Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@nunu22 Velká gratulace
Holky testy ovu od dr maxe des, furt duch. Nonstop 😀
@nunu22 super zprava!!!!!
Holky moc děkuju
@maice
@lucifervlkova
@vendelinka08
Sama jsem ještě v šoku,na testech jen 👻 a tady hned skočilo toto.Snad ten test nelže.Pořád mě bolí v podbřišku jako by měla každou chvilku dorazit mrcha :(
Holky, tak já jsem 2.5. objednaná k Dr z důvodu ročního neúspěšného snažení o mimčo.
Zdravím vás... na konikovi jsem teď hooodne dlouho nebyla... více než šest let neúspěšné snahy o miminko, střídání stavů zoufalství, depresí, pozitivity, negativity, těšení se, zklamání a spousty dalších mě nakonec dohnalo k bojkotu konika mimina a podobně... teď je ale vše jinak... od 12.1.2018 jsme v KIWU Linz a aktuálně po punkci vajíček, před transferem (doufam) . V jedenáct mám volat do laboratoře, dozvím se jestli se prcci vyvíjejí, kolik, jak a hlavně kdy bude ET... mám strach jsem nervózní, po všech těch peripetiích, šílených dávkách hormonů bolesti a zoufalství už nevím jak se pozitivně naladit.. tak to zkouším na konikovi... máte někdo za sebou IVF? Podařilo se někomu napoprvé???
@apple_tree tak jak jsi dopadla?? Jsem jak na trní 😊 já jdu v květnu na cystoskopii.
@katkas75 No to byl den. Rano jsem volala, jak to vypada s vyvojem, v sobotu jich bylo jeste sest a dneska uz jen dve a k tomu zpomalene. A prej doporucuji pockat spis do zitra, jestli se budou vyvijet a kdyz tak je zitra zamrazit. Vzala jsem si hodku na rozmyslenou a nakonec jsme se rozhodli, ze prece jen do toho pujdem a to jedno vlozime. Sla jsem tam odpoledne a dobra zprava byla, ze prece jen se to jedno vzpamatovalo a vyvoj dohnalo. Sice neni top kvalita, ale blastocysta z nej je. Tak uz mam vlozeno a ted nastavaji nekonecne dlouhe dva tydny cekani. Zitra rano si mam volat, jak to jeste vypada s tim poslednim embryem, jestli pujde zamrazit. No takze pocity smisene, rano jsem to obrecela. Ale nebudu se stresovat, uvidime za par dnu 🙂
Co je to cystoskopie? To ti doporucila doktorka kvuli tem tvym problemum se spinenim, mocakem atd?
@apple_tree rozhodla bych se stejně 😊 hlavně věř, že to dobře dopadne! To je teď tvůj nejdůležitější úkol😉 ale je to teda stres..
Byla jsem na urologii,tak mi dělali ultrazvuk či co. A objednali na tu cystoskopii na květen. Doktor byl příjemný jak pr... a kdybych se pořád neptala a sestřička nebyla sdilna,nevím nic. Na gyndu půjdu až po tomto vyšetření.
@apple_tree jo s cystoskopie spočívá v tom,že mi močovou trubicí narvou hadičku s kamerou na konci do mocaku a napustí tam tekutinu. Vše pak uvidí na monitoru. A já se tam pak nejspis počůrám 😊
Ahoj holky. Tak já vám nevím, ale minulý měsíc, když jsem byla u své gyn, tak mi říkala, ze jakmile zjistím tehotenstvi, tak se mám hnedka objednat .. A dneska jsem se cítila jak hlupák, když jsem se objednala na středu, a ona to zrušila , ze je moc brzy .. Volala mi sestra, ze to teda je mooc brzo, vysvětlila jsem ji, ze jsme byly takhle s dr domluvené, ze mi napíše léky na udržení .. Teda upřímně.. moc nevěřím, ze by to k něčemu bylo, ale chci udělat maximum no 😏
Chci říct, ze empatie ze strany sestry nulová.. Proste jak kus hadru. Nakonec mi dala k tel gyn a s ni jsem se domluvila na utrogestanu. Ale přišla jsem si jak plašan největší. Štve mě, ze to berou jako banalitu, jako kdybych chtěla kdoví co.
@apple_tree
@katkas75 i ja hlasim novinku. Dnes jsem byla opet na utz a ovulace nebude, folikuly zanikaji. Mam anovulacni cyklus. Abych nemusela dlouho cekat na MS, dostala jsem vyvolacku. Predepsala mi clostik, od 10 dne sledovani ovulace, pote dostanu vyvolacku na ovulaci, po ovulaci dalsi lek zrejme utrogestan. Snad ten dalsi cyklus prinese ovoce 🙂
@aklin Tak drzim palce 🙂 To je strasne, co vsechno komplikovaneho clovek musi udelat, aby docilil vysneneho cile.

@maice ten ani nezkousim. Myslim si ze tento mesic jsme se s manzelem nestretli v te dobe, navic ovu testy byly zmatene takze jsme to neresili 🙂