icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janety32
8. čer 2018

Já sem dnes napíšu poprvé po 8 měsících, kdy jsme se s manželem snažili a teď dva dny po vynechané ms je test konečně pozitivní. Ráda jsem tady četla všechny možné tipy, rady, příznaky, samozřejmě je pak na sobě hned viděla. Tenhle měsíc, kdy jsem otěhotněla se ale ničím nelišil od předešlých, žádné únavy, časté chození na záchod, zimnice, bolesti podbřišku, prsou atd atd... A 11 DPO nebylo na testu ještě vůbec nic... Až den po vynechané ms slabá čárka, druhý den už takhle silnější... Takže i když je těžké se v tomhle ovládnout - za mě říkám, že žádné sledování a brzké testování význam nemělo ;)

minanek
8. čer 2018

@verulinekk řekla bych že jsi ovulaci měla 2.6. jsou tam krásně vidět dvě čárky tak bych už asi netestovala

verulinekk
8. čer 2018

@minanek děkuji 🙂. Takže to vychází cca na 13 DC. Mě se to zdálo právě nějak brzo 🙂. Testuju první měsíc, jedla jsem 5 měsíců Duphaston na upravení cyklu, tak jsem to potřebovala vysledovat 🙂. Nyní s manželem začínáme pracovat na miminku 🙂.

minanek
8. čer 2018

@verulinekk za málo . Taky jsem to zkoušela jenže mi to nějak nevycházelo tak jsem s tím přestala. To věřím člověk chce mít jistotu. Držím palečky ať se brzo zadari

kladpol
8. čer 2018

@stuplakova Děkuji jsi hodná. Taková podpora je super 🙂, ani nevíš jak jsem za tohle vděčná i za to že si můžu tady popovídat a nemusím tím doma trápit chlapa ☹. Jakmile budu něco vědět, tak ti dám vědět neboj se. Já doufám, že nám to taky vyjde. Pinkfertil beru poctivě, tak snad to bude mít i ten kýžený výsledek 🙂.

cpollik
8. čer 2018

@janety32 ju moc gratuluji😉!!!Ať se daří a je vše v pořádku

navratil1986
9. čer 2018

Dnes ze srandy MS má přijít až za 9 dní asi to není vidět nejde moc vyfotit ale asi vidím slabého ducha

navratil1986
9. čer 2018

Ale samozřejmě je ještě moc brzo

vendelinka08
9. čer 2018

At koukam jak koukam..tak nic nevidim...

ruzicka06
10. čer 2018

@navratil1986 Já tedy zatím také nic nevidím ☹

aklin
10. čer 2018

Je to az neuveritelne, ale na to, ze do sebe dostavam hormony, cyklus se mi zkratil na 21 dnu. Neni ani sance, aby se podarilo pocit. Tento cyklus jsem mela ovulaci 18 den.

katkas75
10. čer 2018

@aklin a bez hormonu to máš jak? Řekla bych,že tvoje tělo už je úplně zmatené,mělo by si nějak odpočinout! Nezvládla bys to na čas odložit? Hodit se do klidu... Vím,že je to těžké,ale možná je to nutné. Kolik ti je?

aklin
10. čer 2018

@katkas75 me je 30. Hormony az tak dlouho neuzivam. Teprve druhy cyklus.

vendelinka08
10. čer 2018

@aklin tak to je opravdu hodne kratky cyklus a pokud mas tak pozde ovulku..sance na tehu je nulova...a jake hormony beres?

aklin
10. čer 2018

@vendelinka08 i minuly mesic jsem mela kratky cyklus pouhych 23 dni. Tento cyklus jsem vynechala clostik a proto jsem mela ovulaci pozde. Clostik beru, ovitrelle a gynprodyl.

vendelinka08
10. čer 2018

@aklin a kdyz jsi hormony nebrala? Jak vypadal cyklus?

aklin
10. čer 2018

@vendelinka08 ruzne. Vetsinou trval 30-35 dni. Cca 10 dni pred ms spineni, chybejici ovulace. Stejne az mi skonci ms pujdu na iui.

vendelinka08
10. čer 2018

@aklin tak to jo...kdybybyla ovulace..tak delka cyklu by byla v pohode...ja mam cykly 28dni a sem tam mam cykly 32 dni...a nikdy dopredu nevim ktery ten cyklus zrovna budu mit...ale poznala bych to kdybych merila bazalku..ale uz nechci...

aklin
10. čer 2018

@vendelinka08 treba ted bez clostiku jsem mela ovulaci 18 den a to jen s ovitrellem. Bez neho bych mela ovulaci mozna 20 - 21 den. MS by mi prisla nevim kdy.

katkas75
10. čer 2018

@aklin máš to opravdu náročné...pro tebe je asi iui nejlepší řešení. Začínám být vděčná,že zatím ovuluju a cyklus mám více méně pravidelný. Drž se!😉

aklin
10. čer 2018

@katkas75 diky. Nevim jestli to ma nejakou souvislost, ale babicka (mamka od tatky), nemohla pocit druhe 7 let. Jinak nikdo v rodine nemel potize s otehotnenim.

magicka89
11. čer 2018

@navratil1986 test je bohužel negativní....a 9 dní před MS je to zbytečné...

magicka89
11. čer 2018

@cpollik tak jak to vypadá? :-*
@eiram7 jéé, já taky píšu BC a strašně by mi ten krásný pocit toho, že budu maminka pomáhal...moc závidím :-* v dobrém samozdřejmě :-*

eiram7
11. čer 2018

@magicka89 juu, mas pravdu, je to úžasný pocit! ❤️Nutí me to makat, abych to měla co nejdřív za sebou. Na druhou stranu jsem ale hrozne unavena a zvracim, tak nejsem úplně při smyslech 😅 snad to nějak klapne no...
Určitě ti to taky taky brzy dopadne, uvidíš 😊

magicka89
11. čer 2018

@eiram7 no my máme druhý pokus....před rokem snaha, ale nějak jsme to nezvládli, já nervila po 5 měs.neúspěchu a přitom jsem ani pořádně nevěděla kdy mám OVU..teď se snažíme 3tí měsíc...minulý měsíc jsem si měřila teplotu a OVU byla 17DC a cyklus 28 dní...tenhle měsíc jsem se rozhodla, že to nechám být na pospas osudu, začala jsem brát gynex...a 12DC a 13DC plodný hlen, to jsem snad nikdy neměla..takže ani nevím, kdy byla OVU..tak jen čekám, kdy to příjde, nebo nepříjde....snad se jednou dočkáme 🙂 za jak dlouho se Vám poštěstilo? 🙂

eiram7
11. čer 2018

@magicka89 to si myslím, ze je super přístup! A gynex je bajecnej. Verim, ze vám to brzy dopadne 😊Joo a ještě doporučuji macu, taky výborný vitaminy.
Ja měla poslední půlrok nějaký gynda problemy a všichni doktoři mi doporucovali, at co nejdřív otehotnim. Ja chtela puvodne dodělat magistra, ještě aspoň rok pracovat, a teprve pak ditko. Na radu lékařů jsem se na svy plány vyprdla a řekli jsme si s pritelem, ze to zkusíme hned. Minuly měsíc jsme začali, v půlce května jsem začala brát gynex a hned po týdnu jsem měla tušení, ze se zadarilo. A ono jo... vůbec jsme nečekali, ze by to mohlo vyjít tak rychle 😀 máme za necelý měsíc svatbu, ja odevzdavam diplomku, pak statnice, takze to není nejlepší time, ale nevadiii. Vse se nějak zvládne a my jsme silene šťastní

magicka89
11. čer 2018

@eiram7 my pijeme s manželem Macu už třetí měsíc 🙂 nikdy není vhodný čas...a vždy je ten nejvhodnější, jaký v danou chvíli může být..nikdy nevíme co bude zítra, za týden, za rok...je dobře, že Vám to takhle klaplo, kéž by nás takových bylo více...někdy mě napadají myšlenky, že to mimi k nám nikdy nepříjde ☹ ale člověk musí myslet pozitivně🙂

navratil1986
11. čer 2018

@magicka89 neboj to určitě přijde držím moc palce ať jsou brzo dvě čárky...... ❤

eiram7
11. čer 2018

@magicka89 měla jsme stejné myšlenky, protože doktoři naznacovali, ze budeme mít možná s ozehotnenim potíže. A vidíš... Snažíte se teprve chvilinku. Věř a tve prani se určitě brzy vyplní. Ono si vás to ditko najde, uvidíš ❤️
A chystas se ve studiu pokračovat? Ja přemýšlím, ze půjdu jako tehule na doktorát a uvidim, zda to bude zvládnutelné či ne

magicka89
11. čer 2018

@magicka89 taky na všechny moc myslím :-* mně nevadí to čekání, jen se bojím myšlenky, že to nikdy nepříjde..ale to si nesmíme připouštět 🙂

Strana