Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky omlouvam se jestli to sem nepatří… ale jdu k vam pro radu 13.4 mela s pritelem sex 14 vecer se dostavila ms a i tak jsme meli sex… krvacela jsem 4 dny…myslite ze by jsem mohla byt tehu? Mam doma fenecku ktera vzdy chodila spat k nohoum a ted si vecer zaleze i k brisku .... zacala to delat ted tak posledni tyden ...mam uz 3 letou holcicku a u te mi to delala take… vsichni mi rikaji ze zvirata to poznaji a ze je to mozne .. dalsi termin ms mam 12.5 jsem nedockava delala jsem si i test vim ze bylo brzy a ten byl negativni… dekuji za odpovedi ;)
@cpollik tak jsem koupila rovnou Digi test, ať mám rychle jasno. A zítra ráno můžu testovat ☺️
@horvathova3 digi clearblue ?? jak moc je citlivy ? tam pisi ze 25Ul ... ale pokud ukaze 1-2tt ?? tak to je min nez 25Ul ne ?
@lzii ano je to 25 ale zase tyden zpoždění už je docela dost na větší citlivost testu
@horvathova3 ju pak dej vědět
Krasny vecer holky 🙂 tak.jsem sem zase po dlouhe dobe zavitala se na vas podivat. Preji vsem, ktere nasly vytouzene // hodne stesti a klidny prubeh 🙂
Ahoj holky omlouvam se jestli to sem nepatří… ale jdu k vam pro radu 13.4 mela s pritelem sex 14 vecer se dostavila ms a i tak jsme meli sex… krvacela jsem 4 dny…myslite ze by jsem mohla byt tehu? Mam doma fenecku ktera vzdy chodila spat k nohoum a ted si vecer zaleze i k brisku .... zacala to delat ted tak posledni tyden ...mam uz 3 letou holcicku a u te mi to delala take… vsichni mi rikaji ze zvirata to poznaji a ze je to mozne .. dalsi termin ms mam 12.5 jsem nedockava delala jsem si i test vim ze bylo brzy a ten byl negativni… dekuji za odpovedi 😉
@maice Ahojky jak jsi na tom?A jak se dari??😊😊
@cpollik tak u nás takhle 😄
@kristyna2709 a po ms jste sex nemeli? Protoze pokud ne..tak si myslim ze tehotna nejsi. Ale to je jen moje domnenka. Treba mas ovulaci v dobe ms..ale to uz by na testu byly dve carky.
@horvathova3 krasne..gratuluji!!!!
@lzii co carecka dnes? Je silnejsi?
@vendelinka08 děkuji 🙂
@natysnovec ahoj dnes ráno takhle
@vendelinka08 přemýšlím zda má dneska smysl udělat ten clearblue
@lzii pekny....ja to mela taky takhle slaboucky a je s toho princeznicka....😁😁😁
Ahojda holky, snad nebude vadit, když se k vám přidám. Taky teď vyckavam a je to vazne nekonečný.🙄 mam jeden až dva dny zpoždění, bricho me bolí slabe jak na ms, tak si spis říkám, žen dorazí. Ale kdyby ne, chtela bych zítra asi vyzkoušet ten digitální clearblue. Akorát jste me překvapily, ze je citlivosti 25, to by mi to jeste ani nemuselo ukázat co? Tak nevím...
A jinak jinak moc gratulujiii tem, co mají testiky pozitivní 😊
@horvathova3 gratulace!!
@lzii tady uz jsou carky krasne videt...myslim ze ten digi ti zitra uz ukaze
@cpollik tak to vypada nadejne..zkusila bych tt..vis jak bud to tam bude nebo ne...oddalovanim to clovek nezmeni...a nebo se muzes zacit radovat.

@cpollik já je vidím //