icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

verulinekk
19. čer 2018

Ahoj holky, my se s manželem snažíme o miminko - nechali jsme tomu volný průběh. 5 měsíců jsem brala duphaston, menstruaci jsem dostala po vysazení 30 DC. Po menstruaci jsme se začali snažit, momentálně mám 3 dny zpoždění, prsa citlivější a jinak zatím nic. Nevěřím, že by to hned 1 měsíc vyšlo. Test jsem si dělala 1 den zpoždění, byl negativní .

aklin
19. čer 2018

@maice nj ono by to nebylo problemem, kdybych nemela cyklus 22 dni.

aklin
19. čer 2018

@katkas75 nevim nevim pri mem cyklu 22 dni to vypada blede. S tou cystou zatocim, koupim ajurvedsky caj na onko potize. Poprve mi pomohl. Ke vsemu se mi krati cas. Od zari - rijen bych mela nastoupit po rodicaku do prace. Nova prace = do konce roku zadny narok na volno.

bajunka
19. čer 2018

@maice ja dnes 10 DPo,ale tim,ze mam narozky tak jsem zkusila test a negativni,tak oslavim aspon ty narozky 🙂

maice
19. čer 2018

@aklin Tak at ti nasadi po ovu utrogestan...na prodlouzeni lutealni faze,ale to urcite udelaji ;) nevzdabej to

aklin
20. čer 2018

@maice utros jsem brala prvni cyklus a ms mi prisla o hodne drive uz 23 den. A minuly cyklus jsem mela pozde ovu 18 den, 20 den jsem zacala brat gynprodyl. Brala jsem ho jen dva dny a prisla MS. Nechapu co to je.

beth92
20. čer 2018

Holky, tak 11dpo ani naznak dusiku :( mam tri dny do ms, to uz by melo byt neco videt ne? :((

beth92
20. čer 2018

@bajunka a dnes jsi zkousela?

maice
20. čer 2018

@beth92 Nemusi...ja u druheho syna az 12dpo ;) jeste vydrz!!!

beth92
20. čer 2018

@maice drzim 😂 diky 🤗 jinak jsem jeste cucla na ten test a po prosvícení je tam ta druha carka..na jinych sem to nikdy nemela..tak snad nejaka pidi nadeje jeste 🙂

bajunka
20. čer 2018

@beth92 tak jen skrz tvuj prispevek jsem sla a udelala test a je tam duch dnes jsem 11DPO A mela dorazit MS,zatim nic,

beth92
20. čer 2018

@bajunka tyy jo, tak gratuluju, at sili!!! ❤️

maice
20. čer 2018

@bajunka Tyyyyy jo 🙂 potichu gratuluju,to vypada moc slibne ❤️❤️❤️ Ja dnes 7dpo,ale vladtne by to byl tento medic zazrak 🤭

maice
20. čer 2018

@bajunka Mam z Tebe takovou radost 😘😘😘

bajunka
20. čer 2018

@maice holky moc dekuju,ale nejak tomu nemuzu uverit,klepou se mi ruce a nejak si to asi vubec neuvedomuju...ja se vcera tak opila po dlouhe dobe,asi litr vina...no nastesti pokud je to tehu tak to jeste neni spojene s telem...

bajunka
20. čer 2018

Jinak jsem tento mesic zkousela neco jako prstikovou metodu,tak,ze by....?No pisnu

maice
20. čer 2018

@bajunka V klidu...to by musela byt pulka naroda dementni 🤪😆 Ja s Honzikem odtancila mistrovstvi republiky a absolvovala dost divokou afterparty...a jakej je to peknej a sikovnej kluk 👍🤩 Moc ti to preju a zaroven silene zavidim!!!

bajunka
20. čer 2018

@maice no budu informovat,zkusila jsem druhy test a je tam taky duch.

maice
20. čer 2018

@bajunka Ukaz...at se pokochame! Zkus digital a je jasno 🙂

natysnovec
20. čer 2018

@bajunka jeee...gratuluju...potichoounku🍀🍀🍀😙😙😙😙

bajunka
20. čer 2018

@maice na digital prdim přijde mi to jako vyhazovani penez 🙂,pokud tam je a ma se udrzet bude i na tech obyc...a tech mam hodne...ty drahy max na oznameni 🙂,ale ze mne to pred chlapem hned vypadlo,se na me podival a rika cos provedla 🙂

maice
20. čer 2018

@bajunka To je hezky :D

bajunka
20. čer 2018

Zkusila jsem jeste dr max a je tam taky...

bajunka
20. čer 2018

Tady dr max,jen jak zasch je to videt min a jeste hur to jde vyfotit...

katmir
20. čer 2018

@bajunka to vypada dobre. Moc ti drzim palecky.

natysnovec
20. čer 2018

@bajunka Mooc drzim palecky...

katmir
20. čer 2018

Ja jsem to mela takhle,taky slabsi,a v brisku mam chlapecka a koncim 29.tt

katmir
20. čer 2018

Musis verit 🙂

natlinka27
20. čer 2018

@bajunka myslím že vínko nevadí já zjistila že sem těhotná a byla sem v 6tt a tenkrát sem si říkala že to dítě nemůže vydržet já Týden před zjištěním tehu byla na diskotéce a tam sem většinou pila redbull a vodku a hlavně byla zima náledí a já slitla asi dvakrát na zem 😂 a vydrželo teď mám krásnou dcerku a všichni si ji chválí jak je šikovná 😁 no a teď se snažíme o druhé snad to vyjde.

bajunka
20. čer 2018

Holky moc dekuju tak jsem vecer jela vyzvednout dceru ze skoly v prirode,tak jsem si rekla ze aspon jednou v zivote zkusim teda.ten digitalni tt,pockam do patku a pak testnu,prece jen 167kc se mi nechce jen tak procurat,kdyby se to zitra nahodou rozjelo. 🙂

Strana