icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lzii
9. kvě 2018

@cpollik já je vidím //

cpollik
9. kvě 2018

@lzii juchu mám strašnou radost za tebe!!!

cpollik
9. kvě 2018

@lzii já chci taky😉😥😥

lzii
9. kvě 2018

@cpollik teď ještě aby se udrželo a hlavně vyvyjelo ❤️snad to dám manželovi k narozeninám na 11.5...

cpollik
9. kvě 2018

@lzii určitě to bude vpohode.Nemysly na zle,ale na to krásné😉😊

kristyna2709
9. kvě 2018

Ahoj holky omlouvam se jestli to sem nepatří… ale jdu k vam pro radu 13.4 mela s pritelem sex 14 vecer se dostavila ms a i tak jsme meli sex… krvacela jsem 4 dny…myslite ze by jsem mohla byt tehu? Mam doma fenecku ktera vzdy chodila spat k nohoum a ted si vecer zaleze i k brisku .... zacala to delat ted tak posledni tyden ...mam uz 3 letou holcicku a u te mi to delala take… vsichni mi rikaji ze zvirata to poznaji a ze je to mozne .. dalsi termin ms mam 12.5 jsem nedockava delala jsem si i test vim ze bylo brzy a ten byl negativni… dekuji za odpovedi ;)

horvathova3
9. kvě 2018

@cpollik tak jsem koupila rovnou Digi test, ať mám rychle jasno. A zítra ráno můžu testovat ☺️

lzii
9. kvě 2018

@horvathova3 digi clearblue ?? jak moc je citlivy ? tam pisi ze 25Ul ... ale pokud ukaze 1-2tt ?? tak to je min nez 25Ul ne ?

horvathova3
9. kvě 2018

@lzii ano je to 25 ale zase tyden zpoždění už je docela dost na větší citlivost testu

maice
9. kvě 2018

@lzii juuuu, ticha gratulace

cpollik
9. kvě 2018

@horvathova3 ju pak dej vědět

lzii
9. kvě 2018

@maice juu děkuji snad to vyjde

vikiza
9. kvě 2018

@janca84 Bylo mi 28 let a od 25 let jsem chodila na IVF a platili jsme si vždy to nej, aby byla co největší šance.

snazimese
9. kvě 2018

Krasny vecer holky 🙂 tak.jsem sem zase po dlouhe dobe zavitala se na vas podivat. Preji vsem, ktere nasly vytouzene // hodne stesti a klidny prubeh 🙂

kristyna2709
9. kvě 2018

Ahoj holky omlouvam se jestli to sem nepatří… ale jdu k vam pro radu 13.4 mela s pritelem sex 14 vecer se dostavila ms a i tak jsme meli sex… krvacela jsem 4 dny…myslite ze by jsem mohla byt tehu? Mam doma fenecku ktera vzdy chodila spat k nohoum a ted si vecer zaleze i k brisku .... zacala to delat ted tak posledni tyden ...mam uz 3 letou holcicku a u te mi to delala take… vsichni mi rikaji ze zvirata to poznaji a ze je to mozne .. dalsi termin ms mam 12.5 jsem nedockava delala jsem si i test vim ze bylo brzy a ten byl negativni… dekuji za odpovedi 😉

natysnovec
9. kvě 2018

@maice Ahojky jak jsi na tom?A jak se dari??😊😊

horvathova3
10. kvě 2018

@cpollik tak u nás takhle 😄

vendelinka08
10. kvě 2018

@kristyna2709 a po ms jste sex nemeli? Protoze pokud ne..tak si myslim ze tehotna nejsi. Ale to je jen moje domnenka. Treba mas ovulaci v dobe ms..ale to uz by na testu byly dve carky.

vendelinka08
10. kvě 2018

@horvathova3 krasne..gratuluji!!!!

vendelinka08
10. kvě 2018

@lzii co carecka dnes? Je silnejsi?

horvathova3
10. kvě 2018

@vendelinka08 děkuji 🙂

lzii
10. kvě 2018

@natysnovec ahoj dnes ráno takhle

lzii
10. kvě 2018

@vendelinka08 přemýšlím zda má dneska smysl udělat ten clearblue

natysnovec
10. kvě 2018

@lzii pekny....ja to mela taky takhle slaboucky a je s toho princeznicka....😁😁😁

eiram7
10. kvě 2018

Ahojda holky, snad nebude vadit, když se k vám přidám. Taky teď vyckavam a je to vazne nekonečný.🙄 mam jeden až dva dny zpoždění, bricho me bolí slabe jak na ms, tak si spis říkám, žen dorazí. Ale kdyby ne, chtela bych zítra asi vyzkoušet ten digitální clearblue. Akorát jste me překvapily, ze je citlivosti 25, to by mi to jeste ani nemuselo ukázat co? Tak nevím...
A jinak jinak moc gratulujiii tem, co mají testiky pozitivní 😊

cpollik
10. kvě 2018

@lzii tak paráda,snad se začne víc vybarvovat.Ja dnes dva dny zpoždění teplota stále 37,1,ale ovulační nesnilo,tak asi nic.

cpollik
10. kvě 2018

@eiram7 ahojky,ja jsem na tom stejně.Dva dny zpoždění a břicho bolí.Bojim se udělat test,že to zase nevyšlo😢

cpollik
10. kvě 2018

@horvathova3 gratulace!!

vendelinka08
10. kvě 2018

@lzii tady uz jsou carky krasne videt...myslim ze ten digi ti zitra uz ukaze

vendelinka08
10. kvě 2018

@cpollik tak to vypada nadejne..zkusila bych tt..vis jak bud to tam bude nebo ne...oddalovanim to clovek nezmeni...a nebo se muzes zacit radovat.

Strana