Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky,
tak já měla dneska dostat MS a zatím nic. A test ráno také nic ☹ Ach jo, to bude čekání...
@snehur užívej zivota bez vycitek, určite se brzy podaří 😊
Holky, asi to nevydrzim a zitra zkusim test. MS necekam v pondeli, tak to uz by snad mohlo byt neco videt, jestli se zadarilo.
Ahoj holky, nesu slíbené zprávy 🙂 dnešní test z moči po týdnu od minulého je 100x lépe vidět. A z krve 28.7. bylo HCG 163,6 a dnes bylo 3310. Takže vše dobře prospívá. Dokonce už byla na ultrazvuku vidět i malička fazolka... Už se nemůžu dočkat další kontroly. Doktor z car mně odeslal zpátky k obvodní gynekoložce. Takzr snad se vše vydaří a bude to dobré.. 🙂❤ co říkáte?? 🙂
@maukiiii moc gratuluji a fakt nepokrytě závidím 😊
@karolly děkuji na prohlídku ke své doktorce jdu v úterý.. pak někdy na konci srpna má dovolenou.. 🙂
@volfici děkuji tiše doufám že ano po tolika letech 🙂
@kockakacka děkuji no my se snažili 3 a půl roku tak už bylo na čase...🙂
@karolly Držím palečky, ať je to čekání se šťastným koncem 🙂 Já čekám třetí den se stejným vásledkem jako Ty, tak uvidíme 🙂 co si budeme povídat, je to mazec :D
@kockakacka děkuji, jsi zlatá 🙂
@volfici děkuju, připíjím na štěstí nás včech 🍀
Holky, na doporučení gynekologa jsem dnes začala brát inofolic. Myslíte, že můžu brát zároveň s gynexem? Ten jsem brala před 3 týdny, teď mám týden pauzu a v pondělí bych měla zase brát. A ten inofolic se bere nepřetržitě, prosím?
Zdravím všechny nové holky!😀 Já měla odpol bolesti jak při MS,záda, břicho,nafouklá jsem měla jak pytel,teď je to trochu lepší, ale nikde nic..uvidíme zítra😉
Tak holky, gel příjemný, doporucuji 👍🏻 staci maličko 😊
@tynka07 Já už ji asi měsíc beru, i ten inositol. Jen přes dovču jsem to vynechala, když jsem měla norethisteron na oddálení. Ale dnes přišla MS, tak jsem si dala ten kontryhel. Stěhujeme se, tak spousta věcí v krabicích, ale zítra snad i ty vitamíny najdu 🙂 a v pondělí jdu cca po roce zas na hormonální profil, tak uvidíme 🙂 upřímně doufám, že to klapne bez chemie..
Tak dnes rano jsem zpozorovala spineni..co to je, to se mi nikdy takhle nestalo.. Jestli jsme to s tim sexem nepřehnali 😂
@apple_tree ahojky, tak co, testovala jsi? ✊
@volfici Nejak jsem to nezvladla, vzbudila jsem se o pul pate a chtelo se mi strasne curat a nemela jsem silu delat si test, jak moc jsem byla ospala. A kdyz jsem se vzbudila podruhe v osm, tak jsem si rikala, ze to asi nema smysl z te moci delat, ze uz vlastne neni ranni. Tak snad zitra. Dost me boli uz asi 4 dny bricho, skoro jako pri MS jen min, ale ja tohle pred MS nikdy nemam. Tak uvidime, spis mam pocit, ze MS prijde driv nez v pondeli.
@janajens to je právě to, dělej si ty testy ráno :D budou jasnější ;)
@volfici to by tam určitě bylo něco vidět :/ a po pravdě moc na vědomí těhu příznaky neber :D když to tu čtu, včetně mne, tak příznaky si klidně přivodíš sama :D a to všeho typu.
@kockakacka u toho tvýho grafu to vypadá na zahnizďování vajíčka :D
@snehur ahojky a vítej 🙂 ... je mi to moc líto, sama si druhý měsíc procházím tím samým. Minulý měsíc zpoždění 3 dny. Tento měsíc jsem si posunula příchod MS o ty 3 dny a stejně už mám zpoždění týden. Stím že na předpokl.datum MS jsem si dělala test a jako ty, sněhobílo :( Strašně si přeju, aby se MS už rozjela, takhle to je o ničem :/
Držím palečky buď ať se čárka ukáže, nebo ať se to co nejrychleji rozjede ;)
@karolly No nene, další na čekačku MS. :( to je snad něco ve vzduchu ne?? Jinak ty si měla dušíka??
@apple_tree myslím na tebe a držím palečky 🙂, snad
@maukiiii tak teď už vážně moc moc moc gratuluji <3 tak ať zlatíčko krásně roste <3
@volfici tak snad to mrcha stihne. Už ten stres z toho, že to nestihne, tak ji to může oddalovat. Jukni na nějaké vyvolávácí rady a pak dej vědět :D taky by se něco hodilo. Já sem zjistila, že pořád žeru rychlokvašky a je to blbost :D kyselé oddaluje :D
🙏
@apple_tree tak uvidíš, držím palce 😉

Ahoj holky, zatím jsem vás tady jen po očku sledovala 🙂 dneska si potřebuju trošku taky postěžovat. Snažíme se o mimčo od jara, vždycky mám cyklus pravidelný jak hodinky, tentokrát už 3 dny zpoždění... Dneska jsem dělala test a sněhobílo :( Takže zajídám smutek čokoládou, kterou normálně nejím a bez výčitek jsem si nalila skleničku vína. Chjo... Vám všem držím palce, ať se na vás usměje štěstí co nejdřív!! 🙂