icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
3. srp 2017

@kockakacka no a já to takhle měla právě s tím Gynexem, objednala jsem si ho v Maxovi a zdarma nechala přivést. Jen zatím na to nečekám, než přijde MS a i potom téměř 3 týdny :D :( to mám fakt na dlouho :/

tynka07
3. srp 2017

@kockakacka a koukam, ze v Benu maji i ten Gynex a ještě za takovou parádní cenu :D https://www.benu.cz/energy-gynex

kockakacka
3. srp 2017

@tynka07 Já kupovala takhle: Energy Gynex 30ml 1 342 Kč 342 Kč
Česká Pošta - Doporučeně 1 59 Kč 59 Kč
Dobírka - Česká pošta 1 45 Kč 45 Kč

CENA CELKEM: 446 Kč
Zaokrouhlení: 0 Kč

V Dr Max mi přijde drahý a v BENu mi řekli, že nemají, nezají, nedá se objednat :((((( tak příště (snad nebude potřeba) vezmu z BENU 🙂

tynka07
3. srp 2017

@kockakacka to tě nakonec vyšel jak mne. Já nerada nechávám doručovat balíčky, takže pro mne bylo snažší si to nechat zaslat k nim na prodejnu. Ale právě v Benu jsem se taky ptala a koukala na mne, co to po ní vlastně chci :D Tak je možné že prostě jen přes ten eshop, ale proč ne, už si dávám vše možné do košíčku :D a uvidím. To bude zase nákup, jéje :D Ale užívám si to 🙂 chci si prvně koupit i ovutesty, když už budu měřit tu BT, tak abych si to dokázala spojit s ovulkou a třeba mi to i pomůže se v sobě konečně vyznat. I když čím víc se snažím, tím míň toho vím a mé tělo mě luxusně klame (viz minulý měsíc a vlastně i tento ) :/ :D

kockakacka
3. srp 2017

@tynka07 Já jsem za to měření teploty fakt ráda, není to nějak obtěžující a dost mi to řekne o pochodech mého těla. Jen teď je to asi jiné s tím gynexem, jinak by ovu byla 21-22.dc a teď jsem 15.DC...

anetka9
3. srp 2017

@kockakacka Ale tak to je dobře, aspon je vidět, že funguje a posouvá ovu kam má🙂

tynka07
3. srp 2017

@kockakacka a jak máš normálně dlouhý cyklus??
Já se těším, že ze svého těla dokážu něco vyčíst a to, kdy má přijít MS je fakt skvělý. Na ovulku mám bolesti podbřišku, ale chci to zkusit i s testy, jestli to je vážně ono a jak moc přesný to je 🙂
Tak uviíš, ten Gynex to může celé přeorganizovat tak, jak by to asi mělo být.

kockakacka
3. srp 2017

@tynka07 Než jsme tomu dali volný průběh, tak jsme měla cykly 30-31 dní s tím, že netuším, kdy byla OVU, nikdy jsem jí necítila, proto jsem i ráda za ty bolesti z gynexu. Dnes mě bolí solidně levý vaječník, takže bude dnes zítra možná pozítří...jinak co měřím teplotu tak cykly 38 dní (ale obrovský stres ve škole, boj o diplom :D) a pak 36 dní..a teď jsem ten 15.dc s nasazeným gynexem

tynka07
3. srp 2017

@kockakacka to jsi tím měla ale docela krátkou luteální fázi ne?? Pokud jsi ovu měla 20-21.den a cyklus 30-31 dní. Počkej, to ti hodně pomůže ;) a mrňátko tu bude raz dva 🙂

kockakacka
3. srp 2017

Dnes je podle me ta ovulace. Fakt ta bolest a jeste to vychází i e kalendářove metody :D takhle vypadal muj cyklus za letošek zatim

kockakacka
3. srp 2017

@tynka07 no já právě nevím kdy jsem měla ovulaci v tom cyklu 30-31 dní, začala jsme to zjišťovat až při těch dlouhých cyklech..a to je pak vše jinak

kockakacka
3. srp 2017

Dobrý den,
Vaše objednávka byla expedována na Vámi zvolenou lékárnu. Jakmile bude objednávka připravena k osobnímu odběru budeme Vás informovat prostřednictvím sms a emailem.

Děkujeme

Tým BENU

anetka9
3. srp 2017

@kockakacka Tak hlavně ať neexpedujou dva dny..:D

kockakacka
3. srp 2017

štve mě, že jsme včera použili ten lubrikant, když je to plodné období :/ Bylo to k ničemu

anetka9
3. srp 2017

@kockakacka Tak třeba má bojový šampiony a někteří se dostali i skrz🙂

tynka07
3. srp 2017

@kockakacka zase takhle to neber, není to antikoncepční prostředek a i přes normální lubrikanty se dá otěhotnět. Jen je to prostě těžší ;) A hlavně bacha a ,,pořádně si ji vymyj,, :D když to řeknu blbě, ať to v tobě nezůstává zbytečně

kockakacka
3. srp 2017

@tynka07 jo, přesně to mě napadlo, když jsem si přečetla o těch lubrikantech...vaginální klistýr :D :D :D

daniry
3. srp 2017

Holky díky za tip, Gynex i gel v BENU objednán 🙂 @kockakacka Já myslím, že se dá otěhotnět i s klasickým, třeba hůře, ale zbytečné to určitě nebylo 😀

tynka07
3. srp 2017

@daniry 🙂 není zač, snad ti to pomůže 🙂 A hlavně těch účinků u toho Gynexu je vážně spousta 🙂 nevím na co se těšit víc :D
Ono to jde i bez těch prostředků, ale proč to hold nezkusit a nepomoct si 🙂 Spíš jsem zvědavá, co řekne muž na to, až místo klasického lubrikáče vytáhnu tohle :D Zatím mu o ničem neříkám. Jen o tom Gynexu, ale to chtěl sám, abych si pomohla od bolestí 🙂

Jak vůbec vaši partneři prožívají toto?? Celkové studování, měření, pomůcky ...

tynka07
3. srp 2017

@kockakacka :D přesně :D

kockakacka
3. srp 2017

@tynka07 Já mu to napsala on fak do messengeru, že mám špatnou zprávu, ale že lubrikant nemuzeme používat a on ok nebude..pak jsem mu napsala, že jsme objednala a on OK :D No a pro ovu testy byl sam pro, aspoň fakt víme kdy...a sám přišel s hormonální jogou, kdyby to nešlo, když ne do prosince, tak chce k lékařům..takže on fakt chce..ale musím říct, že to byl tedy jeho nápad mít už dítě...já se k tomu 2 roky ještě neměla, musela jsem dodělat školu, teď už je ale ideální čas 🙂 Přikládám fotku manžela :D tady mi to jasně došlo.. :D že to dá a fakt je připraven :D kdo takhle drží štěně??

daniry
3. srp 2017

@tynka07 My gel používáme jen občas, ale určitě bude valit oči, až uvidí tento 😀 Jinak je proti nějakému měření, testování a sledování. Minimálně teď na začátku, možná kdybychom se snažili dlouho, tak to bude brát jinak, ale teď má přístup takový.

kockakacka
3. srp 2017

@daniry můj je po 2 měsících pro všechno :D

tynka07
3. srp 2017

@kockakacka Tak to je roztomilý <3 , je skvělý že se k tomu staví takhle 🙂 . My to měli složitější. Už přes rok chceme miminko na střídačku. Jednou já, jednou manžel. Jenže od prosince se mne to drží pořád a manža nechtěl. Pak mi jednou řekl (v červnu) že to prostě zkusíme, když to tak chci. A pokud má mimi být, tak bude. No a pak jsem měla odpor k němu, protože když se nepovedl, tak další pokus nechtěl. A cítila jsem se dost blbě. Minulý měsíc před tou dovčou jsem si uvědomila, že dítě nemám chtít jen já, ale oba, takže jsem mu řekla, že počkám na něj. Není nám zase tolik, takže čas jen. Jen jsem chtěla aby děti byli alespoň kousek od sebe. Holce v září buou už 4. No a v ten večer při sexu mi řekl, že ho chce taky, že si to uvědomil atd, takže teď mám plnou podporu, jen mu to nechci ,, znepříjemnit,, tak o tom raději pořád nemluvím :D a dělám si vše dle svého. Vlastně ani neví, jak to s ženami pořádně je. A po pravdě, ani já sem to pořádně do předminulého měsíce nevěděla d:D

Tak teď jsme spokojeni, že jsme na stejné vlně a jen aby se nám zavedlo. Na miminko se těšíme všichni tři a malá se začala i starat o panenky :D

tynka07
3. srp 2017

@daniry naprosto můj chlap :D jen teda nevím jak teď to přesně bere, ale i tak :D nechat vše na přírodě. Kdysi to tak taky bylo ... ale hol ta naše hlava :D nebo alespoň ta má jo :D

daniry
3. srp 2017

@tynka07 No já jsem to chtěla ještě o rok odložit, ale manžel nechtěl, tak jsem řekla, že ok, původní dohoda byla po svatbě. Tak jsem si říkala, že uvidíme, jak to půjde, hned to nebude. Chtěl tedy spíše on, ale absolutně přirozenou cestou.

@kockakacka no můj mi na ten gel odepsal: 😀 😀 😀 😀 Takže u nás asi tak, no 😀

kockakacka
3. srp 2017

@tynka07 jasný to chápu, mému bude v březnu 30 a teď na mě vychrlil, že rodinu chce už 4 roky (budeme spolu teď 6 let) no to jsem zase málem nepopadla dech :D Holt jsme měla složitější studium, takže jsem skončila až teď a pro něj byla priorita, abych dokončila školu, což se mi naštěstí v červnu podařilo a práci mám také.
Takže u nás se o tom mluví dost, snažím(e) se to nehrotit, ale je to těžké. Navíc má těhotnou kolegyni, která u nás tedy rozhoupala, že jsme řekli, že teda to zkusíme..no a ted poslouchám jak kupuje výbavičku a jak to s ní on probírá..a máme předvybraný kočárek..a tak no :D

katkas75
3. srp 2017

@tynka07 když tu padlo,jak to berou chlapi,tak jsem si vzpomněla na toho svého😎 moc jsem mu to nikdy nevalila,občas se zeptal,jestli mám plodné dny,jak to poznám,co to měřím a proč a když jsem začala,po chvíli prohlásil,že tomu stejne nerozumí ... Pak po našich problémech a jeho vyšetření je velký optimista,že budeme mít děti určitě! Tak jsem se ho zeptala,jak to že si je tak jistý? A on na to naprosto vážně: Protože máme sex víš,z toho se otěhotnění 😁 to mě upřímně rozesmalo😂 aspoň mě dokáže vždycky pobavit 😉

lola88
3. srp 2017

Minuly tyden jsem byla na gynde, ze podle ovu testu neprobiha ovulace. Doktor videl folikul 17mm a mela jsem prijit dnes, aby mi rekl, zda teda ovu probiha nebo ne. Dnes na prphlidce: folikul praskl, ovu pry probehla, ale hormony nefunguji tak jak by mely. Tak az budu mit menses, tak mam prijit na odbery krve, abychom zjistili pricinu. Zitra si koupim na doporuceni doktora inofolic a budeme doufat...b🙏

volfici
3. srp 2017

@lola88 aspoň zjistí, kde je problém 😉🍀

Strana