Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@aklin Tak to jsem ještě nezkoušela. Já chodím na kundalini, ale když je to moc meditační, tak mi to občas leze na nervy (a zvlášť, když to mám dostat). S těma směnama to máš blbý, to se pak dá těžko stíhat. Já chodím do studia, kde je docela dost kurzů, takže když nestíhám, nebo nemám náladu ten den, tak můžu zajít na něco jiného.
Zdravim holky 🙂 🙂 si tak rikam a přemýšlím. Zitra to mam dostat a uz spinim atd. Takze je to jasne. Ale ted si tak rikam,skoro dva roky to dostavam pravidelne kazdy mesic na den presne a proste do roka,roka a pul jsem vzdycky jakoby cekala jestli se povedlo,treba to neprijde,ale jak to prisko bylo mi to nejak jedno,km parkrat se stalo ze jsem to obrecela,ale ted uz ziju v tom ze to proste kazdy mesic prijde. A rikam si prijde den kdy to nedostanu a asi s toho budu slusne v prdeli :D neumim si to totiz vubec predstavit po tak dlouhe dobe,jeste kdyz budu prvorodicka a. Jeste jsem to nikdy nezazila.
@bajunka To je hezkýý. Tak to je i něco jiného, když máš už takové školáky. To jsou skoro samostatné jednotky 😊 A ty budeš teď někdy testovat těhu testík? 😊 To ti moc držím palečky, ať to vyjde a malá má parťáka nebo parťačku. ❤️
Dneska jsem zase prozkoumala čípek, přijde mi, že je... jak to říct.. takovej placatější 😀 Ježiš, to zní divně.. Má slovní zásoba se totiž v průběhu rodičovský dost tenčí 😂 No je takový, že mi už nejde obkroužit prstem, ale ten hlen pořád nikde teda 🙄
@lionela z druhe ovulky nakonec pozitivni tt,snad bude vse v poradku,testovala jsem 34 DC
@booobika21 Jéée, to je super. Krásný pohledět. Já se zatím jen kochám z čárek na ovuláku😀 Tak snad se budu taky za dva týdny radovat i z pozitivního těhu testu 😁 Držím palečky, ať je vše v pořádku a mimí roste do krásy a zdraví ❤️
Holky, prosím prosím. Myslíte, že ten dnešní už je pozitivní? Nebo pořád negativní? Jedná se o ovu test wondfo. Předchozí dva jsou ze včera. Spodní je dnešní. Tak já už nevím. Jsem 17DC. Mám doma ještě jeden test Maxe, ale ten mi ukazuje slabší čárky, tak proto jsem začala testovat s wondfem, ale ten mi zas dělá silné čárky, ale podle holek je u wondfa tohle negativní a já se v tom už nevyznám. Má
někdo zkušenost? PS: Ještě není úplně zaschlej, tak proto je i oproti dvoum výraznější. Je pravděpodpbný, že taky tak vybledne.
@lionela tohle je i u Wondfa pozitivní.
@maice
@letadylkokane Holky, moc děkuju! Tak konečně!! Já bych bez vás nevěděla. Jak to má každej test jinak, tak je to matoucí Zkoušela jsem i maxe, ale ten není tak silnej viz foto. Ten spodní je z dneška jako wondfo. Ale tak dám na vás a budu brát to wondfo pozitivní 🙂
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Tento měsíc si zkouším dělat ovu testy a měřit BT. Včera mi vyšel pozitivní ovu test ale BT dnes zůstala dole. Stalo se vám to někdy? Může se ta BT zvednout až zítra?Děkuji za odpověď. 🙂
@tynka07 mam tezke astma, tak proto. Uz bych to neudychala, ale bude me rodit svagrova, tak jsme domluvene, ze kdyz bude priznivy nalez, tak mu vypusti bazenek a kdyz ne, tak mi da tu vyvolavaci tbl.a vyvolame parkontrakci, tak si rikam, ze bych to nechala bezet, dokud budu moc. Uvidime i na okolnostech jake budou dalsi.
Dobry den . take se pridavam k otazce . Dnes jsem 25DC , MS ma prijit 2.7 . Mam cca 4dny nevolnosti ( velne nutkani ke zvareni ) ,bolave a citlite bradavky ( prave prso je vic natekle ) ,prijde mi ze prsa jsou vetsi nez obvykle , bolava zada ->hlavne rano a vecer , slabe boleni v podbrisku . Chvile mam velky hlad pak zase nechut . Bzt je 37+ ( vcera dokonce 37,7) mam celke navaly horka a zimy . Myslite ze bych mohla byt tehu ? ( test jsem zatim nedelala , prijde mi to brzo )
@terulle05 BT musí být alespoň 12 - 16 dní po sobě jdoucích zvýšená, aby to značilo těhu, takže se beztak vyplatí udělat test, ten to prokáže dříve. Pokud je znám den ovulace, stačí si od ní připočíst 10-12 dnů a v ty dny je pravděpodobné, že na testu už bude něco vidět. Nevím, jak máš dlouhé cykly a kdy proběhla ovu. Takže to těhotenství být může a taky nemusí :-/

@maice a na tech dr.maxech to jde i vyfotit krasne.😂. sem ted delala jedem namoceny do vody, jsem zvedava az uschne.. jen tak pro zajimavost.. ja uz nedoufam uz cekam ms😉 jsem smirena.. a priste jsem poucena ,, pocuram ,kouknu..a vyhodim😂