Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lucy0511
Hele vis co mi poradila znama a jeste jedna pani v jine skupine? A od vcera to zkousim a fakt mi to psychicky pomaha 🙂 do ted jsem se snazila na to nemyslet,tlumit sve myslenky atd. Ale tim jsem na to myslela jeste vic a byla jsem uplne mimo a vyvolavalo mi to jeste vic a vic myslenek. Ted kdyz na to zacnu myslet,tak si reknu ano chci miminko,tesim se na nej,ono casem bude,ted se zatim nepovedlo s Nejakeho duvodu,ale dockame se a ono to prijde. Ted se mame fajn 🙂 usmivam se pri tom a rikam si mam se fajn 🙂 prijde to. AAle hele ono to asi fakt funguje,hazim se do takoveho klidu
@katkas75 a jak dlouho to u vas je?
@dendasubaristka tak to budud muset taky zkusit dík za info 🙂 a mohlo by to fungovat i jako mantra při víkendu u tchýně 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@dendasubaristka No asi na tom něco bude. Je pravda, že se když se bude ženská litovat, říkat si, proč to nejde, proč zrovna já nejsem ještě těhotná, proč ostatním to jde, a taky tlumit myšlenky jak říkáš na to atd. atd. - tak se v tom užíráš ještě víc. Asi bych tak měla také začít uvažovat jak píšeš...🙂 Asi je to o změně přístupu. Člověk by se měl radovat z maličkostí, užívat si toho, co má a myslet pozitivně s tím, že to vysněný miminko jednou prostě příjde 🙂 Hezky jsi to napsala, takže díky... 🙂 I mě to pomohlo teď, když se tak nad tím zamyslím 🙂
@bajunka Dobre rano...no zkusila jsem a neco tam prosvita...ale to uz mi prosvitalo mockrat, takze stejne cekam...zkusila bych jiny test,ale nemam. Ani to nevyfotim,jen je proste patrne,kde druha carka ma byt,ale je to takovy tenoucky duch ducha...Inu jsem smirena s tim,ze nic...ale nadeje umira posledni ;)
@ruzicka06
@lucy0511 holky já kdyz mi to znama v pondeli rekla,at to proste prijmu,tak jsem si rekla jak to mam prijmout,vzdyt to nejde budu se uzirat jeste vic prece,ale vcera mi napsala jedna pani jak ji to pomohlo,co ona si rikala kdyz to neslo atd. A ona se trapila az do svych 44. A ted ma mimco 🙂 a kdyz si fakt clovek rekne a nejak se s rim smiri,tak jakoby dalsi myslenky se nemaji jak utvaret. Protoze si reknes jo miminko chci a casem bude. Tesim se na nej. Za ro kdyz si rikam proc to nejde jakto ze vsem jo a ja noc,tak se clovek nuti nad tim porad premyslet proc proc proc. Clovek s tim fakt nic neudela,proste to, je tak jak to je. Muzu se stavet na hlavu ale kdyz proste to nejde,tak to nejde. 🙂
@dendasubaristka Něco na tom je...🙂
@dendasubaristka Ale musím se teď tak trochu pochválit... 🙂 Včera mi kámoška psala, že je těhu a za chvíli jde na mateřskou. To jsem vždycky takový informace obrečela a hend před chlapem, proč my taky nemáme..☹ No a včera jsem ji pogratulovala, před chlapem jsem ani nic neříkala, takže jsme to ani nemuseli zas nějak řešit a šla jsem si po svém....🙂
@maice ahojky uz si ten ovitrelle nekdy mela??
Holky myslim na vas at vas znam ci ne.Jednou to kazdoi z nas ceka.Setrvejte.Tes te se!Uzivejte zivota jak jen to jde a ja verim v to ze to prijde i k vam...vsem posilam moc stesti🍀🍀❤❤❤
@ruzicka06 to je super,jde videt ze se s tim pomalu smirujes 🙂
@natysnovec Nn,to bylo poprve
@maice Tak ja to mela taky poprve a zadarilo se...tak neves hlavu...a kilukaty den si po ovu?
@maice ja sem si to dala na cely display a priblizila a vidim taky slabou a ze ja mam displey jak lupu..😁😇
@dendasubaristka Snazime se od lonskeho ledna. Pres doktory jsme to zacali resit letos v lednu. Ja mam endometriozu, pritel ma docela dobry spermiogram, ale ma lehce pod normalem morfologii a hranicni hodnotu spremii s poskozenou dna.
@apple_tree tak pokud ma manzel dobre spermie 🙂 akorat nevim jaky ma vliv a co to je ta endometrioza. Ale pokud to nejak nevadi poceti,tak bych to brala ze to treba bude trvat trochu dyl a nakonec se povede 🙂 🙂
@apple_tree ja ji mela taky a otehotnela jsem...po prvnim porodu mi sama zmizela.😊
@dendasubaristka otěhotněla jsem před dvěma lety hned po svatbě.mimodelozni.od té doby nic. Manžel má špatný spermiogram,já hůř průchodny vejcovod.o umělém neuvažujeme.jestli má být,bude😉
@apple_tree tak na gynde mi vzala stery,prý to je rozhození cyklu je nejspíš ATB.mam dojít hned po ms,jestli nemám polyp,co způsobuje to špinění.
@ruzicka06 @dendasubaristka holky je to tak...já šla včera domů po cvičení a slyšela jsem jak vedle sousedovic miminko řve jak blázen a slyšela nervozní debatu s jejich starší dcerkou....tak jsem šla domů, uvařila večeři, přijel manžel, tak jsme se přivítali, dali si véču, povídali si, v klidu koukli na film, ráno se pomazlili, odvezl mě do práce a teď plánujeme dovolenku, kde se všude podíváme v jakých penzionech budeme bydlet 🙂 a je to vlastně fajn...to by jsme teď s miminkem třeba nemohli.Těším se na malé strašně moc, ale už nechci plakat. Ještě né. Na to bude čas, až fakt budeme muset do toho CARU...takže pojďme si užít léta...drinků, opalování, lehkého ponocování, romantických procházek a plavek, než budeme kulaťoučké 🙂 a včera jsem si říkala...no, ono když otěhotním léto podzim, nebudu s tím největším bříškem muset řešit kabáty 😝😉 takže se snažím najít ty pozitiva a hodlám v tom pokračovat...snad nám to všem pomůže❤
Hokky vite neco o mamina1995??Se ztratila ne?😁😁
@dendasubaristka No snad, co mi také zbývá 🙂 Ale čím dál tím víc si uvědomuju, že jen sedět a fňukat do polštáře mi nijak nepomůže, spíš naopak...jak se říká, čas je někdy ten nejlepší lék. tak holt musíme čekat a doufat, tedy lépe řečeno věřit, že to miminko si k nám tu cestu najde 🙂
@natysnovec Děkujeme 🙂

@apple_tree a jaky je u vas problem? A snazite se teda uz jak dlouho?