Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kladpol Jo tak ani meteorologové nejsou neomylní 🙂 co si budeme povídat. A jak to u vás vypadá se snažením? Zadařilo se nebo se daří? Povídej jsem zvědavá 🙂
Jsem tyden po ovitrelle, beru utrogestan 3x denne. Rano jssm si vsimla, ze jsem lehce zakrvacela, nasleduje spineni a po utreni jsem mela na papiru ruzovou. Myslim si, ze je to nasledek utrogestanu.
@natysnovec Ja nezoufam, hrozne verim...
@aklin Drzim palecky at nam to vyjde. Pristi ctvrtek odletame do Parize,tak by to bylo uuuuzasne,oznamit to tam ;🙃😘😍
@maice myslim na tebe!!🍀🍀🍀🍀
@natysnovec Dekuji ❤️😘❤️
@aklin co je to za injekci prosím 😉😊
@navratil1986 ovitrelle - vyvolává ovulaci
Po 4 hodinové pauze jsem začala opět špinit. Volala jsem doktorce, která mě ujistila, že je to v pořádku, že u mě je to zcela normální jev. A mám dobrat utrogestan.
@apple_tree tak kdy tě čeká další transfer?😀 Já čekám na ovu,ale nijak "aktivně"😉.hlavně jdu v pátek na to vyšetření mocaku a už třetí den mě tam zas píchá.
@katkas75 Ahoj 🙂 Dalsi transfer v patek, tak nejak to nechavam plynout a vlastne delam, jakoze se nic nedeje, normalni den jako jakykoliv jiny :D A pak zas to priserne cekani. Drzim palce, at ti to v patek dobre dopadne (a mne taky 🙂). A ty mas jit ted jeste i k nejakemu dalsimu doktorovi, na gyndu nebo tak neco, nebo si to uz pletu?
@stuplakova Jasně nikdo není neomylný a počasí si často dělá co chce 🙂. Tento měsíc je ještě brzy, aby ti řekla výsledky, teprve se uvidí a neboj jakmile budu něco vědět, tak se hned ozvu 🙂
@aklin děkuji za odpověď 😉😊
@apple_tree na gyndu příští týden.taky se snažím na pátek moc nemyslet😁tak ať nám to dobře dopadne 🍀
@katkas75
@apple_tree
@maice holky dostala jsem to o 8 dni drive ☹, cyklus se mi zkratil na 20 dni. Udelala jsem proto maximum. Napadla me moznost jestli za tim neuspechem stoji utrogestan, kasel, silna bolest v krku a ryma? A chlap me ani neutesi. Jedine co na to rekl: "vsak jsi rikala, ze ti prijde".
@aklin mrzí mě to... To všechno,cos psala,může asi cyklus ovlivnit. Asi bych se zaměřila na to,aby se tělo dalo do pohody. I za cenu toho,že se snažení o děťátko načas odloží. V prvé řadě musíš být v pořádku. 😉 Prostě není ještě správný čas,věř,že to přijde!😀 Mně zas nepřichází ovulace,ale ani mně to tak nestresuje,protože musím pořešit zdraví. Neves hlavu!
@aklin To me mrzi :( Urcite to muze byt ovlivneno nemoci. Na chlapa je toho urcite taky moc, jen oni s tim bojuji jinak, po svem. Nechcete si vyrazit na rodinnou dovcu, trochu procistit hlavu? A nepremyslela jsi treba o iui?
@apple_tree premyslela jsem nad tim. Pristi mesic poresim.

Tak holky, ctvrtek,patek,sobota i nedele...v patek pichnut ovitrell,vic uz jsem udelat nemohla,tak uvidime ta 14 dni 🤓Drzte palce 🙏