icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

dendasubaristka
5. čer 2018

@magicka89 jasne to chapu 🙂 ona prave mela vse jako hodinky a stejne se povedlo mimo to vsechno 🙂 🙂 myslela jsem to jako podporu at se na to moc nezamerujes no a clovek zas nespadne do toho kolotoce 🙂 ja jsem zatim v pohode,tak uvidime jestli mi to zustame nebo zas zacnu blaznit :D

gramli
5. čer 2018

@lzii Ahojky jsou ještě volné? Vzala bych si je, písni SZ s infem za kolik a kam poslat🙂

cpollik
5. čer 2018

@lzii já chci😉pořád nic😢

cpollik
5. čer 2018

Ahoj holky,tak dnes jsem 7dpo není mi moc dobře.Ale TT ještě dělat nebudu včera klesla teplota,tak ještě pockam,tak 3-4dny.Samozrejme jsem ovulační dělala je tam jen slabá čárka.Takze buď nic nebo je brzo,ale ty nervy😢😖to čekání.

magicka89
5. čer 2018

@dendasubaristka néé vůbec...a chápu to 🙂 tak se jí musela posunout ovulka 🙂 já jsem v pohodě, navíc toho je teď v práci dost, takže já ani nevím kdy byla..navíc jsme měli sex naposled v neděli ráno a pokud byla ovu včera např. , nebo dnes, tak to už stejně nestihneme..nechci do toho ani jednoho nutit...takže teď to neřeším...

eiram7
5. čer 2018

@cpollik Ahojda, minuly mesic jsme čekaly spolu, tak moc přeju, at to tento dopadne podle tvých prani ❤️

cpollik
5. čer 2018

@eiram7 je ano vlastně a ty jsi dopadla jak??Čekáš Mimi??

eiram7
5. čer 2018

@cpollik ja mam zítra (ne)dostat ms, tak uvidim 😀 už mam duchy na testu, snad všechny tehu příznaky (teď snad myslím, ze aspoň z půlky nevsugerovany, i když kdovi ze 😅) a zítra budu dělat digitální test. Tak jsem zvědavá nu.
Tak ti moc drzim pesti a budu se tesit, ze das vědět 🙂

lzii
5. čer 2018

snažilky Testy už mám PRODANÉ.

cpollik
5. čer 2018

@eiram7 ju tak to ti potichu gratuluji😉.Mám radost za Tebe já jsem teprve 7dpo.

gabrolo
5. čer 2018

@cpollik Držím ti moc pěsti, ať ti to dobře dopadne 🙂, to čekání je hrozné, moc dobře to znám. Tak držím pěsti ať to vyjde 🙂.

eiram7
6. čer 2018

@cpollik Dekuju moc! Všechny dneska opravdu vyšly pozitivně, ale stále se neraduju - porad si říkám, ze mrcha muže přijít. a kdypak se chystas poprvé testnout? Drzim pesti a budu se tesit na výsledky. 😊

katkas75
6. čer 2018

@apple_tree
@aklin tak jsem dnes byla na gynde a mám polyp. Takže jdu v úterý na hysteroskopii. Sice tím zas přijdu o měsíc ovulace na správné straně,ale snad se tím vyřeší to špinění a krvácení 😉 mělo by.jinsk všechny testy a stery jsou úplně v pořádku.

apple_tree
6. čer 2018

@katkas75 Jee, super. Teda nemyslim tim, ze je nejaka pecka, ze mas polyp, ale ze se prislo na pricinu 🙂 A po hysteroskopii spousta holek otehotni, tak drzim palce 🙂 Treba je to to jedine, co vam brani v otehotneni ;)

barus35
6. čer 2018

Ahoj holky myslite ze toho 18 dc byla ovulace??

magicka89
6. čer 2018

@barus35 ahojky...kontrolní a testovací čárka by měla být stejně silná..tady to tak bohužel není

barus35
6. čer 2018

Ja jsem dala blbou fotku a nejde me to smazat 🤣🤣🤣🤣

magicka89
6. čer 2018

Jinak holky..já jsem říkala, že OVU tenhle měsíc řešit nebudu a ona se přihlásila nějak sama..v so ne a po plodný hlen...pondělí v podvečer ustál a včera začal být již krémový...milovali jsme se naposledy v neděli v poledne...nevíte někdo ze zkušeností, kdy po utnutí hlenu proběhne OVU? jen pokud někdo má zkušenost, děkuji

barus35
6. čer 2018

To je ona 🤣🤣

magicka89
6. čer 2018

@barus35 to bych viděla na ten 18DC 🙂

barus35
6. čer 2018

@magicka89 nejsou delany ve stejnou hodinu ani s ranni moci. Jsem rada ze jsme to vcera pojistli. Zitra odlitame na dobcu tak budem pokracovat i tam kdyby nahodou ❤️

magicka89
6. čer 2018

@barus35 ono je u těch testů důležité dělat z odpolední moči a předtím třeba 2 hod. nepít, aby ta moč nebyla naředěná 🙂

katkas75
6. čer 2018

@apple_tree třeba jo😀 hlavně abych furt nespinila... Byla jsem pak už nervózní z každého sexu a celý měsíc,kdy spolu budeme spát a jestli nebudu zrovna špinit. Takže děs 😋 aspoň toto kdyby odpadlo!

bajunka
6. čer 2018

Ach jo me ty ovu testy z dr maxe nic neukazuji,snad jen ducha ducha 🙂...ake cipek dole otevrena na prst a hlenu ze by mi mohl zavidet jde jaky slimak 🙂 a i me zacal pobolivat podbrisek,ale testy proste nic...

barus35
6. čer 2018

@bajunka tak jinou znacku 😉 a nebo zajdi k dr at ti povi 😉

verulinekk
6. čer 2018

@bajunka já je taky mám a taky tam mám duchy. Zkusim asi jinou znacku.
Holky, jake mate vy zkusenosti s ovu testama z Dr. Maxe ?🙂

maice
6. čer 2018

@verulinekk Ja je pouzivam a dobry ;)

bajunka
6. čer 2018

Tak jsem se dnes vrhla na chlapa,prdim.na testy budu se ridit pocitove 🙂,uz se mi nechce utracet. Dnes jsem 15 DC,tak ho budu obtezovat jeste ob den 🙂

bajunka
6. čer 2018

@barus35 uz se mi s doktory nic resit nechce,nepomohly ani hormony folikulometrie a presne planovany sex,takze ted uz jen tak.halabala a dej se vule bozi 🙂

misticka92
7. čer 2018

@verulinekk ja sem snimi byla spokojená, jiné jsem nevyzkoušela

Strana