icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

cpollik
28. čer 2018

Holky,jak to tady vidím samy pozitivní test chce se mi brečet☹už tady chodit asi nebudu víc mě to stresuje než pomáhá.Vsechny,co máte pozitivní test gratuluji,ale berte na nás ohled na "nás snažily" děkuji.

natysnovec
28. čer 2018

@cpollik Ja si myslim ze holky nedelaji nic spatneho.Jsou to holky,ktere tady byly pekelne dlouho a snazily se taky urputne a kazdy mesic pro ne byl zklamanim.Ja je pamatuju kdyz sem sem na tu stranku prisla...s jednou sem si psala o malinko vic a vim jak moooc se snazily a jak moc to chtely a co pro to vse delaly.Tak jim to prejme.A to,ze jsem daji par poziv.testu preci nikoho nemuze pohorsit.

terulle05
28. čer 2018

Urcite to vyjde 😊 kdyz ne ted tak prisle ale vsem to moc preji 😊 my se taky snazime uz 5 mesic a nejde to 😢 ale porad nestracime nadeji 😊

magicka89
28. čer 2018

@cpollik tak yse snažíme..ale mě naopak ty pozitivní testy motivují :-* holky všem gratuluji :-* snad jednou taky testík přidám

terulle05
28. čer 2018

Holky poradte mi jake tt jsou Dobré a který ukazují presne

katkas75
28. čer 2018

@cpollik vím,že tě to pokaždé zamrzí. Ale je to také vždycky povzbuzení pro nás😀 my se snažíme přes 2 roky, jsem tu od začátku a když tu vidím pozitivní test,zabolí mě u srdce,že já pořád čekám. Ale přeju jim to a hlavně - chci jim to přát! Jinak by se ze mě stala stará zatrpklá bezdětná baba...😉 Bude líp, vydrž!🍀

biedronca
28. čer 2018

@cpollik
@natysnovec Já popravdě, taky TT moc nemusím vidět. Nevadí mi to extra výhradně,ale na druhou stranu kazdy TT mě "nalomí" a je mi to líto, že já už tak dlouho nic.

natysnovec
28. čer 2018

@biedronca holky ja vas chapu...ja na tom bxla uplne stejne.Ale na druhou stranku kdyz ctete ty pribehy tech holek cim vsim si prosly,kolik do toho vlozily usily a najednou to jde...tak vas to musi tesit stejne jako me.Vsechny jsme trpely stejne.Ja kdyz s tehle skupinky vidim poziv.testy tak mam hroznou radost...ale ja sek asi jina.

natysnovec
28. čer 2018

@katkas75 Presne tak!!!🍀🍀to stesti prijde.

natysnovec
28. čer 2018

@terulle05 5 mesicu neni jeste nic....nam se prvni povedlo po 1 roce a druhe po 6-7 mesicich.Ale jsou tu i holky ktere se snazi treba 5 let.Neboj!!Taky na tebe ceka mrnousek.Jako na kazdou z nas. 🍀🍀🍀🍀❤❤❤❤

terulle05
28. čer 2018

@natysnovec jo vim je tu spoustu holek co cekaji dlouho a nejde jim to nebo se nedari .. A moc to vsem preju . Jen to cekani vzdy je tak dlouho zda MS prijde nebo ne 😞

natysnovec
28. čer 2018

@terulle05 ja to znam...ver mi...Ale od toho je vas tady tolik aby jste se podporovaly...🍀🍀🍀a posilaly si stesti

terulle05
28. čer 2018

@natysnovec ja to vsem preju 😊 z celeho srdce 😊👌 ale to cekani zda ta mrcha dojde nebo ne je uz unavujici 😢

natysnovec
28. čer 2018

@terulle05 Ja vim...chapu te.

terulle05
28. čer 2018

Tak uvidim co bude v Úterý jestli přijde mrcha nebo ne

bajunka
28. čer 2018

@terulle05 nevadi,spousta holek nespini,ha taky bespunila 🙂

lionela
28. čer 2018

Holky, nesmutněte. Každá z nás tady se snaží, ať už měsíc dva, rok, pět let. A každá to prožíváme a každá si to miminko přejeme. Ta skupina tu není proto, abychom si tu záviděly čárky, ale abychom se podpořily a sdílely postřehy, zkušenosti, taky se vypovídaly, sdělily si obavy a popřípadě se trochu vzpružily a braly si z příběhů ostatních něco k srdci. Spousta holek tady se snaží roky, s různými podpůrnými prostředky, které vyžadovaly nejen finanční prostředky, ale i trpělivost a sílu. Právě díky takovým holkám bychom měly být silnější, protože to ony nám každým dnem dokazují, že boj nikdy není dopředu prohraný a že bojovat má smysl, i přes tunu překážek. Taky nám to má otevřít oči, že miminko není na lusknutí prstů a není to dnes samozřejmost - že si máme vážit toho, když k nám přijde takový tvoreček. Jsme tu všechny se společným cílem, ale bez ohledu na cíl, je také hodně důležitá ta cesta. I když občas bývá zdlouhavá, pořád je to cesta a všechny se na tu jednu krátkou cestu nevejdeme, a tak někdo má cestu k cíli kratší, někdo delší, ale pořád kráčíme po stejném povrchu a s pozitivní myslí a odhodláním k tomu cíli jednou dojdeme všechny. A až k němu dojdeme, budeme se chtít ohlédnout zpátky a koukat na tu cestu jako na prožitek, životní příběh a ne jako na promarněné roky utápěné v lítosti a depresích. Takže hlavu vzhůru, pozitivní mysl a vstříc k vytouženému cíli ❤️❤️❤️

ruzicka06
28. čer 2018

@lionela Krásně napsáno 🙂

natysnovec
28. čer 2018

@lionela Tak toto je velice vystizne...a clovek by si s toho mel vzit priklad.Dekuju @lionela

terulle05
28. čer 2018

@bajunka dobre aspon o par obav mene

bajunka
28. čer 2018

@cpollik mrzi me ze te to boli,jen jsem to sem davala,protoze jsem se chtela pochlubit holkam co uz si tu piseme...snazime se uz vic jak rok do toho jsrm prodelala boreliozu,diagnostikovali mi PCO,mam jen jeden vejcovod a uz je mi 35 a az k 36 se ty dve carky objevily 🙂,brala jsem tri mesice hormony,pak jsem se na to vybodla a radeji si poridila stene...taky me to parkrat semlelo a nejakou dobu jsem jen nakukovala a neprispivala...ted uz jsem s tim ani nepocitala a ono to vyslo.

maice
28. čer 2018

@cpollik Taky me mrzi,jestli Ti fotky testiku zadelaly na vetsi smutek :( kazda to name jinak. Ja tady na konikovi dve carky hledala, obdivovala,hledala s holkama dusiky-svym zpusibem me to bavilo,motivovalo. Ale kazda to mame jinak. U nas to bylo stejne jako u @bajunka. Mam uz po mimodeloznim jen jeden vejcovod,ktery je jeste ve spatne poloze,mensiho vzrustu,snazili jsme se rok a pul,ovulace prisla z druhe strany nez je zbyly vejcovod,moc jsem tomu nedavala...a bum!!! Je tam! Proste to tak vsechno asi melo byt! Ohromne drzim palecky,slubuju,ze testama uz prudit nebudu,ale rada bych tu s Vami zustala....mam tuhle skupinku prima holek moc rada ❤️ Zajimaji me Vase pribehy i jejich konce...resp. konce novych zacatku....a tesim se i na ten Tvuj 😘🤞🙏

aklin
28. čer 2018

@cpollik my se take snazime temer 1,5 roku, pro me bylo tezke videt tehotne a tt. Ale dosla jsem do bodu, kdy muj rozum rekl a dost. Nyni hledam vnitrni klid, mam duchovni podporu, uzdravuji svou dusi. Ver tomu nebo ne, ale od pondelka, kdy jsem zasla za fararem, poprve za 1,5 roku citim obrovskou ulevu a je mi uplne fuk jestli se mi ted nepodari otehotnet. Tim, ze budes na to tlacit, ono to nepujde.

aklin
28. čer 2018

@katkas75 dnes jsem byla na utz a nic z toho nebude. Vajicko se zastavilo na 13 mm a ted uz jen budu cekat na cervenou. Doufam, ze se cyklus umoudri a budu mit misto 21 dnu 28 dni. Jsem rada, ze to takhle dopadlo. Mym cilem je najit vnitrni klid a uzdravit svou dusi. A tesit se z jakekoliv malickosti.

katkas75
28. čer 2018

@aklin myslím,že to teď máš nastavené dobře. Nebo zkrátka tak,jak je to teď potřeba ☺️ klid je nejdůležitější! Nejen pro otěhotnění,ale i pro život. Moc ti držím palce🍀

magicka89
28. čer 2018

@aklin hlavně už jedno štěstí máš...je nás tu spousty co nemáme ani jedno..můžeš se radovat z kompletní rodiny a na tom můžeš stavět.Držím pěsti k dalšímu štěstíčku

aklin
28. čer 2018

@magicka89 ano mam uz jedno stesti, ale nebyla k ni snadna cesta. Prave proto, jsem vdecna za to, ze ji mam a vidim to. Doted jsem to prehlizela. Jen jsem se upnula, ze chci druhe a pres to nejel vlak. Byla jsem hloupa a sobecka.

petulhell
28. čer 2018

Dobrý den, Ahoj, jsem úplný začátečník mezi snažilky o mimi. Ničemu nerozumím a jsem úplné tele. 🙂 kdy je dobré si dělat TT.? Zkoušíme to první měsíc. A zkoušela jsem už po třetí TT. A je negativní je asi brzy nevím. Mám 22DC nebo jak to tu píšete. Jediné co mě trápí jsou bolestivé prsa a podbřišek. Měla jste to taky některá? Nevim jestli to může byt příčina otěhotnění. Dekuji za odpovědi.

bajunka
28. čer 2018

@petulhell 22DC je dost brzo,ale fakt zaleží kdy jsi měla ovulaci,pokud třeba už 10 den cyklu, tak už by nco vidět být mělo,ale pokud třeba 14 DC a dál, tak je na testování moc brzo 🙂

petulhell
28. čer 2018

@bajunka mám asi 8 den od ovulace.

Strana