icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

maice
25. kvě 2018

@natysnovec
@jessulka Je tam dusik,ale zadny progres...

natysnovec
25. kvě 2018

@maice tak pokavad je tam dusik...tak vydrz...😘to bude dobry.

vendelinka08
25. kvě 2018

@maice netestuj a uzivej dovolenku...zkus vypnout

bajunka
25. kvě 2018

@maice hcg roste u kazdeho ruzne ke vsemu skokove ob den,takze jeste flintu do zita nehazej....

jessulka
25. kvě 2018

@maice Urcite to bude dobrý 😊

maice
25. kvě 2018

Prdim na to,co se ma stat,stane se...doma se uvidi 🙂

natysnovec
25. kvě 2018

@maice ❤❤

jessulka
25. kvě 2018

@maice Snaž se na to nemyslet a uzivej si dovcu. Doma budes moudřejší. Treba se vajicko oplodnilo dyl a tak dyl trva, nez se ti ukazou výrazné //

smaug
25. kvě 2018

@maice Přesně, jak často si uděláš výlet do Paříže? Zkus si to užít a ničím se netrápit.

hlasimse
25. kvě 2018

@maice Jestli tam je duch, tak to může být na dobré cestě! 🙂

mandarinka90
25. kvě 2018

@maice užívej dovolenku a buď bude doma překvapení nebo ne, doufám, že jo ♥
Já to nějak přestala řešit a upínam se na srpen... čekám,že sestra bude tehu dřív jak já,tak kdybych to měla řešit a třeba jí to pak závidět tak z toho zblázním.. někde čeká mimco na všechny 😊

maice
25. kvě 2018

@natysnovec
@smaug
@jessulka
@hlasimse
@mandarinka90
@bajunka Holky moc dekuji za krasna slova.Pariz je uzasna...jako vzdy,mam to tu rada.Vcera to vypadalo 100%, dnes uz jsem to hodila za hlavu,myslim,ze to nevyslo...uvidime. Co bude,bude 😘🙈

apple_tree
26. kvě 2018

@katkas75
@aklin Tak holky, ted jsem delala test a ani ket nam nevysel. Jeste mame jedno zamrazene embryo, ale asi ho necham jeste chvili u ledu. Od zacatku dubna do sebe furt cpu nejake hormony, kazdy tyden roztahuju pred nekym cizim nohy, uz me to nebavi. Dame si mesic nebo dva pauzu a pak to zkusime znova. Dekuju za podporu a drzim vam palce, at to brzo vyjde 🙂

katkas75
26. kvě 2018

@apple_tree mrzí mě to. Chce to asi čas. Třeba na třetí pokus ani nedojde!😉
Já byla na gynde,udělala mi stery na všecko možné. I včera na urologii byl konečně doktor,co zmínil souvislost s gyn.problemem. včera po sexu jsem zas krvácela,už mě to taky pěkně se...
Včera jsem muži nadhodila,jestli by nešel znovu na spermiogram,po roce. Je na tom zdravotně líp,tak kdyby vyšel lepší jak loni,třeba nás to uklidní. Nevzpíral se,tak jsem ráda😉
To miminko nás holt napíná! O to víc ho budeme milovat,až přijde 😍

cpollik
26. kvě 2018

@maice cože??!!😢😢😢To je mi líto...Třeba blbý test nebo je brzo

maice
26. kvě 2018

@cpollik Nn,nic z toho nebude,tak hura na dalsi pokus

bajunka
26. kvě 2018

@maice možná to mohly být i dozvuky ovitrelle, vetšinou vyprcha do 10 dnů,ale někomu se může držet v těli i 14 dní a dělat duchy na testech :/.... na všem se musí hledat něco pozitivního aspoň se mimi nenarodí do zimy 🙂

apple_tree
26. kvě 2018

@bajunka Presne to jsem si dnes taky rikala, ze jarni ditko bude lepsi :D

aklin
26. kvě 2018

@apple_tree
to me mrzi. U tebe jsem videla nadeji. Vsak jednou necekane prijde 🙂
@katkas75 to krvaceni mam taky. Napadlo me, ze si necham udelat test na chlamydie.

maice
26. kvě 2018

Tak uz prisla i cervena :( Alespon je jasno...

natysnovec
26. kvě 2018

@maice to je mi lito...😢verila sem...uzivej dovolenou....myslim na tebe...

katkas75
27. kvě 2018

@aklin myslíš,že by to mohlo být tím? Já se zatím obávám endometriózy..uvidím,co se ukáže po testech.

natysnovec
27. kvě 2018

@katkas75 mela sem ji taky... a druhy ditatko na ceste...

katkas75
27. kvě 2018

@natysnovec a léčila ses nějak? Zatím nedělám závěry,uvidím,jak dopadnou výsledky.

natysnovec
27. kvě 2018

@katkas75 ne oni mi rikaly ze ta endometrioza je nevylecitelna apod...a hobelec...stacil jeden porod a uz ji nemam.

katkas75
27. kvě 2018

@natysnovec no porod dá do pořádku víc věcí...jen abych se ho někdy dočkala😉

ojo
27. kvě 2018

@maice byla jsi na vyšetření štítné žlázy?

monikaa91
27. kvě 2018

Ahoj holky. Mám dvě otázky. Od kterého DC zkoušíte ovu testy? A byla jste některá na mobilizaci kostrče? Já docházím na rehabku na cvičení podle Mojžíšové a bylo mi to doporučeno 🙂

natysnovec
27. kvě 2018

@katkas75 Ale dockas...

natysnovec
27. kvě 2018

@katkas75 a kolik ti je??

Strana