icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

jednaholkaa
22. čer 2018

Holky, nechcete nektera z Prahy odkoupit Fertility Blend (200 Kc) nebo Inofolic 20 +20 + 6 sacku (500 Kc)? Uz to nevyuziju..

bajunka
22. čer 2018

@natysnovec moje gyndarka objednává až tak 6-7 tt,aby bylo neco vidět, posledně jsem sla až v 8 tt

maice
22. čer 2018

@bajunka Kazdy test je jiny...kazdy ma trochu jinak barviva...a tahle yz je pekna!!! Zadny dusik!!! Pro klid duse muzes zkusit ten digital,ted uz urcite ukaze...vic toho stejne nevymyslis. Ja zkusim testik v pondeli...🤞✊Ale to by musel by Zazrak s velkym Z

natysnovec
22. čer 2018

@bajunka aha...tak to jo...tak hcg??

natysnovec
22. čer 2018

@maice holky ja na vas myslim!!!

beth92
22. čer 2018

Holky, tak ja cekam zitra ms, testy stale negativni, prsa prestavaji bolet :(( dneska 13dpo.. uz sem z toho na prasky :(

beth92
22. čer 2018

@bajunka zkousela si ten digi?

aklin
22. čer 2018

@maice od dnesniho rana mam krece v podbrisku a vypadavaji ze me kusy sliznice. Takze to vypada, ze z toho nebude nic. Jeste zkusim 3 stimulaci clostikem a uz na to kaslu. Jsem smirena s tim, ze to nekdy vyjde. I manzel mi rika, ze nam je souzeno mit jedno.

mandy1122
22. čer 2018

@aklin jaké máš prosím tě dávkování Clostíku? Chodíš na ultrazvuk? Mi ho teďka předepsala doktorka na 3 měsíce i když mám ovulaci a řekla mi, že za 3 měsíce mám přijít na kontrolu.

aklin
22. čer 2018

@mandy1122 beru ho 2 krat denne, a 10 den cyklu chodim na utz. Kdyz jsem chodila k drivejsimu gyndari, taky mi predepsal na 3 mesice a utros, s tim, ze po 3 mesicich se mam ukazat. Tak proc ti ho dava, kdyz mas ovu? Me ho dala, protoze jsem nemela ovu.

bajunka
22. čer 2018

@mandy1122 to je kravina clostik je na stimulaci a muze vest az k hyperstimulaci rust cyst atd, proto te doktorka musi hlidat a od 10 dne cyklu se chodi na folikulometrie jestli a jak to zabira a i podle toho se upravuje davkovani.Predepsat ho na tri mesice a adio je cista nezodpovednost doktorky,a radeji bych se porozhledla po nove...

bajunka
22. čer 2018

@beth92 nene nezkousela odejla jsem na vikend za rodinou tak azv pondeli 🙂

mandy1122
23. čer 2018

@aklin @bajunka měla jsem si měřit bazalní teplotu a když viděla graf tak mi řekla, že nemám vyšší teplotu jak 37°tak nemám ovulaci viz graf. Předepsala mi clostík od 5DC-8DC s tím, že mám přijít v září na kontrolu.

bajunka
23. čer 2018

@mandy1122 cim dal tim vic si myslim,ze pani doktorka by mela vratit diplom,nezalezi na absolutni teplote,ale na vyvoji,mne to 37 po ranu neprekroci ani ted,proste mam nizsi bazalni teplotu,ale v tech nizsich teplotach je ted posun nahoru....

hlasimse
23. čer 2018

@mandy1122 Já to měla jako ty a ještě měřené dole, ne v ústech, a otěhotněla jsem. Žádné preparáty jsem nebrala.

bajunka
23. čer 2018

Tak dnes takto,zacinam tomu opravdu verit...

katmir
23. čer 2018

@bajunka super. Mam z tebe radost.

maice
23. čer 2018

@bajunka Parada!!!! Hodne stesti ❤️✊

bajunka
23. čer 2018

@katmir
@maice holky dekuju a to jsem tenhle mesic krom listovky nic ne,brala,je pravda ze jsem pouzila ten lubrikacni gel na podporu a pak jsem se "zaspuntovala",aby to vsechno hned nevyteklo 🙂

barus35
23. čer 2018

@bajunka ahojky, vidis to to me vubec nenapadlo to zaspuntovat😉
Gelik jsme si taky koupili, zacinaj plodny dny tak se taky zkusim zaspuntovat 🤓🤓🤓
Jinac moc gratuluju a at sili a vse je vporadku ❤️❤️❤️

tynka07
23. čer 2018

@bajunka no hurá a 3x sláva 😍😍😍🍀🍀🍀 gratuluji

tynka07
23. čer 2018

@katmir jeee, super gratuluji... I když už téměř k narození 😂🍀😍

tynka07
23. čer 2018

@beth92 ahojky, asi pozdě, ale mně pomohl gynex na úpravu cyklu a pak jsem začala používat i drmek a zadarilo se.
Ten gynex mi přijde fakt super. Měla na mne velmi pozitivní účinky z několika směrů. Určitě doporučuji 👍🍀

apple_tree
23. čer 2018

@tynka07 ahoja, to je mi tu ale prekvapeni 🙂 Jak se vam dari? Nedavno jsem na tebe myslela, ze uz snad ted nekdy budes rodit 🙂

maice
23. čer 2018

@bajunka To je taaaak krasny!!!! Kez bych ho tam v pondeli taky nasla 🤩

katkas75
24. čer 2018

@tynka07 nazdar! Už to máš za pár,že? 😀 Jak je?

verulinekk
24. čer 2018

Tak já dnes holky 6 den zpoždění.. zitra ráno si udělám test a odpoledne zavolám asi k Dr.
Test jsem si delala pred 3 dny a byl negativni. Prsa me boli cim dal vic, jsem unavena a obcas poboliva podbrisku. Zadne dalsi priznaky.

bajunka
24. čer 2018

Dnes uz je to fakt carka 14-15DPO a paty den zpozdeni,tak zitra brnknu doktorce.
@maice moc drzim pesti,aby ti to taky vyslo 🙂,tfuj tfuj,posilam vsem tehu bacily...

verulinekk
24. čer 2018

@bajunka super, mám z tebe radost 🙂. Já 6 den zpoždění, test dělaný ve ctvrtek a negativní, tak uvidime 🙂. Prsa me boli, unavena jsem, zaludek obcas na vode..

natlinka27
24. čer 2018

Ahoj holky uvažuji že si koupím kapky gynex už proto aby mě srovnal MS a pokoušíme se o miminko tak snad pomůže teď piju kontryhelovy caj a beru kyselinu listovou můžu k tomu přidat i ten gynex a pomohl vám?

Strana