Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Jinak holky, já dneska v CAR pro léky a stimulační protokol. Bude to něco, léků, že si můžu otevřít lékárnu, rozpis aplikace téměř po minutách... A to jsem příští týden na služebce, a to bych zrovna měla začít stimulaci. Takže chladící taška plná léků to jistí, tentokrát nebude na hotelu v lednici víno, ale léky 😂😂😂
Clovek tu pul dne neni a tady prispevku, ze uz se v tom ztracim :D Tak samozrejme, MS se blizi a ja na sobe sleduju spoustu tehotenskych priznaku jako kazdy mesic :D MS ma prijit v pondeli, tak nevim, jestli se hecnu a vydrzim pres vikend netestovat.
@apple_tree s těmi příznaky je to pecka, já tento cyklus nemůžu být těhotná ani náhodou, dneska jsem byla na UTZ kvůli vyšetření před IVF, takže vím, že ani v minulém cyklu jsem neotěhotněla...a přesto mě už dva týdny bolí prsa jako nikdy, pořád běhám na záchod, takže bych se normálně podezřívala, že jo, a přitom je na 400% jasné, že ne 😂
@volfici Je to hruza, vim, ze pulku tech veci si namlouvam, ale uz sama nevim, co je pravda a co ne :D A uz mate naplanovany termin IVF? At vime, kdyame drzet palce 🙂
@apple_tree příští týden začínám stimulaci. Takže v srpnu by se to celé mělo odehrát. Neboj, budu průběžně informovat 😉
@darkwitch myslíš že by měsíc po IUI nebylo na UTZ nic vidět? Je mi jasný, že pokud bych otěhotněla tento cyklus, tak by samozřejmě ještě nic vidět nebylo, ale z minulého cyklu už snad ano? Ale tenhle cyklus jsem fakt otěhotnět nemohla (zázrak neposkvrněného početí se myslím povedl jen Panně Marii 😂), takže jedině před měsícem a to už by tam něco bylo, ne?
@apple_tree ver mi a radsi se hecni a netestuj. Nadeje by mela prijit s neprichazici ms 🙂
To uz je par dni. Dalsi cyklus uz na to kaslu i v den neMS a pockam min.tyden bez :D
@volfici to je hruza co? :D ja tento mesic:bolesti prsou(presli), bolesti bradavek(stale), nevolnost (jak kdy), zacpa (presla), PMS bez MS => zpozdeni 5dni, hooodne bilkoveho hlenu (dva dny zpet), chute na kysele okurky, staly hlad a urcite jsem na neco zapomnela :D
Hnus hnus hnus :D uz me to fakt neba a chci aby prisla ... SLYSIS???DORAZ :D
Ta hlava je u zensky fakt nemozna
@volfici no nejak jsem procitala fora a diskuze, nazory na lubrikanty. Tim, ze my je potrebujeme, tak sem se o to zajimala a dosli jsme k tomu, ze maji neblahy ucinek na spermie. Maji pro ne neprirozene PH a zabijeji je. No diky tomu jsem zacala hledat a nasla Lubrikacni gel pro podporu poceti. Ten ma prirozene PH pro spermie + kalcium a jeste neco, co je vyzivuje. Nahrazuje to zensky plodny hlen a spermie preziji az pet dni. A prave tam je psane ze je doporucovano pri IVF, urcite mrkni. Sice je drazsi, ale co by clovek prp mrnousky neudelal ze? 🙂
@tynka07 já jsem četla, že je super i bio kokosový olej.. Nemá teda asi žádný vyloženě podpůrný efekt, ale ani ty spermie nezabíjí. V diskusích si ho chválí..
Jinak my se teď po svatebce a MS do toho vrhnem po hlavě, kontryhel a listovka s inositolem jsou nachystané, tak poletí starý lubrikant do koše a zkusíme ten kokosový olej.. Jsem zvědavá, co je to za zázrak 😀
@lenatko91 jako ten kokodak misto lubrikantu??? Hmm, to mozna taky zkusime :D sem nikdy neslysela. Pak dej vedet, jaky to je.
Jinak s listovkou necekej a ber ji hned. Mela by se brat cca 3mesice pred otehotnenim, aby uz byla v krvi pac nejdul.je v prvnim trimestru a to od sameho pocatku. Ja ji beru cca tak mesic a pul.
Jinak drzim palce, takhle po svatbe to je pekne 🙂 tak snad se zadari ;) a v jake fazi ted jsi?? 🙂
Pro pobavení k dnešnímu tenatu..me stene nejspis pochopilo, ze lubrikant ne a vzalo to za své...chtěla mi očividně pomoci 😂 Jinak mame po a musim říct, ze to plodné období neco do sebe ma.. Takové vášně 🙈 Oba nas to bavilo a to jsem mu jeste rikala u televize, ze se na to klidne můžeme vykaslat, ze kdyžtak další mesic
@kockakacka :D tak to je dobrý :D ... já mám sex před ovu a při ovu taky nejradši. Přijdu si jinak, svěže, skvěle . Jinak já moc na rychlovky nejsem, to fakt musí být. Sice nesexujeme kvůli práci tak často, ale když už, tak vážně vydatně :D rádi si hrajeme, takže na to ten čas prostě musí být, ale pak, to stojí za to. No snad se vám povedlo. Jinak tu byl i typ na bio kokosový olej ;) sice nepomáhá, ale spermíky neničí

@navrael ahoj, a plánujete rovnou IVF nebo budeš brát nějaké léky, aby ti folikuly dozrávaly a budete zkoušet přirozeně? Určitě se brzy dočkáš 🍀