Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
😀 😂 Vyvolavani bilku, ja se picnu! 😂 😂 😂
No, aby na to za nejaky rok nedoslo... 😂
@janajens mozna uz jsem paranoidní, ale zda se mi, ze neco vidim
@kockakacka no prave ze Tam neco je I presto ze jsme mela kratkou ms
@janajens to je fakt divne ale, ze ta čárka neni silnější..jaké jsi mela testy u prvního? Treba mas proste jen jine látky v tele nez většina ..
@kockakacka ja udela a AZ 7dni po zpozdeni u male
@daniry :D právě
@tuliii jo, za rok by to bylo docela smutné :D ... přinejhorším mám vajíček plnou ledničku :D a kdyby to s tebou nebylo nejlepší, tak můžeš použít i žloutek :D
@janajens holka, ony sílí, nebo mi to tak alespoň přijde. Sice hodně slabě, ale prostě jo!!! To vážně místo klasické MS mohla být jen ta, kvůli překrvené děloze či sliznici <3 ... teď bych počkala třeba tři dny a zkusila digi ... zatím negratuluju, ale mám z tebe radost 🙂
@tynka07 díky, snad to klapne. Teď už jen čekám až dojde MS a začínám stimulovat.
Trochu mě ale včera naviklala @darkwitch. Strašně mě totiž skoro celý tento cyklus bolí prsa, v podstatě hned od MS, minulý cyklus byla IUI, ale test třikrát negativní a dorazila MS. A včera jsem byla na UTZ, to už bylo z minulého cyklu něco vidět, kdyby se povedlo, ne? A doktorka nic neříkala, to by snad viděla.... Navíc pořád lítám na záchod. Ale jiné příznaky nemám
@kockakacka Tak nevím, jak to máš s tím měřením teploty, ale z těhle testů je jasně znatelný, že pozitivní test si měla včera a tudíž dneska nebo zítra bude ovulace🙂 Tak ještě, že už došel gelík🙂
@anetka9 ovulace se potvrzuje den po ni 🙂 resp ovulace je poslední den nejnižší teploty, pak ma teplota vzrůst zhruba o 0,5 stupně. Příklad moje predovu teplota je cca 36,5 po ovu zjistil, ze byla kdyz mam nějakých 36,9 a vic nebo kolem. Ale to zjistím az zpětné. Proto jsem rada za testy. Zitra rano by tedy mela teplota vzrůst, maximálně pak pozítří
Tady to jde hezky vidět..a pak se potvrzuje 3 vyššími teplotami nez bylo predtim 6 nižších @anetka9 ovulace je vyznačena krizem
@kockakacka Ahaa, tak to máš pěkně zjistitelný🙂 testy dopředu a teplota ti pak určí od kdy počítat dpo🙂 Tak to je fajn🙂 tak to manžel bude muset ještě zvládnout min. dneska..:D
@anetka9 tak to on vi a uz mu to ani nevadi :D rikam, včera to bylo fakt super a bavilo nas to oba :D jsem ale zvedava jak dnes, přeci jen cely pracovní týden za námi :D ale podle včerejší reakce, kdyz jsem navrhla, ze se na to můžeme vykaslat..to mimi hodne chce :Dd takže je pro vse :D
Ahoj holky, letem světem jsem promítla vaší diskusi.. Gratuluji těm co se to povedlo a držím palce těm co čekají na //.
Já mám jednoho chlapečka po 4. IUI budou mu dva roky, tak se chceme pokusit o další mimi. Mimochodem už rok se nechráníme a nic. Tak asi nezbyde nic jiného než zase CAR.. hodně se tu zmiňuje Gynex, ten je volně prodejný? Můžu si ho nasadit sama?
@kockakacka Tak to je super:D🙂) můj muž zase přetím chodí "ledovat spermie":D:D
@karzuz ano je a ano muzes 🙂 včera jsme zjistily, ze je nejlepsi objednat ho na e-shopu BENU lékárny a nechat doručit na lékárnu, vyhnes se placeni postovnemu 😊 Chválim lékárnu za super intimní zabaleni. Lékárníci sli jen podle jména a nevěděli co tam je 👍🏻😊

@tynka07 Že? Mohla by nám pak dát BENU třeba slevu nebo něco 😀 Taková reklama!