Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@teajuras no, tyhle kapky z drmku jsou teda obzvlášť hnus. 😀 bazálku měřím už skoro třičtvrtě roku, protože mě už štval přístup doktorky k mému nelepšícímu se cyklu. Takhle člověk alespoň trošku ví, co se v tom těle děje. Ovulační testy jsem také nakoupila. 😀 nejprve jsem měla Livsane nebo jak se to jmenuje a ty teda nic moc. Tenhle cyklus jsem měla digitální clearblue a ty ukazovaly super. Teď jsem si ještě koupila tu vymakanější variantu, co ukazuje 4 nejplodnější dny, tak jsem na ně zvědavá. Bylo by prima, kdyby se nám to tenhle měsíc povedlo. Mimčo by se nejspíš narodilo akorát kolem našich narozenin. 🙂
Jinak ja dnes 9DPO,zitra nebo pozitri by mela dorazit MS,uz se mi zacina horsit plet,podbrisek uz poboliva par dnu zak zas nic.Ale je pred nami leto relax a to urcite vyjde 🙂
@bajunka já to mám k doktorce 90km, takže mě těch 10 testů za 500Kč vyjde pořád levněji. 🙂
@teajuras já jí mam docela ráda, ona neni špatná, zatím mi vždy pomohla, ale je to trochu chemik a já se nehodlám cpát hormonama, když to evidentně nikam nevede. Vyzkoušela jsem různé bylinkové čaje a tak, pomohlo to rozhodně víc, než ty s....y. Teď ještě zkusím ten drmek a pak se uvidí. 🙂 PS: tykání rozhodně neva 😉
@petula720 ja k tomu piji ještě ten kontryhelový čaj. Pila jsem ho už po té revizi. Pak jsem přestala a teď jsem zase začala. Tak snad to pomůže. Oddeška jsem si chtěla začít měřit tu BT. Ale včera večer jsem zjistila, že jsem omylem vyhodila do koše krabičku i s teploměrem. Takže musím znovu pro druhý 😂 snad mi tento vydrží déle.😂😂
@teajuras 😂 tak to se ti povedlo! 👍 já jsem taky pila kontryhel a pak ještě ženský čaj od Grešíka, ale nemá se to pít pořád, tak teď dávám pauzu a zkouším ten drmek. A ještě jsem si koupila Femibion 1, tak jsem zvědavá, jestli se zadaří. 😁 příští ovulka by mohla vyjít ještě na konec dovči, to budeme odpočatý, tak to třeba klapne. 😁
Dneska jak jsem jela z práce tak mi kolem auta prošel obrovský čáp 😁 znamení? 😂😂
@mandarinka90 tak když to vyjde tak pak toho čápa pošli prosím i k nám 😀
@teajuras tak přeju hodně zábavy, já si musim počkat až na víkend 😂
@mandarinka90 nám by se čáp taky hodil! To by chlapi slavili snad 3 dny v kuse 😂
@apple_tree
@katkas75 ahoj holky. Myslela jsem, ze vam napisu pozitivni zpravu. Bohuzel uz zase stesti pri me nestoji. Dnes jsem byla na kontrolnim utz 10 dc, jak se to vyviji. Clostik zabral na delozni sliznici, ale folikuly jsou male, na prave strane vajecniku mam cystu, ktera zpusobuje potize. Ve ctvrtek jdu znovu na kontrolu zda se cysta vstrebala. Tusim, ze z toho nic nebude, ze i pres stimulaci budu mit anovulaci.
Ahoj, pripojuji se. Tento mesic je to muj druhy pokus. Vysledek za 14 dni 🙂
Holky já 3 DC a čtvrtý měsíc snažení...teď mám týden pauzu od gynexu, zkrátil mi cyklus na 25 dní a navíc mě skoro vůbec nebolelo břicho a vypadá to dokonce, že MS se začíná blížit ke konci 😀 myslím, že tak dva dny a mám pokoj 😀 takže gynex zabírá jako blázen🙂 ještě, aby pomohl k miminku :-*
@magicka89 a jaky si mela cyklus pred? Ja chci gynex zkusit, kdyz se tento mesic nepovede.
@chrpalucni v únoru jsem vzala poslední prášek antikoncepce...první cyklus 36, druhy 33, třetí 28 - po tomto cyklu jsem začala brát gynex a ten mi zkrátil cyklus na 25 dní, jak jsem psala výše...bezbolestná a slabá menstruace .-) snad pomůže i k těhu 🙂
@magicka89 tak super! Ja ho take brala, kdyz jsem mela po vysazeni HA nepravidelnou menstruaci ale uz je to hodne dlouho. Premyslim jestlu ho koupit i ted, na pomoc k mimcu.
@chrpalucni mně zlepšil i psychiku, pleť a celkově se cítím fajn...když jsem to v neděli dostala ani jsem neplakala a řekla jsem si, že to vyjde příště 🙂
Jinak holky,dneska jsem cca 6dpo...je tu nekdo podobne???
@maice ja myslim, ze jsem 1-3 dpo (pokud je dpo den po ovulaci ;) )

@petula720 ja to ted poslední 4 měsíce po tom umělém ukončení těhotenství mám jak na houpačce. Tak si chci začít měřit BT, abych věděla co a jak a zkusim tomu ty ovulační testy. Taky nejsem zastancem chemie, ale ty kapky prostě nedavam (jakekoli).