icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

cpollik
7. kvě 2018

@maximaty gratuluji moc😉.Udrží se,neboj

aklin
8. kvě 2018

@katkas75
@apple_tree diky za podporu, uz mam v sobe ovitrelle. Bojim se, ze me telo zradi. I kdyz vim, ze ovulace bude, dve vajicka, sance velka, i presto vsechno mam strach ze selhani.

katkas75
8. kvě 2018

@aklin chápu... Toto se nedá prožívat v klidu a bez obav. Zkus udělat cokoliv,co tě dokáže aspoň trošku rozptýlit.😉 Zvládneš to! Dřív nebo později. Žít bez naděje je asi horší než s ní,i když tě to dlouho a opakovaně zklamava! Drž se a den vědět 🍀

kristyn.g
8. kvě 2018

@aklin to je to nejhorší se tak upínat

holky ja tu taky dlouho přispívala, rok a tři čtvrtě snažení i s clostilem a nic... v lednu jsem byla na odstranění polypu v děloze, pak jsem si našla novou práci kde jsem nastoupila v únoru a v březnu jsem měli jeden jediný nechráněný styk, neležela jsem, žádné nohy nahoru naopak a zadařilo se, myslela jsem že se už nikdy nezadaří, mám zasobu clostilu který jsem nestačila využít 😲 ono to přijde, na takovéhle zázraky jsem nikdy nevěřila, neb jsme se taky nějakou dobu "nesnažili" a dávali volný průběh ale přišlo to fakt až když se to nehodilo. Nejspíš pomohl ten zákrok.

mandarinka90
8. kvě 2018

@kristyn.g jede to mám opravdu strašnou radost 😍😍 sledovala jsem tvůj příběh od začátku a jsem ráda za stastny konec 🙂 tak držím palečky ať máš pohodové těhotenství ❤

kristyn.g
8. kvě 2018

@mandarinka90 děkuji moc, jsem teď 9tt a máme srdíčko čeka to vyšetření zda bude vše ok snad bude. Jinak je mi blbě a nijak extra se neraduju zatím snad to přijde 🙂

gabrolo
8. kvě 2018

@katkatris Tak já si myslím, že to nějakou dobu bude trvat, než se jim to okouká, jsou malincí a než všechno prozkoumají, tak to nějaký ten rok zabere, myslím že nějaká zvířátková by nebyla na škodu, no to mě ještě čeká ale práce 😀, ale to bude příjemná práce 😀.

kladpol
8. kvě 2018

@stuplakova Jo tak u nás dneska pěkně sprchlo, ale bylo to třeba už 🙂, bylo strašné sucho. Odpočatá jsem to si piš 😀, udělali jsme si grilovačku a výlet a bylo super. Tak u nás byl konec měsíce asi už dnes 😀, celý den tady obíhaly mraky a odpoledne pořádně sprchlo.

cpollik
9. kvě 2018

ahoj holky, tak už včera měla prijít MS a stále nikde. Bazální teplota stále vysoká, ale cítím se, jak před ms. Takže určitě brzo prijde ☹. Bolí mě břicho, hlava, zimnice.. Ovulační test se trošku vybarvil, ale žádná sláva.

cpollik
9. kvě 2018

@lzii ahojky, tak co??? Jak to s Tebou vypadá:??Já měla chytsnout ms už včera, ale nic. Ale myslím, že přijde.

lzii
9. kvě 2018

@cpollik tak dneska bazalni teplota zvedla nahoru a teď jdu udělat ovulak.

cpollik
9. kvě 2018

@lzii tyjo vypadá to skvěle 🙂, tak hned napiš

lzii
9. kvě 2018

@cpollik Ovulaky předevčírem a včera

lzii
9. kvě 2018

@cpollik a teď Dělaný.... Co myslíš? Na tt nic moc nevidím

maximaty
9. kvě 2018

Ahoj, Testy delane po týdnu... vyvozuji si z toho že HCG stoupá jak má......?????

cpollik
9. kvě 2018

@lzii kdy má přijít ms? Vypadá to, že se ovulační nevybarvuje. Tak uvidíš. A měřís bazální teplotu??

cpollik
9. kvě 2018

@maximaty super, držím pěsti!!!

horvathova3
9. kvě 2018

Tak já zítra už zkusím TT test. Dnes je to 7 dní zpoždění a bt 7 dní 37 - 37.06. no necháme se překvapit 😀

lzii
9. kvě 2018

@cpollik původně měl byt cyklus Dlouho max 31 dní ale 30dc byla ovu tak lutealni fázi mám max 10-12 dní... A dneska jsem 39dc a bt měřím dnes stoupla

cpollik
9. kvě 2018

@horvathova3 no tam budeš mít už dalnici

horvathova3
9. kvě 2018

@cpollik nějak si nechci dělat naděje jako minulý a minulý měsíc. Děsí mě, že po malé na WC je na papíru strašně slabý výtok jako je den po ms. Ale bylo by to od října hezké překvapení, kdyby to vyšlo. 😊

cpollik
9. kvě 2018

@horvathova3 chápu jsem na tom každý měsíc stejně. Ale to už je urcitě těhotenství 🙂!! Udělej tehotenský test a máš jasno🙂

cpollik
9. kvě 2018

@lzii tak to je těžko pokud máš nepravidelný cyklus...Ale já už bych vyzkousela těhotenský test🙂

cpollik
9. kvě 2018

@lzii tak coooo? Jsme zvědavá

lzii
9. kvě 2018

@cpollik tehu test jsem dělala ráno a já ti nevím

lzii
9. kvě 2018

@cpollik upravena fotka....?

cpollik
9. kvě 2018

@lzii nic nevidím😢,třeba je brzy