icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

apple_tree
4. kvě 2018

@katkas75 Ty jo, tak to je docela masakr. Chudak manzel. Takze budete hledat dal?

katkas75
4. kvě 2018

@apple_tree to asi ne. Tak nějak nás to přesvědčilo,že to odlozime.nas pes je ještě mladý, potřebuje pevnou ruku.a třeba si k nám najde cestu i mimi😉

cpollik
5. kvě 2018

@maice tak nic😢.Dnes 9dpo a ovulační slabý😢.Tak už s tím nepočítám zase nic😢.

maice
5. kvě 2018

@cpollik Achjo :( a ja tak drzela pesti

cpollik
5. kvě 2018

@maice nevím,co děláme špatně☹.Asi se přestaneme snažit.K doktorovi jdu až v červnu..

lzii
5. kvě 2018

@cpollik proč dělás ovu test 9dpo? Má to dřívější citlivost?

cpollik
5. kvě 2018

@lzii ano,měl by sílit,kdybych byla těhotná.V tuhle dobu už by měly být dvě silné čárky,ale bohužel☹

kepu
5. kvě 2018

@cpollik ja teda nemela pozitivni ovu. test ani kdyz jsem uz lovila duchy na tehotenskem ...

cpollik
5. kvě 2018

@kepu fakt?Já měla u druhého syna 12dpo už dálnici na ovu testu .

mandarinka90
6. kvě 2018

Tak holky už nám došly výsledky z genetiky..manžel v pořádku,já jsem bohužel prenasec spinalni muskularni atrofie a taky blbě vstrebavam kyselinu listovou..takže všechno špatne,kyselinu už beru v jiné nastepene formě,kterou moje tělo vstřebává..ale s tim genem uvidime,snad manžel bude v pořádk,tim padem je riziko minimálni..jsem z toho docela špatná,ale musím myslet zase pozitivně..

lzii
6. kvě 2018

@cpollik aha zítra jsem 7dpo., je to moc brzy dělat Ovu test?

apple_tree
6. kvě 2018

@mandarinka90 Jsem si musela pogooglit, co to je. Neboj, je to pry hodne vzacne a hlavne se to da odhalit pri genetickem vysetreni embryi. A takhle by vam ho mela proplatit i pojistovna, coz je fajn, protoze je to opravdu drahe a hlavne tim aspon rovnou vylouci i ostatni geneticke vady a zavedou vam zdrave embryo. Nestresuj se 🙂

mandarinka90
6. kvě 2018

@apple_tree ano kdyz bysme šli na uměle tak nám zavedou zdravé embrya,tak snad už nic horšího nenajdou.a jak jsi na tom ty?

apple_tree
6. kvě 2018

@mandarinka90 No nevim uz, co vsechno jsem sem psala nebo ne a cos cetla. Nam ten et nevysel, 9. den po et jsem dostala ms a jako bonus mam hyperstimulacni syndrom. Takze cely tyden travim doma v bolestech v posteli a asi si jeste par dnu polezim, nastesti muzu pracovat z domu. Ale ve stredu uz potrebuju jit osobne do prace, tak snad budu pouzitelna. Nejvic me na tom mrzi, ze kdyz jsem s tim prisla ve stredu do car, ze mam silene bolesti (to jeste nedorazila ms), tak doktor mi gratuloval, ze mam hyperstimulacni syndrom, a ze to znamena, ze jsem skoro urcite tehotna. Zbytecne jsem natesila pritele na to, ze doktor rikal, ze to vyslo, a ani ne za hodinu po prichodu domu zacala tect cervena.
Hned tento mesic chceme zkusit ket, tak snad se dam nejak dohromady po tom hyperstimulaku. V sobotu jdu na utz, tak uvidim, co mi reknou.

mandarinka90
6. kvě 2018

@apple_tree jejda tak to me moc mrzi,ze to nevyslo,vypadalo to opravdu nadejne..ale prijdes mi strasne silná tak teď už to snad pujde všechno tsk jak má a zadari se 🙂 musime věřit pořád 🙂

apple_tree
6. kvě 2018

@mandarinka90 Verim, ze se obe dockame, fakt jo 🙂 Ja jsem s tim smirena, ze to nevyslo, proste to byl prvni pokus, jsem rada, ze mame jeste dve zamrazena embrya. Ale moc me to mrzi kvuli pritelovi. Ja vim, ze i kdyz nic nerika, ze ho to trapi, ze se nam tak dlouho nedari. A ted jeste jak dostal nadeji od doktora, ze jsem urcite tehotna a pak prisly kramy, tak to proste cloveka musi zasahnout. Clovek se nesmi vzdat, proste vim, ze to vyjde, jen doufam, ze uz to bude brzo 🙂

evelisi
7. kvě 2018

@mandarinka90 já jsem přenašeš fragilního chromozonu x, ještě, že je ta genetika a dokáže odhlalit to co člověk ani nezná ☹

cpollik
7. kvě 2018

@lzii určitě už zkus😉.

mandarinka90
7. kvě 2018

@evelisi to jsem si musela zase vygooglit ja,vidíš a to jsem si myslela,ze tohle přenáší jen muzi.No radsi uz ani nechci vedet,jakych je dalších x moznych rizik,které se můžou objevit..ale ted se dozvidam o x pripadech kdy rodiče měli v těle nějakou mutaci nebo gen a mají naprosto zdrave děti.takže se tím opravdu nebudu už stresovat,co má být tak stejně bude..

lzii
7. kvě 2018

@cpollik tak dívej je to málo na 7 dpo ?

aklin
7. kvě 2018

@katkas75
@apple_tree ahoj holky mam za sebou prvni fazi stimulace clostikem. Me telo na neho reaguje, diky nemu mam z obou vajecniku 2 vajicka. Zitra si pichnu ovitrelle a pak sex. Od patku utrogestan. A pak dej se vule tva.

apple_tree
7. kvě 2018

@aklin Jee, tak moc drzim palce, at t vyjde 🙂 A uzijte si sex :D

evelisi
7. kvě 2018

@mandarinka90 já tehdy zůstala uplně v šoku ☹ genetik na to narazil náhodou, tento test se nedělá a mu bylo divné proč v 36 letech mám nefunkční vaječníky ☹ takže nás čeká selekce embryí a genetika, nebo darovaná vajíčka, abychom tu mutaci přetnuly ☹

cpollik
7. kvě 2018

@lzii je to dost!!Super!!Držím pest

katkas75
7. kvě 2018

@aklin hodně štěstí! 😀A udělejte si hezký večer😉🍀

maximaty
7. kvě 2018

12 dní po transferu... světlý je z ranní moči, tmavší udělaný v poledne... snad se už udrží... včera bych měla 1 DC normálně...

vikiza
7. kvě 2018

Ahoj holky, chci Vám jen dodat naději... 5 let jsme se snažili o miminko. Manžel špatný spermiogram, prý bez šance na přirozené otěhotnění a já polycysticke vaječníky + zvýšená imunita, takže jsem spermie zabíjela. Nepomohly ani silné kortikoidy (+ 20 kg). 4x jsme byli na IVF, 2x potrat, revize dělohy, silný zánět dělohy. Brala jsem bylinky, vitamíny,... Revize byla v 1/2017, začala jsem brát bylinky, aby se tělo otřepalo a věnovala se stavbě domečku - řešila jsem něco jiného. Shodila jsem nabrána kila a v 6/2017 jsem zjistila, že jsem těhotná 🙂 Bez těch všem možných léků a hlavně přirozeně. Těhotenství bylo bezproblémové a teď držím v rukou 10-ti týdenního chlapečka. Neztracejte tedy naději, když se to po tom všem podařilo nám, určitě to vyjde i Vám 🙂

lzii
7. kvě 2018

@cpollik no super, zkusím za dva dny další. A má byt jako pozitivní jo? Nebo blízko pozitivnímu? To by mě Teda zajímalo co na něj reaguje

janca84
7. kvě 2018

@vikiza to je krasne 🙂 a kolik ti bylo let kdyz jsi otehotnela?

stuplakova
7. kvě 2018

@kladpol Tak to má být, tak jak jste si užili víkend, jsi pořádně odpočatá? 😀 U nás taky krásně svítí sluníčko, sice to teplo se nějak vytratilo, ale má být krásně až do konce měsíce, tak se zase pomějeme 🙂.

Strana