icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

maice
24. čer 2018

@bajunka Cim dal lepsi 🤞🤩❤️

apple_tree
24. čer 2018

@bajunka Nadhera 🙂

maice
24. čer 2018

Holky,tak jsem do zitra nevydrzela...a asi se i zazraky mohou dit...je tam. Na fotce spatne videt,aleje tam...pekne tlustoucka a ruzovoucka,zadna ryska 😮A k tomu ovulacni test temer pozitivni 🤩

lenssen
24. čer 2018

No krásné 😍 držím palečky ať sílí a je vše v pořádku 🤗✊

natysnovec
24. čer 2018

@maice Boze vidim!!!!Parada...drzim ti vsechny palce co mam!!!🍀🍀🍀🍀🍀🍀

beth92
24. čer 2018

Holky tak ja mela dneaka den spozdeni, rano teaty carka v limitu, chvili po zaschnutí jeste vyraznejsi a kolem treti prisla ms :((

maice
24. čer 2018

A jeste jine znacky!!!

tynka07
24. čer 2018

@katkas75 @apple_tree ahoooj holky 😍 no už se to pomalu blíží konečně, ale Teda ten poslední měsíc se šíleně táhne 😂 a jak je, jak na houpačce, chvíli skvělé a chvíli hrozně 😂
A co u vás? Nějaké změny? Pozitivní

tynka07
24. čer 2018

@maice není špatné vidět, nemusí se lovit 😍🍀🍀🍀 potichoučká gratulace 🍀 a štěstí ať sílí

katkas75
24. čer 2018

@tynka07 ani se nenajedes a bude to za tebou😀
Já si prošla od podzimu sérii zánětu močových cest,v květnu cystoskopie,teď v červnu odstraněn polyp v děloze. Momentálně mi začíná MS,po ní skončí pooperační období sexuálního půstu,takže léto bude dost monotematické 😁 s adaptérem jsme si letos smůlu už vybrali a přijde něco veselejsiho 😉

katkas75
24. čer 2018

@katkas75 * snad jsme si letos smůlu vybrali.... Co tam dělá ten adaptér??😂

apple_tree
24. čer 2018

@katkas75 Adapter :D

katmir
25. čer 2018

@tynka07 jeste ne,sice vypadam jak pred porodem,ale cisar mam napl.za 2 mes. 🙂

bajunka
25. čer 2018

@maice to mam obrovskou radost tak to budeme tehulit hezky spolu

bajunka
25. čer 2018

@beth92 to se mi bohuzel uz taky stalo :(,hako regulerne se ti to rozjelo nebo treba jen slabe,ze by to bylu uhnizdovani...?

maice
25. čer 2018

Nezmizela 🤭🙏

malasana
25. čer 2018

Ahoj holky, psala jsem vam sem zacatkem roku, kdy jsme v lednu prisli o miminko v 16tt. Strasne jsem to resila, merila bt, delala ovu testy. Kazdy den jsem procitala diskuze tady a vsude mozne. Po 2 mesicich jsem se na to vyprdla a musim se vam pochlubit vysledkem 😊 Moc vam vsem preju a drzim palce aby jste se brzoucko dockaly // carek na tt 🍀

lenssen
25. čer 2018

@maice ahojky je tak to je super!! Ja dnes taky nevydrzela mam ten stejny test a malinky stinek jsem zahledla uz v limitu,, ted to jde videt vic ,jenom ze vytotit mi to nejde, nejak asi jako ten tvuj prvni,,😊 modlim se at zesili..

lenssen
25. čer 2018

Vidite nekdo neco??😁

maice
25. čer 2018

@lenssen Projela jsem fotku filtrem a je taaaaam!!!! Kolik jsi dnes???

lenssen
25. čer 2018

@maice 11dpo nebo 12dpo.. pri ovu mam 2dny bolestive tak nevim presny den.. ms ma prijit ve stredu

maice
25. čer 2018

@lenssen Tak to jsme uplne stejne 🤩 11 nebo 12 dpo 🙂 a to ta ma mela probehnout z druhe strany nez mam vejcovod 🤪

malasana
25. čer 2018

@lenssen ja bych rekla, ze vidim i na prvnim fotu slabounkou carku 👍

lenssen
25. čer 2018

@maice asi si to vejcovod rozmyslel😁 moc preju..✊✊✊. Ale mam stejne divny pocit.. jsem bez priznaku..uplne, mozna se mi nekdy zazda mravenceni na boku prsou. Si rikam ze si to jen vsugerovavam😁 poboliva me v krizi ale to nevim jestli me uz nebolelo i drive..🤔🤔takze opravdu nezbyva nez cekat.. ale to cekani je snad vecnee

maice
25. čer 2018

@lenssen Ja jsem kupodivu uplne v klidu,dej se co dej!!! Jen premyslim,kdy a jak to rict manzelovi 🤭

beth92
25. čer 2018

@bajunka bylo to cerveny normalne, nebylo toho moc, tampon po 4 hodinach ani nebyl celej nacuclej (omlouvam se za ten vyraz), ale vcera jsem byla 15dpo, to je na uhnizdeni pozde :(

bajunka
25. čer 2018

Tak jsem se objednala k doktorce na 9.7. Vypada to ze tentokrat se usmalo stesti i na nas jednovejcovodky :D, me prsa treba vubec neboli,jen vic vnimam pachy a boli me dost v krizi.

bajunka
25. čer 2018

@beth92 ja u prvni dcery zacala krvacet tak jsem myslela,ze je konec,ale krvacela jsem jen jeden den a pak to skoncilo tak jsem si za dva dny udelala test a byly tam 🙂...kamoska mela krvaceni do 5. mesice na druhou stranu ti nechci davat plane nadeje az 70%tehotenstvi odejde s MS

beth92
25. čer 2018

@bajunka no je mi to jasný, neupinam se na to.. a to sem si byla tak jista, ze to s gynexem vyslo :( no nic, ted uz musim vypnout a proste to neresit, nevim jestli to pujde, kdyz ovulaci dycky cejtim, ale snad jo 🙂

lenssen
25. čer 2018

@maice to ja reknu az nedojde ms..😊

Strana