Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@maice tak pokavad je tam dusik...tak vydrz...😘to bude dobry.
@maice netestuj a uzivej dovolenku...zkus vypnout
Prdim na to,co se ma stat,stane se...doma se uvidi 🙂
@maice ❤❤
@maice užívej dovolenku a buď bude doma překvapení nebo ne, doufám, že jo ♥
Já to nějak přestala řešit a upínam se na srpen... čekám,že sestra bude tehu dřív jak já,tak kdybych to měla řešit a třeba jí to pak závidět tak z toho zblázním.. někde čeká mimco na všechny 😊
@natysnovec
@smaug
@jessulka
@hlasimse
@mandarinka90
@bajunka Holky moc dekuji za krasna slova.Pariz je uzasna...jako vzdy,mam to tu rada.Vcera to vypadalo 100%, dnes uz jsem to hodila za hlavu,myslim,ze to nevyslo...uvidime. Co bude,bude 😘🙈
@katkas75
@aklin Tak holky, ted jsem delala test a ani ket nam nevysel. Jeste mame jedno zamrazene embryo, ale asi ho necham jeste chvili u ledu. Od zacatku dubna do sebe furt cpu nejake hormony, kazdy tyden roztahuju pred nekym cizim nohy, uz me to nebavi. Dame si mesic nebo dva pauzu a pak to zkusime znova. Dekuju za podporu a drzim vam palce, at to brzo vyjde 🙂
@apple_tree mrzí mě to. Chce to asi čas. Třeba na třetí pokus ani nedojde!😉
Já byla na gynde,udělala mi stery na všecko možné. I včera na urologii byl konečně doktor,co zmínil souvislost s gyn.problemem. včera po sexu jsem zas krvácela,už mě to taky pěkně se...
Včera jsem muži nadhodila,jestli by nešel znovu na spermiogram,po roce. Je na tom zdravotně líp,tak kdyby vyšel lepší jak loni,třeba nás to uklidní. Nevzpíral se,tak jsem ráda😉
To miminko nás holt napíná! O to víc ho budeme milovat,až přijde 😍
@bajunka Presne to jsem si dnes taky rikala, ze jarni ditko bude lepsi :D
@apple_tree
to me mrzi. U tebe jsem videla nadeji. Vsak jednou necekane prijde 🙂
@katkas75 to krvaceni mam taky. Napadlo me, ze si necham udelat test na chlamydie.
Tak uz prisla i cervena :( Alespon je jasno...
@maice to je mi lito...😢verila sem...uzivej dovolenou....myslim na tebe...
@katkas75 mela sem ji taky... a druhy ditatko na ceste...
@natysnovec a léčila ses nějak? Zatím nedělám závěry,uvidím,jak dopadnou výsledky.
@katkas75 ne oni mi rikaly ze ta endometrioza je nevylecitelna apod...a hobelec...stacil jeden porod a uz ji nemam.
@natysnovec no porod dá do pořádku víc věcí...jen abych se ho někdy dočkala😉
Ahoj holky. Mám dvě otázky. Od kterého DC zkoušíte ovu testy? A byla jste některá na mobilizaci kostrče? Já docházím na rehabku na cvičení podle Mojžíšové a bylo mi to doporučeno 🙂
@katkas75 Ale dockas...
@katkas75 a kolik ti je??

@natysnovec
@jessulka Je tam dusik,ale zadny progres...