icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

barus35
10. kvě 2018

@eiram7 nemerim nic. Nn nebyla furt jsem tajne doufala, ale myslim ze je to marny a v pondeli si zavolam aby na me koukla 😉

cpollik
10. kvě 2018

@maice chápu taky jsem věřila ovu testům,ale třeba teď mi ukazoval 4dny stejně silné čárky☹a pak právě další den jen duch,tak jsem taky nechápala☹.Třeba ještě ovulku dorazí,testuj dal

hlasimse
10. kvě 2018

@barus35 a máš potvrzenou ovulaci? Mně se jednou zpozdila o asi měsíc 😲

kristyna2709
10. kvě 2018

@vendelinka08 ja si delala test asi pred tydnem a neco... pry je to brzy uvidim jestli dostanu ms ale jsem nedockava

barus35
11. kvě 2018

@hlasimse ja nic netestuju, ale myslim ze ji mam pravidelnou.

marci7777
11. kvě 2018

Vidim ho jen ja? 🙈

marci7777
11. kvě 2018
misticka92
11. kvě 2018

@marci7777
A kolikaty den jsi?'
Vidim druhou carku ale neni moc daleko?

marci7777
11. kvě 2018

@misticka92 Jsem 24 DC a 11DPO. Je daleko, ale byla dobře vidět docela.. na fotce to není tak znát, zkusím ještě zítra. 🙂

jitka0a
11. kvě 2018

@katkatris Jo už jsem jí volala a jak nějaké bude tady někde u nás blízko, tak vyrazíme. A víš že je to možné že mám blbé kolo? 🙂 podíváme se po novém. Jejich práce musí být taky dost o nervech, ale hlavně ta zodpovědnost, někdy je fakt lepší když si uděláš svoje a jdeš domů.

maice
11. kvě 2018

Tak holky,dnes navsteva v CARu, pekny folikul cca 18mm na strane s vejcovodem 😀Pichnut ovitrell a mame si uzit fajn vikend 😆 Jak nejlepe to naplanovat??? Mate zkusenost???

natysnovec
11. kvě 2018

@maice neplanuj!!!!Skocte na to dneska,zitra a pak uz to nechte....

barus35
11. kvě 2018

Ahoj holky, tak jsem dnest testla digi testem a negativni. V pondeli volam doktorce at se mnou neco udela 😉

vendelinka08
11. kvě 2018

holky, testovaly jste ještě před těhotenským testem i ovulačním? Kdy může něco ukázat? nebo je to zcela zbytečné? Dnes jsem cca 7DPO, ale to je ještě na testy brzy...

bajunka
11. kvě 2018

@vendelinka08 může ukázat,ale je to velice nespolehlivé, jen to mate, takže za mně to předčasné testování OVu testy zbytečné...

vendelinka08
11. kvě 2018

@bajunka tak je dělat nebudu a počkám si, dnes mě celý den píchá v podbřišku, tak uvidíme, třeba to budou jen větry 😉

cpollik
11. kvě 2018

@maice ju takže se ovulku opozdila🙂.Tak někam zajedte na víkend.Drzim pěsti ať to vyjde já dnes 3den zpoždění,ale je mi stále divné,takže čekám každou hodinku,kdy to přijde☹

cpollik
11. kvě 2018

@eiram7 ahoj,tak jak to s Tebou vypadá?Já 3den zpoždění,ale je mi stejně jako před MS,tak čekám každou hodinku,kdy to přijde..

zikisek
11. kvě 2018

Holky,6.den zpozdeni je za mnou 🙂 Zitra rano to zkusime otestovat 🙂 Po divoke ovu mam ale obavy aby to nebyl jen nejaky chaoz..

katkatris
11. kvě 2018

@jitka0a No to rozhodně musí být stresující. No asi bych si vyzkoušela i nějaké jiné, protože pokud se ti jezdí tak špatně a jsi hned vyřízená, tak myslím že to nebude dobře zvolené. Třeba by to chtělo i odpočinek, třeba mateřskou? co? 🙂

katkatris
11. kvě 2018

@gabrolo No jasně, když tam bude hodně zvířátek, tak jim to fakt bude nějakou dobu trvat, hlavně než budou vnímat a uvědomovat si věci, tak to je hned rok pryč. Jo to bude velice příjemná práce, taky bych se do ní chtěla vrhnout a dělat už pokojíček, ale nechci abych tím něco nezakřikla 🙂 jsem hrozně pověrčivá.

vendelinka08
12. kvě 2018

@marci7777 zda se mi ze ta carka neni tam..kde by mela byt. Me to prijde jako barva ktera se teprve rozpiji...

eiram7
12. kvě 2018

@cpollik Ahojda, tak ja po třech dnech zpoždění dostala masakr ms bolesti a včera rano prisla i samotna mrcha. Je to tentokrat tedy síla. Ale aspoň se telo vyčistí.
Tobe drzim moc palečky, četla jsem u hodně holek, ze v dobe, kdy měla přijít mrcha, měly obvyklý bolesti. Kdypak se chystas testovat? Určitě dej pak vědět 😊

cpollik
12. kvě 2018

@eiram7 ahoj,menzes stále nikde☹.Ale je mi strašně.Tehu test jsem dělala a nic už čekám,kdy mrška přijde😢

eiram7
12. kvě 2018

@cpollik vydrž, spoustě holek (včetně neb sestry) vyjde pozitivni tt až po tydnu 😉 moc bych ti to přála! Snažíte se uz dlouho? My to teď prubli první mesic, tak jsem s tim ani moc nepocitala

cpollik
12. kvě 2018

@eiram7 snažíme se půl roku☹. Určitě dojde cítím to v kostech děkuji za podpor

eiram7
13. kvě 2018

@cpollik uvidíš, moc přeju, aby nedošla. Dej pak vědět, jak to vypadá 🙂 a půl roku je chvilicka, i když tuším, jak moc to je na nerviky narocny

cpollik
13. kvě 2018

@eiram7 ahojky,jak to měla ta tvoje segra!?Já stále nic,ale pořád se cítím,že to každou chvilku přijde.Kdyby už došla utíkalo by to rychleji.

cpollik
13. kvě 2018

@eiram7 tak už došla🤔😥😢5dni zpoždění.To jsem ještě neměla.

eiram7
13. kvě 2018

@cpollik to je mi tak líto! Taky jsem mela tohle zpoždění poprvy asi po dvou letech. Ale však ono to brzy dopadne, uvidíš 🙂 ja si teď řekla, ze si budu užívát krasnyho jara, léta... a až bude ta správná doba, tak to proste dopadne. Jo, a zkusim si koupit ten gynex 🙂

Strana