icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

magicka89
11. čer 2018

@eiram7 hele chci udělat BC..začala jsem studovat pozdě...po střední to nebylo možné, byla jsem brzo odejita z domu...já nevím no...teď chci zvládnout BC a pak uvidíme...co studuješ?? 🙂 ale v únoru mi bude 30 a spíš než další studium mě láka ten rodinný život 🙂 jinak holky je možné že mi je po gynexu špatně od žaludku? ale až poslední dva dny? ráno jsem se celá opotila, zvednul se mi žaludek a myslela jsem, že se pozvracím..pak jsem si dala snídani a oka 🙂 jestli nemáte někdo zkušenost?

jitka0a
11. čer 2018

@katkatris Tak co tak co? 😲 povídej, přeháněj, jsem jedno velké ucho 😀. Držela jsem pěsti celý měsíc 🙂

jitka0a
11. čer 2018

@magicka89 Taky jsem si udělala vysokou školu později a v pohodě, dodělávala jsem jí i při práci a jsem ráda, že jsem si jí udělala 🙂. Neboj to zvládneš. Co chceš studovat za obor? Nebo si můžeš udělat bc na rodičáku, to akorát stihneš 🙂.

magicka89
11. čer 2018

@jitka0a já mám uzavřené tři ročníky a teď píšu BC 🙂 jsem na 9 straně a nějak se nemůžu přinutit psát dál...tryjo jestli na ten rodičák někdy půjdu....zrovna teď zase přijela bývala kolegyně s 10ti měsíčním chlapečkem na návštěvu...všude miminka...tak jsem z toho někdy smutná

cpollik
11. čer 2018

@magicka89 bohužel,ani čárka☹.Takže příště.Ach jo.Snaha byla.Merim si i bazální teplotu,takže vím,kdy byla ovulace a zase nic☹.

magicka89
11. čer 2018

@cpollik jak dlouho se snažíte??? taky jsem z toho smutná, vždycky když to dostanu ☹

eiram7
11. čer 2018

@magicka89 Tak to úplně chápu a přeju, aby ti vse dobre dopadlo. To pujdes ke statnicim taky v srpnu viď?
A co studujes? Ja měla česky jazyk se zaměřením na média (bc) a teď na Mgr studuji historii, ptz me vždycky hrozne bavila. 🙂

eiram7
11. čer 2018

@cpollik achjo, to je mi moc líto 😞 ale bude teď krásný léto, trochu si holky odpocinete, vyrazite s milým na nějakou dovcu a ono to udela své. Určitě vám to brzy dopadne, uvidíte 😘

cpollik
11. čer 2018

@magicka89 já už mám dvě děti,dva chlapecký jeden bude mít 7let druhý má 2,5roku.A teď uz to necham na přírodě😉.Dnes jsem tu měla holky z práce,tak už se těším na chvilku i do práce až to budeme nejméně čekat přijde to😉.Snad nám to vyjde přeji ti to.

bajunka
12. čer 2018

Tak dnes 21DC a je tu zas obdobi cekani,pristi tyden utery-ctvrtek by mela dorazit MS,v utery mam narozky tak ze srandy zkusim TT,

magicka89
12. čer 2018

@bajunka taky jsem 21 DC..akorát nevím kdy byla ovulka...tak to očekáváme MS stejně, kéž by nepřišla 🙂

magicka89
12. čer 2018

@bajunka jenže u nás asi tento měsíc nic...říkala jsem si , že nebudu testovat ani měřit BT, ale po gynexu se mi objevil plodný hlen...11,12,13 DC cyklu, večer 13DC cyklu už ustála...takže ani nevím kdy byla OVU ☹ milovali jsme se obden,a le zrovna v tomhle období jednou až po 3 dnech :-/ takže jsme to asi nestihli..ach jo...no uvidíme...TOBĚ DRŽÍM PALEČKY :-*

bajunka
12. čer 2018

@magicka89 sperma kdyz.ma dobre prostredi muze vydrzet az 6 dnu,my taky ob den a rekla nych ze ovu byla patek nebo sobota,ale ja ty sance mam velice male,mam jen jeden vejcovod,pak vek bude mi uz 36 a jeste mam syndrom polycystickych vajecniku 😞

magicka89
Autor odpověď smazal
magicka89
12. čer 2018

@bajunka to mě mrzí 😞 ale šance je...znám spousty holek, co neměly mít nikdy děti a už je mají..já jsem naprosto zdravá a čekám a čekám...neboj se, příští týden bude třeba radostná novina 🙂

jednaholkaa
Autor odpověď smazal
katkas75
13. čer 2018

@apple_tree @aklin tak mám za sebou hysteroskopii,polyp by měl být odstraněn, kyretáž mi naštěstí dělat nemuseli 😀 teď 2-3 týdny klid,pak kontrola,to bych měla mít i po MS. Snad to pomůže a prázdniny už si budeme moct užít😉 a třeba se na nás i štěstí usměje 🍀

apple_tree
13. čer 2018

@katkas75 Tak super, urcite to pomuze ;) Uzivejte leta, verim, ze letos nam to vyjde ;)

hul
13. čer 2018

Ahojky. Máte zkusenost s testem cemio gravitest? Udelal mi čárku, ale na dr. max nic.

maice
13. čer 2018

@bajunka Ahojky...vzpomnela jsem si na Tebe...vcerejsi a dnesni ovu test dr.Max. Hlen jsem zaznamenala predevcirem a vcera...a dneska hle 🤪

blackhole
13. čer 2018

@maice skvělý, držím palce!

maice
13. čer 2018

@blackhole Myslim,ze ovuluje spatna strana :( mam jen jeden vejcovod. Ale jeden nikdy nevi ;)

aklin
13. čer 2018

Ahoj holky, technicky dotaz: hcg pri menstruaci zanika? Ja jen ze par dni po ovulaci jsem zacala krvacet, beru to jako MS. Ale jde o to, ze me porad boli bricho a prsa a navic mam zitra zacit uzivat clostik. Zkratka mi to nedalo a udelala jsem si test, byla na nem carka, tak nevim jestli to je jeste zbytkove hcg i pres MS?

magicka89
13. čer 2018

Ahoj holky..jakpak se máte? Já celý měsíc oka a dneska jsem si uvědomila, že se mě zmocnila stará známá obava, jsem 22DC cyklu a za 5 - 6 dní to mám dostat...tak mě z toho dneska zase trošku chytla na chvilku smutná nálada ☹ někdo nějaké pozitivní testíky? příznaky? :-* mějte krásný den

bajunka
13. čer 2018

@aklin pošli fotku
MS byla klasická nebo jen krátká?

aklin
13. čer 2018

@bajunka Test jsem vyhodila. Krvaceni stale trva. Cely ten cyklus mam divny. Zitra rano udelam test a jestli carka bude malo vidilna, beru clostik.

bajunka
13. čer 2018

@aklin už v tom mám trochu hokej, píchali ti ovitrelle?

aklin
13. čer 2018

@bajunka jo pichali.

bajunka
13. čer 2018

@aklin A kdy ti to píchali?

aklin
13. čer 2018

@bajunka Abych to upresnila. Jelikoz jsem zapomnela.uzivat clostik mela jsem ovulaci diky ovitrellu (pichnuty v utery) 18 DC, a o 4 dny pozdeji 22 DC mi prisla MS?. Minule mi MS prisla 23 den.

Strana