Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak dnes 21DC a je tu zas obdobi cekani,pristi tyden utery-ctvrtek by mela dorazit MS,v utery mam narozky tak ze srandy zkusim TT,
@bajunka jenže u nás asi tento měsíc nic...říkala jsem si , že nebudu testovat ani měřit BT, ale po gynexu se mi objevil plodný hlen...11,12,13 DC cyklu, večer 13DC cyklu už ustála...takže ani nevím kdy byla OVU ☹ milovali jsme se obden,a le zrovna v tomhle období jednou až po 3 dnech :-/ takže jsme to asi nestihli..ach jo...no uvidíme...TOBĚ DRŽÍM PALEČKY :-*
@apple_tree @aklin tak mám za sebou hysteroskopii,polyp by měl být odstraněn, kyretáž mi naštěstí dělat nemuseli 😀 teď 2-3 týdny klid,pak kontrola,to bych měla mít i po MS. Snad to pomůže a prázdniny už si budeme moct užít😉 a třeba se na nás i štěstí usměje 🍀
@katkas75 Tak super, urcite to pomuze ;) Uzivejte leta, verim, ze letos nam to vyjde ;)
Ahoj holky, technicky dotaz: hcg pri menstruaci zanika? Ja jen ze par dni po ovulaci jsem zacala krvacet, beru to jako MS. Ale jde o to, ze me porad boli bricho a prsa a navic mam zitra zacit uzivat clostik. Zkratka mi to nedalo a udelala jsem si test, byla na nem carka, tak nevim jestli to je jeste zbytkove hcg i pres MS?
Ahoj holky..jakpak se máte? Já celý měsíc oka a dneska jsem si uvědomila, že se mě zmocnila stará známá obava, jsem 22DC cyklu a za 5 - 6 dní to mám dostat...tak mě z toho dneska zase trošku chytla na chvilku smutná nálada ☹ někdo nějaké pozitivní testíky? příznaky? :-* mějte krásný den

@eiram7 hele chci udělat BC..začala jsem studovat pozdě...po střední to nebylo možné, byla jsem brzo odejita z domu...já nevím no...teď chci zvládnout BC a pak uvidíme...co studuješ?? 🙂 ale v únoru mi bude 30 a spíš než další studium mě láka ten rodinný život 🙂 jinak holky je možné že mi je po gynexu špatně od žaludku? ale až poslední dva dny? ráno jsem se celá opotila, zvednul se mi žaludek a myslela jsem, že se pozvracím..pak jsem si dala snídani a oka 🙂 jestli nemáte někdo zkušenost?