icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katkas75
28. kvě 2018

@natysnovec letos mi bude 33... Začala jsem pozdě,ale nebyl správný chlap.

cpollik
28. kvě 2018

To mě moc mrzí😢

martinasip
28. kvě 2018

@monikaa91 ahoj ja zkousela na 10 den uz

dendasubaristka
28. kvě 2018

Zdravim holky 🙂 jak se mate po vikendu 🙂 musim vam rict dalsi vec co vas mozna povzbudi 🙂 moje kamaradka zjistila ze je asi v tom. Neni to jeste uplne na 100%,ale zacina to vypadat dobre. A ted nejvetsi gol. Je to 14 dni co jsme si psali ze,Meli sex ve stredu a v patek ji na ovulacnim testu vyslo ze bufe mit ovulku o vikendu a sex nemeli o vikendu meli ho jen v tu stredu a pak az v utery. A dnes mi pise ze to vypada ze je tehotna. Takze nehazejte nikdo flintu do zita. Podle me je to fakt vse v hlave,nechat to volne plynout. A nezalezi kdy je ovulka,protoze nikdy nemate jistotu kdy opravdu je a neda se to nikdy nalajnovat. To miminko proste prijde v ten spravny cas 🙂🙂

petomonika1
28. kvě 2018

Dobry den muzu se septat ake tabletky su nejlepsi aby se cim skor zadarilo otehotniet ??dekuji za radu ☺️

katkas75
28. kvě 2018

Poraďte mi prosím nějaké vitamíny na mužskou plodnost.

kaja2016
28. kvě 2018

Holky, kolikrat mesicne se doporucuje sexovat v plodnem obdobi?

kaja2016
28. kvě 2018

@katkas75 A v cem je v plodnosti konkretne problem? Jaky ma spermiogram?

apple_tree
28. kvě 2018

@katkas75 Selen, zinek, kotvicnik, maca. Ten selen, zinek je zaklad, ten urcite a pak muzete vyzkouset, co dalsiho vam bude vyhovovat.

apple_tree
28. kvě 2018

@katkas75 Jo a prej i wobenzym dost pomuze.

ojo
28. kvě 2018

@katkas75 můj muž bral z lekárny Selzink (to právě obsahuje ten selen a zinek) a pak jsem mu koupila MACA

katkas75
28. kvě 2018

@kaja2016 loni měl 7%progresivnich spermií. Teď konečně chce nějaké pořádné vitamíny.

katkas75
28. kvě 2018

@apple_tree
@ojo díky. Macu jsem koupila už dřív,není to schopen pozřít 😎 vezmu ten selen, zinek. Nechtělo se mi to hledat,tu se ví všechno 😉

ojo
28. kvě 2018

@katkas75 a jakou jsi koupila? já normálně v kapslích, takže to manžel normálně zajípel, ale vím, že prodávají i nějaký jen prášek

kaja2016
28. kvě 2018

@katkas75 Aha, me gynekolozka rikala, ze to je mytus, ze to pomuze. A inseminaci vam nenapsala?

ruzicka06
28. kvě 2018

@katkas75 My si teď pořídili fertility blend pro páry. Je v tom selen, zinek, vitamíny...doporučuju. Osobně si myslím, že není asi úplně nejlepší užívat více věcí, který si jednotlivě sama nakoupíš a nevíš, co s čím se snese, jako aby se netřískal navzájem účinek. Ale v tomto máš vyvážené složení jak vitamínů, tak i dalších věcí. Nezáleží na kvantitě, ale kvalitě....můj názor tedy.

katkas75
29. kvě 2018

@ojo koupila jsem v prášku. Manžel nespolkne tablety, všechno si musí rozdrtit,tak proto. Ale i mně to hrozně smrdelo a on to nedal vůbec...

katkas75
29. kvě 2018

@kaja2016 bavili jsme se i o inseminaci. Ale chceme zatím zkusit ještě sami. Můj muž špatně jí,má problém s hltanim. Takže často volí
potraviny podle toho,,jak mu to jde,a ne podle vyzivy. Tak doplnit vitamíny by mohlo pomoct,si myslím.

biedronca
29. kvě 2018

@kaja2016 ob den stačí 🙂

jessulka
29. kvě 2018

Ahoj holky, tak dnes 13DPO. Je to tam!!! 🙃😊👣👏😘

martinasip
29. kvě 2018

@jessulka jeee gratuluju!!!

smaug
29. kvě 2018

@katkas75 mě gyn. doporučila folandrol, tak teď druhý měsíc zkoušíme. Je to v prášku, takže pro tvýho manžela ideál. Ale zase tam není zinek, takže k tomu ještě zinek zvlášť a macu v kapslích. No a zatím nic. Ale zpětně jsem si uvědomila, že na dceru jsme čekali 11 měsíců a z toho poslední dva - tři bral selzink... A byl tvůj můž na spermio vícekrát?

katkas75
29. kvě 2018

@smaug nebyl,jen loni v létě. Ale ráda bych,aby šel letos zas,přes prázdniny. Poslední půlrok jí líp,cítí se líp,tak jestli se to odrazilo.

andelka
29. kvě 2018

@kaja2016 doporučuje se obvykle aspoň obden,aby se to plodné období pokrylo. Plodné období je obecně tak pět dní,tři dny před ovulací,den ovulace a den po. Spermie může vydržet i déle,i pět dní,ale není to nic na co by se mohlo spoléhat. Ideální je,trefit se co nejblíž ovulaci.

cpollik
29. kvě 2018

@jessulka ju moc gratuluji!!!Já včera a dnes pozitivní ovulační,tak se snažíme uvidíme za týden😉

smaug
29. kvě 2018

@katkas75 Aha, manžel byl taky jen jednou a četla jsem, že z jednoho vyšetření se závěry dělat nedají a navíc to, na co pošle gynekolog většinou není moc podrobné. Aspoň tak to bylo u nás. Taky by mě zajímalo, jestli došlo k nějaké změně, ale nechci na to moc tlačit, i když trpělivá zrovna nejsem...

jessulka
29. kvě 2018

@cpollik Děkuji, jsi zlatá 😘 A vám držím moc palce.

jessulka
29. kvě 2018

@martinasip Děkuji 😊

katkas75
29. kvě 2018

@smaug nám taky říkali,že je dobré jít na to třeba po 3 měsících,že to není moc směrodatné. Ale vzhledem k nízkému vysledku,2 roky neotěhotní a jeho problémem se stravováním problém určitě je. Jen mě zajímalo,jestli se něco změnilo...

martinasip
29. kvě 2018

Nam se podarilo po 2 rokoch

Strana