Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@katkas75 Tak super, to je dobra zprava 🙂 Ja uz mam vlozene embryo a pred sebou zas nejdelsi cekani na vysledek.
@apple_tree snad už poslední! Moc ti to přeju 😀 my teda promarnili další měsíc,ale asi ještě není čas.
@apple_tree už to vyjde! ❤
@mandarinka90
@katkas75 Holky, dekuju 🙂 Nastesti na to dokazu nemyslet, ale i tak vim, ze se to strasne povlece, nez budu moct testovat (asi pristi sobotu, pokud vydrzim, tak nedeli).
@apple_tree držím pěsti 🙂
Dnes bych to mela dostat,tak jsem si udelala ze srandy tt a samozrejme negativni,ale jsem teprve 7DPO,no uvidime,ale ty sance jsou u mne prd prd nic 🙂
@maice drzim palce at je to tam!!!!
@vendelinka08 Dekujuuuu ❤️❤️❤️Kez by! Ve ctvrtek odletame do Parize,tak to rano zkusim...to by bylo oznameni 😍
@maice to by bylo super.... já dnes čekám ms... teplota klesla..ale tak to má být...
Tak MS stale nikde :/ ale testovat nemá smysl jsem tprve 8 DPO, tož uvidíme co následující dny ukážou. Ach jo jsem si myslela, jak jsme se přes to dostala,ale tenhle víkend jsme fotila dvě miminka a uplně mě ta touha zas dostala 🙂
@vitezove říká se že rizikový je první a poslední trimestr, v prvním je to buď a nebo, a v posledním, to může vyvolat porod, sestřenka teď letí (7 měsíc) a musela mít potvrzení od doktora a sehnat pojištění byl oříšek, nakonec jednu sehnala ,ale to taky pojištuje do nějakýho týdne a to jí vyšlo o dva dny 🙂
@vitezove ja jsem lezela letadlem myslim ze to bylo v 10tt a uplne v pohode. Jelikoz jsem nemela zadne problemy...spise bych mela obavu ve 3.trimestru..ale na zacatku ne. A pokud poleti do Francie cca max 2 hodky...no tak z toho bych drama nedelala.
Holky v pátek sem byla 10dc a dneska bolest pravého vajecniku , myslíte že mám možnost že bych v pátek otěhotněla ?jinak dneska ta bolest by měla být ovulace ale nevím jestli už je když to děsně bolí
@bajunka myslim na tebe🍀
Ahoj holky...já jsem dnes 12 DPO a negativní test ?☹ až jsem to dopolko obrečela...jinak teplota klesla na 36,7 takže MS je nejspíše na cestě...přijde mi, že mě měření BT akorát víc nervuje...
@maice kocko vytrvej...me treba pichalo a pobolival podbrisek.🍀🍀❤❤❤
Tak 32DC,4 dny meskani a furt nic cipek tvrdy zavreny,ale Zmerila jsem dnes BT a jen 36,79,takze se mrska jen nekde toula :/,krupica jak to vyvolat,abych uz jela dalsi cyklus...v sobotu fotim svatbu a chtela jsem to mit za sebou.Casto mivam pevni dny,ze se fakt nemuzu moc vzdalovat od zachodu a radeji nikam nechodim...
@magicka89 Dávám Ti za pravdu. Měření BT a dělání ovu testů akorát může ještě více stresovat. Pokud je ženská v pořádku (jakštakš pravidelný cyklus, je v pořádku i chlap - spermio, a třeba i genetický testy u bou jsou v pořádku = toto vše v pořádku i u nás třeba), tak je to třeba spíše v hlavě, že žena nemůže otěhotnět... Nám se zatím také nedaří a popravdě kdybych si měla dělat ovu testy a měřit BT tak bych byla z toho snažení ještě více rozhozená. Někomu to vyhovuje, jako proč ne, určo to neodsuzuju. Ale zkus to třeba jeden dvy cykly bez tohoto měření...prostě se více uvolnit a nemyslet na to tak (i když sama vím, že je to těžký na to nemyslet.) Prostě ale zkus to třeba taky trošku jinak 🙂 . Držím palce 🍀

@apple_tree
@aklin tak mám za sebou tu cystoskopii. vyšetření nic moc,ale dalo se to. Prý tam nic není,jen nějaké malé ložisko,ale to je prý běžné. Tak nevím. Za týden kontrola. 😀