Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky, nechce se mi procitat celou diskuzi 🙈 chci se zeptat, pomohl nektere z vas gynex? 😊
Ahoj holky mam otazku brala jsem gynex jen mesic a mela jsem dostat menzes 8.6a nic a kdyz jsem si delala testik tak jedna carka mam jeste cekat nebo jit dohtorovi
@kladpol To j dobře, že ho bereš poctivě, jinak to nemá smysl, kdyby jsi ho brala jen tak, jak by se ti zachtělo, to je o ničem. Já na tebe myslím každý měsíc 🙂, tak jak se ti vede a jak se máš?
Ahoj, mohla bych se k vám přidat? Taky jsem ve fázi snažení se. Už jednu holčičku mám, budou jí 3 roky a chtěli bychom druhé mimi. Minulý rok v září jsem otěhotněla, ale bohužel v lednu ve 20.týdnu ZT. ☹️ Nasledovala revize a po šestinedělí mi zjistili ještě mám zbytky v děloze. Naštěstí se děloha vyčistila sama a od začátku května se snažíme znovu. Obě těhotenství jsme počali do 2 měsíců. Snad to tentokrát nebude dlouho trvat a dočkáme se.
Četla jsem tu, že hodně z vás pomohl drmek. Mohla bych se zepat jak jste jej užívaly? Jestli celý měsíc nebo jen do ovulace? Moc děkuji. 🙂
Ahoj, přidávám se do řad snažilek 🙂 konečně jsme se rozhoupali, že už by to asi šlo a poslední 2 cykly jedeme "na ostro" 😁 zatím bez úspěchu, tak uvidíme příště...
@teajuras já jsem si drmek koupila zrovna v pátek, paní bylinkářka radila užívat 3x denně 20 kapek nepřetržitě. Dostala jsem od ní ještě brožurku od výrobce tinktury a tam píšou 3x denně 20 kapek do vody či čaje minimálně 15 minut před jídlem. Vysadit po zjištění gravidity. 🙂
@teajuras jojo, teprve teď jsme se odhodlali. Já mám pořád trochu obavy, jestli tu roli zvládnu, ale manžel si děti moc přeje a už nejsme žádní teenageři, tak asi není na cotom čekat. Mě je 31, jemu 33 a navíc se pořád ještě vyhrabávám z problémů způsobených dlouhodobým užíváním HA, už 3 roky. 😢 co vy, také první?
Nene my už se snažíme o druhé. Mně je 27 a manželovi 31. Ale v lednu jsme o jedno přišli ve 20.tydnu. Takže teď doufáme, že nám to brzy vyjde a bude vše v pořádku.
@petula720 a určitě to zvládneš. 🙂 jakmile se budeš těšit na miminko tak to vaˇechno přijde samo. 🙂
Já jsem teď dva měsíce byla jak pominutá. Strašně moc jsem chtěla byt už těhotná. Pořád jsem jen nakupovala TT a stejně nic. Takže jsem si řekla, že se musím uklidnit. Že to jinak nejde.
@teajuras jo, asi to chce zachovat klid a ono to přijde. 🙂 já věřím na to, že co se má stát, to se stane a jestli už máme mít mimčo, tak to tak bude, jestli ne, přijde to později. Jsme hodně akční a život ve dvou taky neni špatný 😁 všechno má své výhody a nevýhody...tak držím palce, ať se vám to povede a těhotenství probíhá bez komplikací. 😉
@teajuras já moc nemám ráda chemii, radši volím přírodu, když to jde, tak zkouším tu tinkturu. Nevim, jestli to může být znát takhle rychle, beru ho od pátku, ale nějak se mi pořád oddaluje MS. Mám po 12 letech s antikoncepcí moc krátkou luteální fázi pravděpodobně kvůli nedostatku progesteronu (drmek ho údajně umí zvednout), většinou 8-9 dní a teď už jsem na 10. Myslela jsem, že se to co nevidět rozběhne, už několik dní cítím břicho, ale už 3 dny zůstává jen u špinění. Čert aby se v tom vyznal... 😂

V gyncentru se hradi iui?