Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@bajunka Nadhera 🙂
No krásné 😍 držím palečky ať sílí a je vše v pořádku 🤗✊
@maice Boze vidim!!!!Parada...drzim ti vsechny palce co mam!!!🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@katkas75 @apple_tree ahoooj holky 😍 no už se to pomalu blíží konečně, ale Teda ten poslední měsíc se šíleně táhne 😂 a jak je, jak na houpačce, chvíli skvělé a chvíli hrozně 😂
A co u vás? Nějaké změny? Pozitivní
@tynka07 ani se nenajedes a bude to za tebou😀
Já si prošla od podzimu sérii zánětu močových cest,v květnu cystoskopie,teď v červnu odstraněn polyp v děloze. Momentálně mi začíná MS,po ní skončí pooperační období sexuálního půstu,takže léto bude dost monotematické 😁 s adaptérem jsme si letos smůlu už vybrali a přijde něco veselejsiho 😉
@katkas75 Adapter :D
Ahoj holky, psala jsem vam sem zacatkem roku, kdy jsme v lednu prisli o miminko v 16tt. Strasne jsem to resila, merila bt, delala ovu testy. Kazdy den jsem procitala diskuze tady a vsude mozne. Po 2 mesicich jsem se na to vyprdla a musim se vam pochlubit vysledkem 😊 Moc vam vsem preju a drzim palce aby jste se brzoucko dockaly // carek na tt 🍀
Vidite nekdo neco??😁
@maice asi si to vejcovod rozmyslel😁 moc preju..✊✊✊. Ale mam stejne divny pocit.. jsem bez priznaku..uplne, mozna se mi nekdy zazda mravenceni na boku prsou. Si rikam ze si to jen vsugerovavam😁 poboliva me v krizi ale to nevim jestli me uz nebolelo i drive..🤔🤔takze opravdu nezbyva nez cekat.. ale to cekani je snad vecnee
Tak jsem se objednala k doktorce na 9.7. Vypada to ze tentokrat se usmalo stesti i na nas jednovejcovodky :D, me prsa treba vubec neboli,jen vic vnimam pachy a boli me dost v krizi.
@beth92 ja u prvni dcery zacala krvacet tak jsem myslela,ze je konec,ale krvacela jsem jen jeden den a pak to skoncilo tak jsem si za dva dny udelala test a byly tam 🙂...kamoska mela krvaceni do 5. mesice na druhou stranu ti nechci davat plane nadeje az 70%tehotenstvi odejde s MS

@bajunka Cim dal lepsi 🤞🤩❤️