Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@volfici Snad, uvidíme 🙂 Děkuji ❤
@tynka07 To já ani netuším... Včera jsem myslela, že 1DC, ale prý se to bere až opravdu dost krvácíš, tak jsme si říkala, že teda asi dneska bude 1DC, ale zatím nic moc 😀 Jinak jsem brala 8 let HA, první MS po 28 dnes, úplně ukázková a teď toto... Podbřišek mě bolí už tak 3 dny, tak nevím. Jen malinko špiním. Tak možná zítra 1DC? 😀 Všimla jsem si, kolik holek ubylo a těší mě to, snad se brzy spakujeme i my 😀
@kockakacka Jé, tak to jsme na tom téměř stejně! Jinak dnes rozhodně nejsilnější test!
@daniry nejsilnější je, ale netuším jestli bude jeste silnější ta čárka nebo je to ono. Teplota se zatim drzi dole, ale BT ukáže ovu az zpetne..takže to ted neni směrodatné
@kockakacka Souhlas s tynka07, dneska je lepší🙂 a správně by měl být ještě trochu víc tmavší🙂 takže zkus zítra ještě další test a pokud by byl slabší, tak ode dneška ovulace za 24-48 hodin, pokud silnější, tak od zítra za 24-48h🙂 aspon to rika navod a u me to fungovalo..:D
@anetka9 tak uvidím, pak mi to potvrdí teplota 🙂 jinak ted jsem se docetla, ze se nema používat lubrikacni gel..tak to je teda skvělý, my ho používáme :D a úplně si to bez nej nedovedu představit jako ted pri tom snažení
@kockakacka Existuje i lubrikant na podporu početí, vygoogly 🙂 Také sme používaly a ten normální likviduje spermie, take sem to zjistila asi po třičtvrtě roku snažení :D
@kockakacka Já bych to viděla na dnešní večer... A raději i zítřejší a je to!
@barrcikk Koukal na to a hazim ho do košíku 😂 No ale stve me, ze zrovna ted ho potrebujeme a kdyz prijde, tak uz bude po.. :D no nejak to manželovi budu muset vysvetlit, ze bez.. :D
Jj, to mame naplánovány, jen doufam, ze uz to fakt bude ono, protože další týden uz to nedáme 😂 Denne to je fakt zahul 😂@daniry
@kockakacka Jojo také jsme pořídily :D určitě to něják zvládnete 🙂
@kockakacka to já o tom gelu taky netušila 😀 tady se člověk dozví věcí. Je to fuška, ještě v tom počasí. Pak bude pauzička! 🙂
@kockakacka Jj ten je fajn ten gel🙂 holt bude manžílek chvilku muset přežít, když se neví, kdy přesně dojde k ovu:D pro děti se něco musí vytrpět..:D jinak koukni, ejslti třeba se někdo okolo vás neprodává v kamenné prodejně, tady v praze jo, tak třeba i u vas nekde🙂
@kockakacka takže myslíš, že i když mám takové zpoždění, tak i tak bude ta teplota nahoře, i když těhu nebudu? Jinak to máš docela kolésavé, tam bych asi ani nic nepoznala :D musím něco načíst :D
@janajens :( ach jo :( a s tou teplotou uvidím. Má tělesná je normálně 36,1 a BT byla dnes 36,6 a tím, že jsem dnes začala, tak ještě nevím s čím porovnávat :D
@daniry no jo, hezky se tu holky odebírají :D jen já od začátku s janajens stále :D
Tak uvidíš. Já sem s tou MS taky brala to nejvíc krvácení. 2-3 dny před MS špiním a až den kdy vážně krvácím, tak počítám jako první. A držím palce po tý antině, také tu byla jedna, která hned první měsíc po vysazení otěhotněla :D , tak třeba 🙂
@kockakacka s tím lubrikantem jsem to právě četla taky. Mění prostředí na naše PH a tím je nepříznivý pro spermíky. Ale na obale to není napsané, protože by to znamenalo ,,antikoncepční,, což není a dá se přes to otěhotnět, jen je to mnohem těžší. A tím, že mám teda stejný problém jako ty (až na to, že lubrikant nemáme jen kvůli zvlhčení, ale naše PH je naprosto nekopatibilní a při nezvlhčeném dotyku hned chytneme oba mykozy :/ , takže my ho musíme na 200% :D ). A právě jsem četla, že je dobré si vyhledat ten se správným PH a nebo existují lubrikáče na podporu těhotenství => že mají správné PH pro spermie a hlavně je konzistencí podobný plodnému hlenu a přežijí v něm plavci až pět dní. Teď ho budu kupovat, vyjde cca na 500,- . Tak taky můžeš zkusit ;)
@kockakacka :D:D Ja koukala na ten Conceive gel a ten si tu hodně holek chválí a hodně jich otěhotnělo při prvním používání v době ovu🙂 jen je celekm drahej.. tři aplikátory za 199,- co jsem videla ja v ty kamenny prodejně:D
@tynka07 Jinak já vím, že by se mělo obden...ale já byla tak ráda, že mi testy něco ukázali, že jsem nevěděla jak se tělo zachová..:D a když vajíčko je schopný oplodnění jen 24 hodin...tak bychom to taky mohli hezky prošvihnout..:D
@kockakacka https://www.pilulka.cz/conceive-plus-gel-pro-po...
Jukni na tohle, prý je nejlepší, teda z recenzí se často povedlo. Já sem si to načetla teď na konci až několik DPO :D takže to dáme znovu teď, jestli se někdy dostanu k 1DC :D
@janajens jo takhle, takže podle klesnutí poznáš MS, to je taky dobrý!! Ale pro tebe to asi neznamená nic dobrého :( a test jsi zkoušela?? Si říkala že ti nové přijdou až v pátek viď? :/
@anetka9 ono se tam dá spolehnout na to, že u vajíčka má spermie nějakou dobu na oplodnění a hlavně pokud máš plodnej hlen, tak se spermíci udrží až několik dní, takže se to vážně dá ;) ale nadšení chápu :D
Jinak jak jsi psala, že to necháš v sobě cca 20 minut, tak já mám nohy nahoře a chvilku kecáme. Pak rychle přeběhnu do postele, podsadím si zadek a spím. Ani na záchod nechodím :D
Tak jsem ten gel našla na eshopu BENU lékárny a objednala jsem si ho na pobočku, kéž by přišel zítra! :D
@tynka07 No když minulý měsíc jsem ten hlen měla, ale neměla ovulaci a tenhle měsíc opačně...:D To je toršku problém no..:D Noo tak to já nemůžu... mně pak vadí a v noci probouzí, - když budu teda trošičku konkrétní, pardon :D- , že mi to vytéká a mám to na nohách a tak nějak všude :D.., takže já do sprchy musím:D
@anetka9 mě to taky vadí, ale říkám si, že to přežiju :D Hlavně mi to teda nevoní :/ :D
@kockakacka Tak to si dobrá, že to přežiješ:D🙂 já bych se nevyspala..:D A četla jsem tady o tom diskuze a holky otěhotněly i když šly hned na wc a do sprchy, tak sem si říkala, že dobrý:D Jinak z hlediska voní/nevoní..to jsem nikdy nezkoumala..:D
@anetka9 jo, to je pravda. Je to prostě celé o náhodě :D Ale já mám pak prostě lepší pocit :D
@anetka9 tak snad tu ovulku stihneme... Dobrý den,
doručení na lékárnu jsou orientačně 2 pracovní dny po vytvoření objednávky.
Kdyby ne, tak máme příští měsíc no, testy už chápu, gel bude, ovu je...nevidím problém :D manžel chce :D
@kockakacka Tak to už musí vyjít🙂 všechno je k tomu nakloněný:D🙂) tak třeba to doručí i dřív🙂
@kockakacka BENU má?? Tak to zkusím přes tu, paráda. Ráda tam chodím, jsou tam příjemné lékárnice 🙂
@anetka9 Naprosto souhlasím s @kockakacka :D já to taky přežiju alespoň pro ten pocit, že dělám vše :D hold jak blbá pořád převlíkám, ale za ten pokus to je malá cena :D . A kolikrát i po sprše to ze mne teče druhý den :D
Jo a to smrdí nesmrdí, tak mne to teda taky smrdí a nehorázně :D a máš koukám perfektně nachystáno :D tak s chutí do toho ;) a já si jdu dát ten super zázrak Gynex, snad nevybliju všechen oběd :D
@tynka07 :D mě čeká gynex za chvíli zase a s tou vodou se to fakt dá. Jinak objednala jsem na eshopu a mají mi to přivést do lékárny zdarma. Vzala jsem zatím ten menší, tenhle měsíc jsem už mooooc utrácela :D https://www.benu.cz/conceive-plus-lubrikacni-ge...

@tynka07 každy ma tu svou teplotu jinou, ale ja to mam takto 😊 Drzi se nahoře az do ms