Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky, tak 11dpo ani naznak dusiku :( mam tri dny do ms, to uz by melo byt neco videt ne? :((
Jinak jsem tento mesic zkousela neco jako prstikovou metodu,tak,ze by....?No pisnu
@bajunka jeee...gratuluju...potichoounku🍀🍀🍀😙😙😙😙
Zkusila jsem jeste dr max a je tam taky...
@bajunka Mooc drzim palecky...
Musis verit 🙂
@bajunka myslím že vínko nevadí já zjistila že sem těhotná a byla sem v 6tt a tenkrát sem si říkala že to dítě nemůže vydržet já Týden před zjištěním tehu byla na diskotéce a tam sem většinou pila redbull a vodku a hlavně byla zima náledí a já slitla asi dvakrát na zem 😂 a vydrželo teď mám krásnou dcerku a všichni si ji chválí jak je šikovná 😁 no a teď se snažíme o druhé snad to vyjde.
Holky moc dekuju tak jsem vecer jela vyzvednout dceru ze skoly v prirode,tak jsem si rekla ze aspon jednou v zivote zkusim teda.ten digitalni tt,pockam do patku a pak testnu,prece jen 167kc se mi nechce jen tak procurat,kdyby se to zitra nahodou rozjelo. 🙂

Ahoj holky, my se s manželem snažíme o miminko - nechali jsme tomu volný průběh. 5 měsíců jsem brala duphaston, menstruaci jsem dostala po vysazení 30 DC. Po menstruaci jsme se začali snažit, momentálně mám 3 dny zpoždění, prsa citlivější a jinak zatím nic. Nevěřím, že by to hned 1 měsíc vyšlo. Test jsem si dělala 1 den zpoždění, byl negativní .