icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

dendasubaristka
24. kvě 2018

@blackhole je ale zvlastni ze my tak touzime po diteti vsechny a pak si nekdy rekneme chci zpet do prace atd :D hrabe nam s toho ze nam to nejde a pak je plno mamin co si rikaji mela jsemjsem jeste pockat 🙂

magicka89
24. kvě 2018

@blackhole hele absolutně chápu, že to musí být s prominutím na bednu 😀😀 moje švagrovka má holčičku...totální miláček, nebrečí, pořád se směje, za měsíc slaví rok...spinka 10 hod vkuse v noci, takže totál pohoda...no a teď ji rostly zoubky, tak jsem vnímala, jak roste nervozita..a to pobrekávala jeden týden a občas. To jsem si třeba říkala, že v tomhle bych si snad i věřila, že by mě to tak nedostalo.Na druhou stranu oni jsou zvyklí na andílka. Těžko říct, jak se člověk bude chovat 😎😎 ale věřím, že byť budeme skvělé matky, někdy si s chutí vzpomeneme na tu volnost 😉 a je to v pořádku, jsme jenom lidi...

maice
24. kvě 2018

@hlasimse No jo,drzim ho vzhuru nohama 🙂 je na spravne strane ;)

vendelinka08
24. kvě 2018

@maice ja tam neco vidim...

vendelinka08
24. kvě 2018

@maice zacina se ti tam rysovat carka..ani ji nemusim hledat...je videt na prvni pohled....kdy letite..dnes?

maice
24. kvě 2018

@vendelinka08 Akorat cekame na letisti ve fronte ;)

vendelinka08
24. kvě 2018

@maice tak si to tam hezky uzijte!!!!! A pozitivne se naladte!

katkas75
24. kvě 2018

@maice na spodním vidím.a můj muž taky hned bez hledání 😀držím palce!🍀

natysnovec
24. kvě 2018

@maice gratuluji😘😙😊

maice
24. kvě 2018

@katkas75
@natysnovec Myslite??? No tak snad 🙏🙄

natysnovec
24. kvě 2018

@maice uvidime...me se tedy nikdy nestalo ze by h mela carku kdyz sem nebyla tehu...

bajunka
24. kvě 2018

@maice tam něco vidět je, že by přece jen ta eiffelovka klapla 🙂

maice
24. kvě 2018

@bajunka 🙏🙏🙏

blackhole
24. kvě 2018

@dendasubaristka myslím že bych vždycky našla důvod, proč mateřství odložit, ale pak bych se vzpamatovala v 45ti a bylo by pozdě :D
@magicka89 ano, je to těžký, hlavně ten šok "realita vs. očekávání". Pro mě bylo důležité si uvědomit, že k tomu, abych byla v pohodě, musím syna přijmout takového jaký je a nečekat, že se vejde do nějaké mé představy o tom, "jaké by mé dítě mělo být". Protože to je fakt velký zdroj frustrace, kor u mimina, které je opravdu bezbranné a jinak než pláčem se projevovat neumí.

veverka55
24. kvě 2018

@dendasubaristka u nas to bylo tak,ze jsme šli po tom roce opravdu hned do caru, protoze jsem teď kolem sebe mela spoustu kamarádů kteří se snažili dva roky,pak teprve sly na testy a zjistili jim treba banalni problem a hned se pak zadarilo.jedni měli od zacatku zřejmě spatny spermiogram,nasadili mu pak nějaké léky a za ctvr roku byl v norme.druhe kamarádce pomohla hned první inseminace,mela problem s cipkem.tak jsme chtěli spíše pripadne včas odhalit zda u nas není také nejaky problem a nemarnime jen cas.ja asi nejvíce bojují s tim číslem v obcance,chtěla bych dvě děti a chtěla bych se na jejichž maturitak dobelhat jeste po svých 🙂

smaug
24. kvě 2018

@maice taky vidím, držím palce. Hlavně si to užij a víc neřeš. Co má být, to se stane.

bajunka
24. kvě 2018

@maice každopádně zítra hlas nové informace 🙂

dendasubaristka
25. kvě 2018

@veverka55 to chapu 🙂 ja ikdyz mi je 26,tak jsme zacali v mich 24 protoze jsem si rekla ze chci byt mlada mamina. A ejhle je mi uz o dva roky vic a furt nic. Takze te chapu,ten vek dela hodne. Ale pokud fakt jste tak zdravi a po dvou pokusech se jeste nepovedlo,tak bych to opravdu davala za vinu te psychice. Ti co jsou zdravi a I tak jim to nejde,tak je to o tom 🙂 a jak pises jde videt s toho ze na tom lpite,a to muze yt ten problem

cpollik
25. kvě 2018

@maice držím pěsti,taky ho vidím😉!!

lzii
25. kvě 2018

Tak coo Jam jsi dopadla?

bajunka
25. kvě 2018

@maice jsem naplejsi jak ksandy 🙂

natysnovec
25. kvě 2018

@bajunka jsme na tom stejne....😊😉

jessulka
25. kvě 2018

@magicka89tak já nevím, ale já to mám asi jinak. Od té doby, co se nám narodila malá (nyní 4,5 roku), tak je ten život takový pestřejší. Kolikrát si říkám, co jsem dělala, když jsem jí ještě neměla, že to byla nuda. Vím, že nebyla, ale od té doby co je malá na světě, tak si ten život víc užívám. Nejsem žádný diskotékový poflakovač, nebo domácí povaleč, mám ráda cestování, turistiku, lyžování, jízdu na kole a tohle všechno se mnou dělá malá od malička. Neomezuji se. Naopak mi přijde hrozně fajn s ní dělat bábovky, skákat přes gumu, nebo panáka, hrát si na babu, na skovávanou. V každém z nás se určitě najde střípek dítěte a rádi si zavzpomínáme na naše dětství. Já třeba malou učím hry, které jsem hrávala jako malá. Moc se jí to líbí. Přijde mi, že dnešní děti mají jen tablety, mobily a mastí hry nebo koukají na Youtube. My jsme naopak pořád venku, nebo po výletech. Od 4 let aktivně navštěvuje tenis a tancování. Chodím se na ní dívat a povzbuzovat ji. Jsem z ní nadšená a kolikrát bych až uronila slzu, jak je šikovná a vím, že to je hlavně moje zásluha, protože jí tak od mala vedu a vychovávám. Moje mamka mi třeba občas řekne, že mi malou pohlídá, ať si vyrazím s kamarádkami na vínko a na pokec. Jdu ráda, ale stejně mne to za dvě hodinky táhne domu a těším se na malou, jak spolu zase vymyslíme nějaké lumpárny. Občas se dívám na staré fotky z dob, když jsem ještě nebyla maminkou. Jakoby mi na těch fotkách něco chybělo 🙂

dendasubaristka
25. kvě 2018

@jessulka a muzu se zeptat? 🙂 s partnerem vam to klape porad stejne?

jessulka
25. kvě 2018

@dendasubaristka Klapalo nám to pořád stejně a miloval mne ještě víc než kdy předtím. Byl na mne hrdý a říkal, že jsem skvělá máma.

dendasubaristka
25. kvě 2018

@jessulka tak to je super 🙂 🙂 akorad ten minuli cas mne mrzi :(

jessulka
25. kvě 2018

@dendasubaristka Děkuji 🍀

maice
25. kvě 2018

Holky,nic 😢

natysnovec
25. kvě 2018

@maice jak to???