Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@vendelinka08 ja si delala test asi pred tydnem a neco... pry je to brzy uvidim jestli dostanu ms ale jsem nedockava
@marci7777
A kolikaty den jsi?'
Vidim druhou carku ale neni moc daleko?
@misticka92 Jsem 24 DC a 11DPO. Je daleko, ale byla dobře vidět docela.. na fotce to není tak znát, zkusím ještě zítra. 🙂
Tak holky,dnes navsteva v CARu, pekny folikul cca 18mm na strane s vejcovodem 😀Pichnut ovitrell a mame si uzit fajn vikend 😆 Jak nejlepe to naplanovat??? Mate zkusenost???
@maice neplanuj!!!!Skocte na to dneska,zitra a pak uz to nechte....
Ahoj holky, tak jsem dnest testla digi testem a negativni. V pondeli volam doktorce at se mnou neco udela 😉
holky, testovaly jste ještě před těhotenským testem i ovulačním? Kdy může něco ukázat? nebo je to zcela zbytečné? Dnes jsem cca 7DPO, ale to je ještě na testy brzy...
@vendelinka08 může ukázat,ale je to velice nespolehlivé, jen to mate, takže za mně to předčasné testování OVu testy zbytečné...
@bajunka tak je dělat nebudu a počkám si, dnes mě celý den píchá v podbřišku, tak uvidíme, třeba to budou jen větry 😉
Holky,6.den zpozdeni je za mnou 🙂 Zitra rano to zkusime otestovat 🙂 Po divoke ovu mam ale obavy aby to nebyl jen nejaky chaoz..
@gabrolo No jasně, když tam bude hodně zvířátek, tak jim to fakt bude nějakou dobu trvat, hlavně než budou vnímat a uvědomovat si věci, tak to je hned rok pryč. Jo to bude velice příjemná práce, taky bych se do ní chtěla vrhnout a dělat už pokojíček, ale nechci abych tím něco nezakřikla 🙂 jsem hrozně pověrčivá.
@marci7777 zda se mi ze ta carka neni tam..kde by mela byt. Me to prijde jako barva ktera se teprve rozpiji...
@cpollik Ahojda, tak ja po třech dnech zpoždění dostala masakr ms bolesti a včera rano prisla i samotna mrcha. Je to tentokrat tedy síla. Ale aspoň se telo vyčistí.
Tobe drzim moc palečky, četla jsem u hodně holek, ze v dobe, kdy měla přijít mrcha, měly obvyklý bolesti. Kdypak se chystas testovat? Určitě dej pak vědět 😊

@eiram7 nemerim nic. Nn nebyla furt jsem tajne doufala, ale myslim ze je to marny a v pondeli si zavolam aby na me koukla 😉