icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lenssen
26. čer 2018

@maice ahojky co dusik sílí? U me teda ne..😔😓

aklin
26. čer 2018

@smaug s tou jogou to docela flakam, ale jsem rozhodnuta se do toho poradne pustit.

smaug
26. čer 2018

@aklin a co cvičíš? Ono každá delší pauza je znát. Já si kupuju vždycky permanentku na celý kurz, takže jsem dost motivovaná chodit pravidelně 😉 A teda musím říct, že i gynex mi teď asi taky přispěl k větší vyrovnanosti...

maice
26. čer 2018

@smaug Noc dekujeme ❤️

maice
Autor odpověď smazal
maice
26. čer 2018

Ja dnes takto 🙏

lenssen
26. čer 2018

@maice Nádherný 😍😍,, potichoucku gratuluji... 😉😊. Ja sem bezradná, me ty testy zkouší jeden den tak, pak zas jinak...😖 Foto ze vcera.. dneska bilo.

bajunka
26. čer 2018

@maice super 🙂,

@lenssen kazdemu roste hcg jinak rychle a hlavne skokove,me rostlo taky pomalu dnes 16-17DPO a porad nejsou stejne silne i kdyz uz jsou videt hezky a taky rano jsem je mela slabsi nez odpoledne.

lenssen
26. čer 2018

@bajunka, no jo ale kdyz jeden den je to co na fotce a druhý den vubec nic,ani stinek.. tak to asi nebude dobre.. nebo vadne testy nevim. dneska stejny test a nic.. ms mam dostat dnes nebo zitra.

bajunka
26. čer 2018

@lenssen ale ja na tom dnesnim neco vidim a jeste se dobarvuje..n

maice
26. čer 2018

@lenssen Presne jak rika @bajunka, taky ho tam vidim...a nech ho dovybarvit ;)

magicka89
26. čer 2018

Holky všem které jste našly dvě čárky moc moc gratuluji a zároveň i závidím - v dobrém :-* my se asi nikdy nedočkáme ☹

veverka55
26. čer 2018

@magicka89 také stále čekáme a doufáme 🙂 Musíme tomu věřit, tento měsíc se třeba usměje štěstí na nás 🙂 Moc bych si to přála, manžel bude mít narozeniny a byl by to po tolika měsících, vlastně už letech krásný dárek pro nás pro oba.

lenssen
26. čer 2018

@maice
@bajunka holky to je vcerejsii ,, sem psala ze foto ze vcera. A dneska snehobilo

magicka89
26. čer 2018

@veverka55 tak to my se snažili asi 6 měs, pak jsme přestali úplně..krize a nová práce...no a teď 4 měsíc snažení...piju druhý měsíc gynex a tento dělám i ovulační testy, dnes jsem 10 DC...v pondělí odjíždíme na dovču 🙂 jak dlouho se snažíte??jééé to by byl nejkrásnější dárek, viď??🙂

veverka55
26. čer 2018

@magicka89 Snažíme se cca rok a půl, už máme za sebou i tři inseminace zatím ale bezúspěšně. žádný větší problém nenašli, mě občas jen nepraskne folikul a udělá se cysta a manžel má spermio na spodní hraně ale pořád v normě. teď si chceme udělat volné léto a na konci léta už to vidíme spíše na ivf, je mi už 31 let a bojím se déle čekat... ☹ ale stále věřím, že bude plodné léto 🙂 Já jsem dnes 6.DC a na víkend jedeme také pryč tak třeba bude "vhodná konstalace hvězd " 😀

magicka89
26. čer 2018

@veverka55 mně bude v únoru 30...beru druhý měsíc gynex, pijeme Macu...manžel spermio v normě, já vše oka...ale nebyla jsem na hormonálních testech..až přijedu z dovolenky, chci asi kompletní vyšetření někde v CAR...taky chci zkusit inseminaci, ale velký úspěch asi nelze čekat, jak to čtu ☹ úplně Ti rozumím..taky se mi nechce čekat..ale zároveň, jako Ty pořád věřím, že se povede normálně :-* kéž by nám to v létě dopadlo, viď?

smaug
26. čer 2018

@magicka89 Nevěš hlavu, ono to přijde 😉

lionela
26. čer 2018

@booobika21 Ty jo, to máš až takhle později. No tak to bych mohla mít taky ještě čas. Jsem 16 DC. Akorát jsem zmatená. Zkouším ovu testy. Dneska jsem zkusila ovu test od Maxe a Wondfa, a na Maxovi pořád viditelnějšího ducha a na Wondfu mám obě čárky tak nějak stejně silné, tak nevím, jakou váhu tomu mám přisuzovat nebo co z toho vykoumat :-/ Testuji první cyklus ovu testy, takže jsem z toho docela zmatená. Raději přikládám foto. Třeba i ostatní s tím mají zkušenost.

bajunka
26. čer 2018

@lionela dr max ma docela nizkou citlivost,kdyz jsem delala ovu testy tak dve stejne jsem u nej ani nemela...

lionela
26. čer 2018

@bajunka Ahá, to jsem vůbec nevěděla. Já původně objednávala wondfo, ale PPL nedorazilo a já chtěla testovat od 12 DC, tak jsem šla do lékárny a měli tam jen Maxové a Wondfácké dorazili teprve včera, tak jsem zkusila dnes oba. No, a mám ten wondfácký brát za pozitivní nebo ho mám zkusit zítra ještě? Zbyl mi ještě jeden Max, tak jsem myslela, že ho dopoužiju, ale když mně wondfo udělal tohle, tak bude asi lepší pokračovat s ním, že?

aklin
26. čer 2018

@smaug power jogu. Mam rada rychlost. Jenze mi to nejak casove nevychazi a hlavne vzdycky mi na tu dobu vyjde smena.

maice
26. čer 2018

@lionela Klidne uz na to skocte,Dr. Max ma mene barviva...pozitivni ale bude...treba za par hodin

maice
26. čer 2018

@lenssen Aha...tak zkus treba jeste vecer 🤭😵

maice
26. čer 2018

Tak jsem nevydrzela a pocurala i ten digital... ❤️

letadylkokane
26. čer 2018

@maice gratuluju 🙂 Koukam, ze dovolena zafungovala 🙂

maice
26. čer 2018

@letadylkokane Dovolena ani ne...ale vyhrezly obratel a angina 🙉🙊🙈