Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
To mě moc mrzí😢
@monikaa91 ahoj ja zkousela na 10 den uz
Zdravim holky 🙂 jak se mate po vikendu 🙂 musim vam rict dalsi vec co vas mozna povzbudi 🙂 moje kamaradka zjistila ze je asi v tom. Neni to jeste uplne na 100%,ale zacina to vypadat dobre. A ted nejvetsi gol. Je to 14 dni co jsme si psali ze,Meli sex ve stredu a v patek ji na ovulacnim testu vyslo ze bufe mit ovulku o vikendu a sex nemeli o vikendu meli ho jen v tu stredu a pak az v utery. A dnes mi pise ze to vypada ze je tehotna. Takze nehazejte nikdo flintu do zita. Podle me je to fakt vse v hlave,nechat to volne plynout. A nezalezi kdy je ovulka,protoze nikdy nemate jistotu kdy opravdu je a neda se to nikdy nalajnovat. To miminko proste prijde v ten spravny cas 🙂🙂
Dobry den muzu se septat ake tabletky su nejlepsi aby se cim skor zadarilo otehotniet ??dekuji za radu ☺️
Poraďte mi prosím nějaké vitamíny na mužskou plodnost.
Holky, kolikrat mesicne se doporucuje sexovat v plodnem obdobi?
@katkas75 Selen, zinek, kotvicnik, maca. Ten selen, zinek je zaklad, ten urcite a pak muzete vyzkouset, co dalsiho vam bude vyhovovat.
@katkas75 Jo a prej i wobenzym dost pomuze.
@apple_tree
@ojo díky. Macu jsem koupila už dřív,není to schopen pozřít 😎 vezmu ten selen, zinek. Nechtělo se mi to hledat,tu se ví všechno 😉
@katkas75 My si teď pořídili fertility blend pro páry. Je v tom selen, zinek, vitamíny...doporučuju. Osobně si myslím, že není asi úplně nejlepší užívat více věcí, který si jednotlivě sama nakoupíš a nevíš, co s čím se snese, jako aby se netřískal navzájem účinek. Ale v tomto máš vyvážené složení jak vitamínů, tak i dalších věcí. Nezáleží na kvantitě, ale kvalitě....můj názor tedy.
@jessulka jeee gratuluju!!!
@katkas75 mě gyn. doporučila folandrol, tak teď druhý měsíc zkoušíme. Je to v prášku, takže pro tvýho manžela ideál. Ale zase tam není zinek, takže k tomu ještě zinek zvlášť a macu v kapslích. No a zatím nic. Ale zpětně jsem si uvědomila, že na dceru jsme čekali 11 měsíců a z toho poslední dva - tři bral selzink... A byl tvůj můž na spermio vícekrát?
@katkas75 Aha, manžel byl taky jen jednou a četla jsem, že z jednoho vyšetření se závěry dělat nedají a navíc to, na co pošle gynekolog většinou není moc podrobné. Aspoň tak to bylo u nás. Taky by mě zajímalo, jestli došlo k nějaké změně, ale nechci na to moc tlačit, i když trpělivá zrovna nejsem...
@martinasip Děkuji 😊
Nam se podarilo po 2 rokoch

@natysnovec letos mi bude 33... Začala jsem pozdě,ale nebyl správný chlap.