Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@natysnovec moje gyndarka objednává až tak 6-7 tt,aby bylo neco vidět, posledně jsem sla až v 8 tt
@bajunka aha...tak to jo...tak hcg??
@maice holky ja na vas myslim!!!
Holky, tak ja cekam zitra ms, testy stale negativni, prsa prestavaji bolet :(( dneska 13dpo.. uz sem z toho na prasky :(
@mandy1122 to je kravina clostik je na stimulaci a muze vest az k hyperstimulaci rust cyst atd, proto te doktorka musi hlidat a od 10 dne cyklu se chodi na folikulometrie jestli a jak to zabira a i podle toho se upravuje davkovani.Predepsat ho na tri mesice a adio je cista nezodpovednost doktorky,a radeji bych se porozhledla po nove...
@tynka07 ahoja, to je mi tu ale prekvapeni 🙂 Jak se vam dari? Nedavno jsem na tebe myslela, ze uz snad ted nekdy budes rodit 🙂
Tak já dnes holky 6 den zpoždění.. zitra ráno si udělám test a odpoledne zavolám asi k Dr.
Test jsem si delala pred 3 dny a byl negativni. Prsa me boli cim dal vic, jsem unavena a obcas poboliva podbrisku. Zadne dalsi priznaky.
@bajunka super, mám z tebe radost 🙂. Já 6 den zpoždění, test dělaný ve ctvrtek a negativní, tak uvidime 🙂. Prsa me boli, unavena jsem, zaludek obcas na vode..
Ahoj holky uvažuji že si koupím kapky gynex už proto aby mě srovnal MS a pokoušíme se o miminko tak snad pomůže teď piju kontryhelovy caj a beru kyselinu listovou můžu k tomu přidat i ten gynex a pomohl vám?

Holky, nechcete nektera z Prahy odkoupit Fertility Blend (200 Kc) nebo Inofolic 20 +20 + 6 sacku (500 Kc)? Uz to nevyuziju..