icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

aklin
13. čer 2018

V gyncentru se hradi iui?

bajunka
13. čer 2018

@aklin tak ty čárky na testu můžou být klidně z toho, v těle se drží i 10 dnů a u někoho i 14 a děla falešně pozitivní TT, mně pak ještě dávali na deset dnů nějaký progesteron (gynprodyl) a až podobrání mi dorazila MS od 17,18 DC...

beth92
13. čer 2018

Ahoj holky, nechce se mi procitat celou diskuzi 🙈 chci se zeptat, pomohl nektere z vas gynex? 😊

aklin
13. čer 2018

@bajunka gynprodyl jsem uzivala jen 2 dny. Kdyz jsem sla pro recept k doktorce, vse jsem ji to rekla a byla docela zklamana, ze to zase nevyslo.

hul
13. čer 2018

@beth92 gynex ne, ale femigard a vyhlížím ms. Dnes i na testu cosi,ale asi je to falešné:/ uvidime ms zatim nedošla. Tohle bylo do limitu, ale ze stejne moci dr. max je negativní...

hul
13. čer 2018
beth92
14. čer 2018

@hul no, ja bych rekla, ue to vypada nadejne 🙂 dneska si zkoušela?

hul
14. čer 2018

@beth92 zkoušela a uplně negativní. Přitom jsem znovu koukala na tu čárku ze včera a je uplne znatelná. Ani lovit ji nemusim . No nechápu :o

1nelinka
14. čer 2018

@beth92 me ano v kombinaci s fertility blend..ted u druheho jsem si to nasadila rovnou a zadarilo se hned druhy mesic

beth92
14. čer 2018

@hul aha :( tak jeste zkus pockat par dnu a uvidis, ale je fakt, ze ty testy s tou kvalitou uz pokulhavaji a jsou casto falesne pozitivni.. ja jich mela taky hodne :/

beth92
14. čer 2018

@1nelinka tak uvidíme jestli gynex pomuze🙂 zkratil mi asi i o dost cyklus, pac ovulace byla o tyden driv, zjistila jsem to uplnou nahodou, pac ani bolesti co vzdy mivam nikde..🙂

1nelinka
14. čer 2018

@beth92 kupte si ty vitaminy fertility blend jsou zazracny..mrknete na recenze..

beth92
14. čer 2018

@1nelinka cetla jsem, zatim zkousim gynex, když nepomůže, tak zkusim tohle 🙂

hul
14. čer 2018

@beth92 já mela tenhle cykluýs femigard. Snažíme se teprve chvilinku. Hlavne stále kojím. Cykly jsem mela 36,32, 25 a ted stále čekám. Dnes jsem 25dc tak třeba se mi jen ms zpozdila.

kachnicka25k
14. čer 2018

Ahoj holky mam otazku brala jsem gynex jen mesic a mela jsem dostat menzes 8.6a nic a kdyz jsem si delala testik tak jedna carka mam jeste cekat nebo jit dohtorovi

katkatris
14. čer 2018

@jitka0a A to je moc dobře že jsi držela pěstičky 🙂, já jsem úplně nadšená 😍, sice to ještě nemám potvrzeno lékařem, ale myslím že se nám to podařilo, alespoň to ukazuje testík 😍😀❤

katkatris
14. čer 2018

@gabrolo No jasně to úplně chápu 🙂. A já se musím taky pochlubit, že za rok budu taky řešit pokojíček 😍, jsem tak nadšená, že to nemůžu vydržet, teď doufám že u lékaře všechno dopadne dobře 🙂💃

stuplakova
14. čer 2018

@kladpol To j dobře, že ho bereš poctivě, jinak to nemá smysl, kdyby jsi ho brala jen tak, jak by se ti zachtělo, to je o ničem. Já na tebe myslím každý měsíc 🙂, tak jak se ti vede a jak se máš?

teajuras
16. čer 2018

Ahoj, mohla bych se k vám přidat? Taky jsem ve fázi snažení se. Už jednu holčičku mám, budou jí 3 roky a chtěli bychom druhé mimi. Minulý rok v září jsem otěhotněla, ale bohužel v lednu ve 20.týdnu ZT. ☹️ Nasledovala revize a po šestinedělí mi zjistili ještě mám zbytky v děloze. Naštěstí se děloha vyčistila sama a od začátku května se snažíme znovu. Obě těhotenství jsme počali do 2 měsíců. Snad to tentokrát nebude dlouho trvat a dočkáme se.

teajuras
16. čer 2018

Četla jsem tu, že hodně z vás pomohl drmek. Mohla bych se zepat jak jste jej užívaly? Jestli celý měsíc nebo jen do ovulace? Moc děkuji. 🙂

petula720
17. čer 2018

Ahoj, přidávám se do řad snažilek 🙂 konečně jsme se rozhoupali, že už by to asi šlo a poslední 2 cykly jedeme "na ostro" 😁 zatím bez úspěchu, tak uvidíme příště...
@teajuras já jsem si drmek koupila zrovna v pátek, paní bylinkářka radila užívat 3x denně 20 kapek nepřetržitě. Dostala jsem od ní ještě brožurku od výrobce tinktury a tam píšou 3x denně 20 kapek do vody či čaje minimálně 15 minut před jídlem. Vysadit po zjištění gravidity. 🙂

teajuras
17. čer 2018

@petula720 dekuji 🙂 snazite se o prvni mimi?

petula720
17. čer 2018

@teajuras jojo, teprve teď jsme se odhodlali. Já mám pořád trochu obavy, jestli tu roli zvládnu, ale manžel si děti moc přeje a už nejsme žádní teenageři, tak asi není na cotom čekat. Mě je 31, jemu 33 a navíc se pořád ještě vyhrabávám z problémů způsobených dlouhodobým užíváním HA, už 3 roky. 😢 co vy, také první?

teajuras
17. čer 2018

Nene my už se snažíme o druhé. Mně je 27 a manželovi 31. Ale v lednu jsme o jedno přišli ve 20.tydnu. Takže teď doufáme, že nám to brzy vyjde a bude vše v pořádku.

teajuras
17. čer 2018

@petula720 a určitě to zvládneš. 🙂 jakmile se budeš těšit na miminko tak to vaˇechno přijde samo. 🙂
Já jsem teď dva měsíce byla jak pominutá. Strašně moc jsem chtěla byt už těhotná. Pořád jsem jen nakupovala TT a stejně nic. Takže jsem si řekla, že se musím uklidnit. Že to jinak nejde.

petula720
17. čer 2018

@teajuras jo, asi to chce zachovat klid a ono to přijde. 🙂 já věřím na to, že co se má stát, to se stane a jestli už máme mít mimčo, tak to tak bude, jestli ne, přijde to později. Jsme hodně akční a život ve dvou taky neni špatný 😁 všechno má své výhody a nevýhody...tak držím palce, ať se vám to povede a těhotenství probíhá bez komplikací. 😉

teajuras
17. čer 2018

@petula720 taky vam budu držet palce, aby se na vás usmálo štěsti. 🙂

petula720
17. čer 2018

@teajuras díky, uvidíme, jak to dopadne. 😁

teajuras
17. čer 2018

@petula720 jj, ja jsem si nakonec objednala ten Drmek forte, tablety. Tak jsem zvedava. Snad brzy prijdou. 😀

petula720
17. čer 2018

@teajuras já moc nemám ráda chemii, radši volím přírodu, když to jde, tak zkouším tu tinkturu. Nevim, jestli to může být znát takhle rychle, beru ho od pátku, ale nějak se mi pořád oddaluje MS. Mám po 12 letech s antikoncepcí moc krátkou luteální fázi pravděpodobně kvůli nedostatku progesteronu (drmek ho údajně umí zvednout), většinou 8-9 dní a teď už jsem na 10. Myslela jsem, že se to co nevidět rozběhne, už několik dní cítím břicho, ale už 3 dny zůstává jen u špinění. Čert aby se v tom vyznal... 😂

Strana