Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak mi ovu dnes rano teplota nepotvrdila. Jdu do prace, pak udělám test
Jsem fakt bezradná...myslela jsem si,že mě ovu minula... Už bych měla mít MS a nic! Taky teplota stoupá,nerozumím tomu😕 už dva roky jsem neměla zpoždění,max 1-2dny. Co z toho zas vyleze.... Tak se mi zdá,že si tady ve skupince z nás dělá to tělo toto léto totální pr...!☺
@katkas75 Tak nezkusis testovat? 🙂
@katkas75 ale zvýšení teploty je dobré znamení, tomu se říká trifázická křivka
Výňatek z Womanzone: V tomto grafu si však můžeme všimnout ještě dalšího jevu a tím je další zvýšení teplot po uhnízdění oplodněného vajíčka. To je dáno opět hormonálně a na vině je hormon zvaný lidský choriový gonádotropin (hCG), který se začne vylučovat do těla po uhnízdění. Opětovné zvýšení bazální teploty vytváří tzv. trifázickou křivku.
@katkas75 a nechceš zkusit testík?? To vypadá vážně dobře 🙂
@janajens a co ty dneska? Něco nového?? Pořád na tebe myslím.
Doufám, že ten Gynex u mne začíná zabírat. Bolesti v podbřišku jak blázen, mohlo by to konečně přijít. Ale teda skrze všechno co mne ještě nepotká :( začali mne trápit hemeroidy :( To je příšerný, prostě nebudu mít klid. A hlavně dneska totálně bez nálady :( chjo
@apple_tree
@tynka07 no dnes jsem 27DC,do 21DC ovu nebyla,(mívám ji 12-14DC)teploty nízké,tak jsem se smířila s anovulaci.pak jsem z deprese 3 dny neměřila,to jak jsme zjistili manželovi výsledky,a teď 3 dny teplota vyšší.sex byl uprostřed toho neměřeného období.takze vuuuubec nevím! Každopádně na test mi přijde brzo.jwn nechápu,proč se mi to celé posunulo.fakt jsem myslela,že ovu nebyla,ty cykly bývají prý delší.
Ms mívám 25-27 DC a hlavně vždy před tím spinim tak 3 dny. Počkám,co z toho vyleze...
@katkas75 ička neřeš :D já když píšu v rychlosti a nepřemýšlím, tak občas taky napíšu blbosti :D
To pak chápu, ono se stává, že když máš folikulární část delší, tak se ti pak prodlužuje i luteální, aby stihlo dojí například k zahnízdění vajíčka 🙂 ... tak chvilinku ještě počkej a uvidíš ;)
@katkas75 to by fakt mohlo vyjít. Uz jen proto, ze jsi tomu nevenovala pozornost. Prý kdyz tomu člověk nevěnuje pozornost, tak zrovna jo :D
@kockakacka no, přesně jako u první dcerky :D
Holky taky mi dnes dorazila zásilka z BENU 😀 A já dnes tedy 2DC.
@tynka07
@kockakacka to je fakt,že teď to byl po delší době sex "máme chuť" namísto sex "blíží se ovulace"😀 to je hrozně svazujici...
Na druhou stranu tomu moc nevěřím,spíš čekám MS,jen mě překvapilo to zpoždění,i zpoždění případně folik.faze.ale co už,nic není tabulkové,zvlášť ne ženské tělo 😂
Holky, tady se fakt clovek pobavi a priuci! 🙂 Skvela skupina, jsem rada, ze jsem se pridala! ❤
Ja tento cyklus zatim pekne nizke teploty, dnes 10dc, tak hola, hola, bilku, pomalu bys me mohl navstivit 😀 (mivam bilkovy hlen i 8 dni).
Drzim vam palce, at uz jste v jakekoliv fazi! 🌹
@katkas75 díky tomuto začínám rozumět mužům, proč nerozumí ženám. Jak tak na to koukám, tak samy se v sobě nevyznáme :D
Prostě na ženské tělo by tabulky být neměly :D A když to tak vezmu, tak je to vlastně u všeho, kdysi jsem přesně toto psala skrze děti :D KDyž se člověk snaží srovnávat a poučovat se, ale na každé dítě sedí jiná metoda atd ... alespoň není ten život jednotvárný :D
Jo a je fajn si zasexovat z chuti 🙂 Proto jsem si užívala sex po ovulce :D
@tynka07 jojo, nejdřív mě nastimulují, abych měla co nejvíce folikulů, ty mi pod narkozou odeberou, mimotělně oplodní partnerovým sperma, a po šesti dnech cca, pokud nějaké embryo vydrží a bude schopné transferu, ho do mě dají. A pak se jen čeká, jestli se chytne a udrží 😉 - ve zkratce 🙂
@tuliii taky jsem tady za to ráda, alespoň se neutápím v depkách sama a docela se tu někdy i odreaguju 🙂 a hlavně se to tu nehádá, ale spíš podporuje a pomáhá. Už jsem z pár skupin i odešla, buď se tam děvčata nedohodla, nebo tam panovala ironie :D Tady je zatím fajn 🙂
:D ooooh bílku, vyvolávám tě :D ... to určitě taky někde najdeš, nějaké zaříkávání :D na tom netu je vážně vše 🙂
@janajens teda, tak já radši vše hned po ránu kdy je moč co nejméně koncentrovaná a testy nemění různé vlivy :/ ... holka držím palce už snad i na nohou :D ... mi teď došlo, ty mne tu nechceš nechat ,,samotnou,, :D ... ale to je v pohodě. Budu poslední co tu zbyde od začátku, tak třeba se poštěstí i pak mne :D a předáme to další generaci :D :D :D
@volfici to je mazec :O co ti doktoři dokáží, díky bohu za to, že to jde i takhle. Tak až ho budeš mít v sobě (to zní blbě :D ) tak dej vědět ;) tě tu pěkně den ode dne podpořím 🙂 alespoň za někoho tu buu moct být ráda 🙂
@tynka07 děkuju 🙏 je to u nás záhada, jsme zdraví, plodní, dobré výsledky, immunologie v pořádku, genetika taky vejcovody průchodné, ovuluju, menstruuju.... A sedm let nic.... Tohle je poslední možnost... A takových párů je spousta. Když ti najdou příčinu, je to paradoxně lepší, protože vědí co léčit. Ale tyhle neplodnosti bez příčiny, to je děs, když člověk neví kde je chyba....

@kockakacka a pejskovi bude žrádlo pěkně klouzat do krku :D