenhle měsíc vypadá nadějně. Jsem 11 dpo, a těhotenský test pozitivní 😊😊 Jen mám strach, co by bylo, kdyby to na potřetí nedopadlo . Nebudu to vůbec nikomu říkat, ani manželovi. Proste budu jak hrob !

Strana