icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

volfici
3. srp 2017

@navrael ahoj, a plánujete rovnou IVF nebo budeš brát nějaké léky, aby ti folikuly dozrávaly a budete zkoušet přirozeně? Určitě se brzy dočkáš 🍀

volfici
3. srp 2017

Jinak holky, já dneska v CAR pro léky a stimulační protokol. Bude to něco, léků, že si můžu otevřít lékárnu, rozpis aplikace téměř po minutách... A to jsem příští týden na služebce, a to bych zrovna měla začít stimulaci. Takže chladící taška plná léků to jistí, tentokrát nebude na hotelu v lednici víno, ale léky 😂😂😂

janajens
3. srp 2017

Tri day za sebou v dobe ms a dnesni digital negativni

karolly
3. srp 2017

@janajens Neboj, příští měsíc to vyjde 🙂

Já zítra čekám MS, tak snad dorazí hned, abych nemusela dlouho čekat na další snažení ☹

janajens
3. srp 2017

@karolly no ale proc ty slabe carky na normalnich testech

karolly
3. srp 2017

@janajens Mě přišli spíš úplně nepatrné. Ono je možné, že jsi těhotná byla, ale to těhotenství právě odchází s MS.

ufounek
3. srp 2017

@janajens zkoušela jsem Pepino test a duch tam byl taky a pak už na jiném testu další den sněhobílo..některé testy to dělají.. ☹

janajens
3. srp 2017

@karolly me uz to skoncilo

apple_tree
3. srp 2017

Clovek tu pul dne neni a tady prispevku, ze uz se v tom ztracim :D Tak samozrejme, MS se blizi a ja na sobe sleduju spoustu tehotenskych priznaku jako kazdy mesic :D MS ma prijit v pondeli, tak nevim, jestli se hecnu a vydrzim pres vikend netestovat.

volfici
3. srp 2017

@apple_tree s těmi příznaky je to pecka, já tento cyklus nemůžu být těhotná ani náhodou, dneska jsem byla na UTZ kvůli vyšetření před IVF, takže vím, že ani v minulém cyklu jsem neotěhotněla...a přesto mě už dva týdny bolí prsa jako nikdy, pořád běhám na záchod, takže bych se normálně podezřívala, že jo, a přitom je na 400% jasné, že ne 😂

apple_tree
3. srp 2017

@volfici Je to hruza, vim, ze pulku tech veci si namlouvam, ale uz sama nevim, co je pravda a co ne :D A uz mate naplanovany termin IVF? At vime, kdyame drzet palce 🙂

volfici
3. srp 2017

@apple_tree příští týden začínám stimulaci. Takže v srpnu by se to celé mělo odehrát. Neboj, budu průběžně informovat 😉

darkwitch
3. srp 2017

@volfici no, klidně těhotná být můžeš, on by ten utz ted ještě nic neukázal a vím o holkách co takhle čekali, až dojde ms a začnou stimulovat a ona už nedošla :D

volfici
3. srp 2017

@darkwitch myslíš že by měsíc po IUI nebylo na UTZ nic vidět? Je mi jasný, že pokud bych otěhotněla tento cyklus, tak by samozřejmě ještě nic vidět nebylo, ale z minulého cyklu už snad ano? Ale tenhle cyklus jsem fakt otěhotnět nemohla (zázrak neposkvrněného početí se myslím povedl jen Panně Marii 😂), takže jedině před měsícem a to už by tam něco bylo, ne?

tynka07
3. srp 2017

@janajens Koukam ze carka tam mizi :( a nebi s tebou vazne neco?? Uz podruhe falesne carky. Nebo bych zmenila testy od jine firmy :(
Moc me to mrzi :(

tynka07
3. srp 2017

@karolly :D o tom cekani mi neco povidej :D

tynka07
3. srp 2017

@apple_tree ver mi a radsi se hecni a netestuj. Nadeje by mela prijit s neprichazici ms 🙂
To uz je par dni. Dalsi cyklus uz na to kaslu i v den neMS a pockam min.tyden bez :D

tynka07
3. srp 2017

@volfici to je hruza co? :D ja tento mesic:bolesti prsou(presli), bolesti bradavek(stale), nevolnost (jak kdy), zacpa (presla), PMS bez MS => zpozdeni 5dni, hooodne bilkoveho hlenu (dva dny zpet), chute na kysele okurky, staly hlad a urcite jsem na neco zapomnela :D
Hnus hnus hnus :D uz me to fakt neba a chci aby prisla ... SLYSIS???DORAZ :D

Ta hlava je u zensky fakt nemozna

tynka07
3. srp 2017

@volfici me ted napadlo, ze jsem to cetla ... U toho lubrikantu na podporu poceti, tak tam bylo doporuceno pro pary, ktere podstoupily ivf ;) se na to jukni

volfici
3. srp 2017

@tynka07 to mě překvapilo, čemu to má pomoci a jak? My se teď naopak musíme při sexu chránit. Se na to podívám....

janajens
3. srp 2017

@tynka07 test dneska je o malinko silnejsi. Ms uz taky nemam. A testy mam jine

tynka07
3. srp 2017

@volfici no nejak jsem procitala fora a diskuze, nazory na lubrikanty. Tim, ze my je potrebujeme, tak sem se o to zajimala a dosli jsme k tomu, ze maji neblahy ucinek na spermie. Maji pro ne neprirozene PH a zabijeji je. No diky tomu jsem zacala hledat a nasla Lubrikacni gel pro podporu poceti. Ten ma prirozene PH pro spermie + kalcium a jeste neco, co je vyzivuje. Nahrazuje to zensky plodny hlen a spermie preziji az pet dni. A prave tam je psane ze je doporucovano pri IVF, urcite mrkni. Sice je drazsi, ale co by clovek prp mrnousky neudelal ze? 🙂

tynka07
3. srp 2017

@janajens :O to si mela jen nejakou moc kratkou MS ne??? 🙏 to a i dost nadejne!!!

janajens
3. srp 2017

@tynka07 prvni den spineni druhy den silnejsi ale I se sliznici. A dneska od odpoledne uz nekrvacim

lenatko91
3. srp 2017

@tynka07 já jsem četla, že je super i bio kokosový olej.. Nemá teda asi žádný vyloženě podpůrný efekt, ale ani ty spermie nezabíjí. V diskusích si ho chválí..
Jinak my se teď po svatebce a MS do toho vrhnem po hlavě, kontryhel a listovka s inositolem jsou nachystané, tak poletí starý lubrikant do koše a zkusíme ten kokosový olej.. Jsem zvědavá, co je to za zázrak 😀

tynka07
3. srp 2017

@janajens tak to je skvely. Ted jen, jakto ze ten digi nic. Mela jsi od Clear Bleu?? Si ho dost chvali. Ho mam doma, az treba jednpu nekdy ve vzdalene budoucnosti take objevim // :D

tynka07
3. srp 2017

@lenatko91 jako ten kokodak misto lubrikantu??? Hmm, to mozna taky zkusime :D sem nikdy neslysela. Pak dej vedet, jaky to je.
Jinak s listovkou necekej a ber ji hned. Mela by se brat cca 3mesice pred otehotnenim, aby uz byla v krvi pac nejdul.je v prvnim trimestru a to od sameho pocatku. Ja ji beru cca tak mesic a pul.
Jinak drzim palce, takhle po svatbe to je pekne 🙂 tak snad se zadari ;) a v jake fazi ted jsi?? 🙂

janajens
3. srp 2017

@tynka07 ano ten digi z internet jsem ho koupila ale bylo to napsane polsky

kockakacka
3. srp 2017

Pro pobavení k dnešnímu tenatu..me stene nejspis pochopilo, ze lubrikant ne a vzalo to za své...chtěla mi očividně pomoci 😂 Jinak mame po a musim říct, ze to plodné období neco do sebe ma.. Takové vášně 🙈 Oba nas to bavilo a to jsem mu jeste rikala u televize, ze se na to klidne můžeme vykaslat, ze kdyžtak další mesic

tynka07
3. srp 2017

@kockakacka :D tak to je dobrý :D ... já mám sex před ovu a při ovu taky nejradši. Přijdu si jinak, svěže, skvěle . Jinak já moc na rychlovky nejsem, to fakt musí být. Sice nesexujeme kvůli práci tak často, ale když už, tak vážně vydatně :D rádi si hrajeme, takže na to ten čas prostě musí být, ale pak, to stojí za to. No snad se vám povedlo. Jinak tu byl i typ na bio kokosový olej ;) sice nepomáhá, ale spermíky neničí

Strana