Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@mari90 Asi taky vidim, tak drzim palce, at to klapne 🙂
Ahoj. Děvčata chtěla bych se zeptat jestli máte některá zkušenosti s Gynexem?🙂
Taky vidim drzim palecky at sili
@lucy0511 Tady najdes obsahlou diskuzi o gynexu 🙂 https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/gynex-mate-zkusenost/
Dekuji, no uvidime 🙂
@mari90 vidím dusika 😉
@lucy0511 kamarádka ho brala prý ji pomohl k otěhotnění já to zkoušela taky a nic tak Ti nevím 🙂
My plánujeme začít zkoušet srpen, září, říjen..tak jsem zvědavá..zda to půjde hned (2 předchozí děti byly na první pokus - ale jiný chlap a už je to asi milion let :-O) už nejsem nejmladší..ale už se na to těším 🙂
Me gynex nepomohl..
@kacasa tak to držím palečky ať se zadari co nejdříve 😉
@mari90 neboj to dopadne dobře držím pesticky 🙂
Tak ode dneska beru fertility max a caj na urovnani cyklu tak snad se brzy zadari
@janajens určitě se zadari brzo neboj nám všem 😉
@kacenla1991 predminuly mesic jsem Mela bio nejspis tak doufam ze se zadari uz do konce 🙂
Taky se snažíme, od dubna letos. Bude mi 27. HAK neberu rok a půl. Cyklus mam pravidelny, ovulace taky. Menzes trvá 8-9 dní. Vzdy ale týden pred menzesem spinim (hnědé) 1-2 dny, ted min. měsíc dokonce 5 dní. Myslela jsem si ze to bude ovulační krvácení, OVU testy si delam. V pondělí jdu na gyndu doktorka mi chcce predepsat Utrogestan - kvůli toho spinení a taky kdzy se snažíme - aby to slo snáze pry. Uvidíme. Jsme mladí, nekouříme, vše ok. A já si naivně myslela ze to půjde hned.. Je to fatk vse v hlavě, po menzesu se resí ovu, testy, styk, cekání a myslím, ze to je hlavne HLAVA.
Na co vlastne je Utrogestan? Jak se davkuje? Oralne nebo se zavadi?
AHOJ HOLKY
také jsme ve fázi snažení se (u mne dost bouřlivé téma :D ) jenže mám nepravidelný cyklus a je to k zbláznění. Začali jsme teprve teď ale hlava mi jde kolem a potřebuju si strašně psát :D je tu taky někdo takový?? Alespoň na to psaní :D
@biedronca ... tomuto stavu říkám ironie života :D
Na základní škole do nás cpali, jak si při sexu musíme dávat pozor. Nespoléhat se na přerušovaný styk, na neplodné dny atd protože i přes to vše můžeme otěhotnět.
Jenže nadejde doba, kdy otěhotnět chceme a z celého měsíce na to máme téměř jeden jediný den a ne vždy se hned musí zadařit :D
Strašně to naštve :/

@mari90 vidim😁