icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katkas75
18. kvě 2018

@apple_tree
@aklin tak mám za sebou tu cystoskopii. vyšetření nic moc,ale dalo se to. Prý tam nic není,jen nějaké malé ložisko,ale to je prý běžné. Tak nevím. Za týden kontrola. 😀

katkatris
18. kvě 2018

@jitka0a Já jsem v podstatě nachystaná, ale pořád mi chybí ten důvod, ale teď se uvidí, čekáme jak to dopadne tento měsíc a třeba se nám už zadaří 😀. Nechci ale nic zakřiknout, tak uvidíme. Jak budu něco vědět, tak to sem dám neboj 🙂.

apple_tree
18. kvě 2018

@katkas75 Tak super, to je dobra zprava 🙂 Ja uz mam vlozene embryo a pred sebou zas nejdelsi cekani na vysledek.

katkas75
18. kvě 2018

@apple_tree snad už poslední! Moc ti to přeju 😀 my teda promarnili další měsíc,ale asi ještě není čas.

mandarinka90
18. kvě 2018

@apple_tree už to vyjde! ❤

apple_tree
18. kvě 2018

@mandarinka90
@katkas75 Holky, dekuju 🙂 Nastesti na to dokazu nemyslet, ale i tak vim, ze se to strasne povlece, nez budu moct testovat (asi pristi sobotu, pokud vydrzim, tak nedeli).

bajunka
18. kvě 2018

@apple_tree držím pěsti 🙂

bajunka
19. kvě 2018

Dnes bych to mela dostat,tak jsem si udelala ze srandy tt a samozrejme negativni,ale jsem teprve 7DPO,no uvidime,ale ty sance jsou u mne prd prd nic 🙂

cpollik
20. kvě 2018

@maice ahojky,tak co???My už se taky znovu snažíme😉

maice
20. kvě 2018

@cpollik Ja dnes cca 7dpo...tak se mohu leda modlit 🙏🙏

vendelinka08
20. kvě 2018

@maice drzim palce at je to tam!!!!

maice
20. kvě 2018

@vendelinka08 Dekujuuuu ❤️❤️❤️Kez by! Ve ctvrtek odletame do Parize,tak to rano zkusim...to by bylo oznameni 😍

vendelinka08
20. kvě 2018

@maice to by bylo super.... já dnes čekám ms... teplota klesla..ale tak to má být...

bajunka
20. kvě 2018

Tak MS stale nikde :/ ale testovat nemá smysl jsem tprve 8 DPO, tož uvidíme co následující dny ukážou. Ach jo jsem si myslela, jak jsme se přes to dostala,ale tenhle víkend jsme fotila dvě miminka a uplně mě ta touha zas dostala 🙂

vitezove
20. kvě 2018

@maice A je bezpečné v těhotenství létat? Kór takhle na začátku? Já to fakt nevím, jen se ptám. Vím, že některé ženy, těhotné, nechtějí pouštět do letadel - a to právě většinou na začátku a nebo pak na konci.

bajunka
20. kvě 2018

@vitezove říká se že rizikový je první a poslední trimestr, v prvním je to buď a nebo, a v posledním, to může vyvolat porod, sestřenka teď letí (7 měsíc) a musela mít potvrzení od doktora a sehnat pojištění byl oříšek, nakonec jednu sehnala ,ale to taky pojištuje do nějakýho týdne a to jí vyšlo o dva dny 🙂

vendelinka08
20. kvě 2018

@vitezove ja jsem lezela letadlem myslim ze to bylo v 10tt a uplne v pohode. Jelikoz jsem nemela zadne problemy...spise bych mela obavu ve 3.trimestru..ale na zacatku ne. A pokud poleti do Francie cca max 2 hodky...no tak z toho bych drama nedelala.

maice
20. kvě 2018

@vitezove Ale ja preci nevim jestli na testiku neco bude ;) navic letani se tehulky vyhybaji spise kůli otokum nohou apod., coz v zacatku nijak nehrozi a je to kousek. Letala jsem v obou tehotenstvich uplne bez problemu 🙂

maice
20. kvě 2018

@bajunka Ja jsem cca 7dpo, kdy zkusis testik???

cpollik
20. kvě 2018

@maice zkus už třeba ovulační.Urcite to tentokrát vyšlo.Budou tam dvě uvidíš.Uzij si Paříž 👍😉🤗!

saja13
20. kvě 2018

Holky v pátek sem byla 10dc a dneska bolest pravého vajecniku , myslíte že mám možnost že bych v pátek otěhotněla ?jinak dneska ta bolest by měla být ovulace ale nevím jestli už je když to děsně bolí

bajunka
20. kvě 2018

@maice no u Nikci jsem měla ducha 11 DPO, to je ve středu, takže asi středa nebo čtvrtek, ale spíš myslím že příjde MS, pobolíva mě podbřišek občas píchne... no měla jsem to dostat včera zatím nic, čipek furt nahoře a zavřený, jako sex proběhl kdy měl,ale jen jeden :D

natysnovec
21. kvě 2018

@bajunka myslim na tebe🍀

maice
21. kvě 2018

@bajunka Me od vcera poboliva podbrisek,tak se asi neco blizi...uvidime

magicka89
21. kvě 2018

Ahoj holky...já jsem dnes 12 DPO a negativní test ?☹ až jsem to dopolko obrečela...jinak teplota klesla na 36,7 takže MS je nejspíše na cestě...přijde mi, že mě měření BT akorát víc nervuje...

natysnovec
21. kvě 2018

@maice kocko vytrvej...me treba pichalo a pobolival podbrisek.🍀🍀❤❤❤

bajunka
21. kvě 2018

@maice mně taky pobolívá, si říkám, že to asi zítra nebo pozítří dostanu, tím že byla Ovu později mi to asi prodloužilo cyklus...

bajunka
22. kvě 2018

Tak 32DC,4 dny meskani a furt nic cipek tvrdy zavreny,ale Zmerila jsem dnes BT a jen 36,79,takze se mrska jen nekde toula :/,krupica jak to vyvolat,abych uz jela dalsi cyklus...v sobotu fotim svatbu a chtela jsem to mit za sebou.Casto mivam pevni dny,ze se fakt nemuzu moc vzdalovat od zachodu a radeji nikam nechodim...

ruzicka06
22. kvě 2018

@magicka89 Dávám Ti za pravdu. Měření BT a dělání ovu testů akorát může ještě více stresovat. Pokud je ženská v pořádku (jakštakš pravidelný cyklus, je v pořádku i chlap - spermio, a třeba i genetický testy u bou jsou v pořádku = toto vše v pořádku i u nás třeba), tak je to třeba spíše v hlavě, že žena nemůže otěhotnět... Nám se zatím také nedaří a popravdě kdybych si měla dělat ovu testy a měřit BT tak bych byla z toho snažení ještě více rozhozená. Někomu to vyhovuje, jako proč ne, určo to neodsuzuju. Ale zkus to třeba jeden dvy cykly bez tohoto měření...prostě se více uvolnit a nemyslet na to tak (i když sama vím, že je to těžký na to nemyslet.) Prostě ale zkus to třeba taky trošku jinak 🙂 . Držím palce 🍀

cpollik
22. kvě 2018

@maice tak co?Už sis dělala test??

Strana