Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@bajunka To máš pravdu, taky na to skáčeme teď obden (někdy i denne). Jen jsem si to chtěla pojistit tu ovu těma testama :-/ Minulej cyklus jsem si myslela, jak jsem 9dpo, testovala těhu testy jak zběsilá a nakonec podle BT jsem pak zjistila, že v té době
teprve byla ovulace a z 30 denního cyklu bylo 38 a celé to bylo
posunuté. Tak jsem teď jen chtěla mít jistotu. Jsem 16 DC, tak jsem si říkala, že už by ta ovulka přijít mohla. A ono zřejmě nic :-/
@lionela no ja mam testy z ebay, testuji dopoledne kolem jedenacte,zalezi hodne na koncentraci moci,cim vic tim lepe,koukni
@booobika21 a jeste minuly mesic
@bajunka Já to zkoušela, ale prd z toho vypozoruju. Čípek je lehce nahmataténý, dobře znatelný tvar, tuhý, nahmatám i ten “otvor,” ale nepoznám, jestli je otevřený nebo ne. Hlen je krémový. Co holky psaly, má být čirý, vodový. To nemám, spíš
jak tělovej krém. Takže z toho taky nejsem moc moudrá :-///
@booobika21 Aháá, tak já
mám test asi jako ty na té druhé fotce ve 23 DC. Jen nejsou obě cárky tak tmavé. Tak budu zkoušet dál. Já taky testuji dopoledne a raději ani kvůli tomu dopoledne nepiju, ať je to opravdu vidět. A koukám, že ovulku si měla až později teda. Tak já jsem asi vystresovaná zbytečně. Třeba mám ovulaci později. Jsem 16DC, tak jsem myslela, že už by to mohlo přijít,
@bajunka Ahááa, takže bych
měla zaručeně poznat, když bude otevřený, jo? Já jako nahmatám jen ten náznal na “otvor”, ale přijde mi to zavřené, ale nemám zkušenost s otevřeným 😂 Tak se to blbě posuzuje. No a hlen teda zatím taky nic v tom případě. Teda, já čekala, že ovulku mám kolem toho 15DC, a koukám, že bude později asi. To je děs to čekání.
@lionela ten otvor v čípku nemusí být až tak otevřený, že bys tam mohla strčit špičku prstu. Záleží jestli už jsi rodila a počet porodů. Čím víc porodů má žena za sebou tím víc je otvor při ovulaci otevřený, je už jakoby "vytahaný". Hlavní je ten táhlý bílkový hlen. Ale i ten nemá každá. Někdo mívá jen hodně mokro. Samozřejmě ten hlen je lepší, líp skrz něj spermie proplují, ale i to mokro by mělo stačit. Když ne, pak se ten hlen podporuje různými třeba přírodními bylinkami, ale teď přesně nevím. To by ti holky určite poradily. Drmek, gynex, malinkový čaj myslím, ale nechci ti teď kecat, nevím to přesně
@vissper Jé, tak moc děkuji za rady. Porod mám jeden, ale byl to císař pro nepostupující porod, takže to asi čípek bude ještě v “původním” stavu, že? Při prvním těhu to bylo jednodušší, mám appku v mobilu, která mi pouze orientačně vypočítá plodné dny, ovu a MS. No a tak jsme v těch dnech počali Leontýnku. Počítalo mi to ovu na 17 DC, což budu zítra, tak třeba se poštěstí. Zkusím ten čípek prozkoumat zase zítra 😁 Aspoň poznám taky trošku svoje tělo. Ještě před týdnem jsem ani nevěděla, že si ho mohu nahmatat sama 😀
@maice krasne!!!Posilam srdicko pro stesticko 😘
@natysnovec Dekuji ❤️❤️❤️
@lenssen No, to ti povim...hrozne vyblednou,kdyz uschnou 😵
Ty jooo...tak me objednali az na 20.7 😵🤭 To se asi zblaznim 😳🙃

@maice nevis jak dlouho tam na tom digitalu ten napis vydrzi?