icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

bajunka
28. čer 2018

@petulhell no tak to ještě dva tři dny počkej 🙂

petulhell
28. čer 2018

@bajunka dobře děkuji za názor a radu.

lionela
28. čer 2018

@petulhell Tak to ještě tak 4 dny vyčkej. Dřív tam nic extra nebude, leda by sis oči vykoukala. Opravdu. Kolem 12-14 dne od ovulace bývá test už krásně znatelnej. Vydrž ještě! ❤️

natlinka27
28. čer 2018

@lionela ahojky tak jak jsi včera dopadla vše klaplo podle představ?,😀

sticker
lionela
28. čer 2018

@natlinka27 Ahooojky, no byla sexuální apokalypsa alá 50 odstínu šedi aneb 50 druhů poloh 😂😂😂 No ale mužovi to nešlo dokonat do úplného konce, tak jsem si na 6 ráno nařídila budíka a dokonáno bylo dnes 😂😂😂

natysnovec
28. čer 2018

@lionela chudak😊😊😊

natlinka27
28. čer 2018

@lionela 😂😂no paráda takže ještě lepší než sis snad představovala tak to musí klapnout i kdyby nechtělo

terulle05
28. čer 2018

@lionela drzim palce 🤞🤞

lionela
28. čer 2018

@natlinka27 no já doufáááam. Pozitivní ovu test byl včera, dneska už
zeslábl. Ovu má probíhat do 48 hodin od pozitivního testu a snažení bylo dneska ráno. Chtěla jsem pojistit i večer, ale beztak by ani nestačili spermijky dozrát, tak budu doufat, že to vyšlo z dneška 😂😂 Drž palečky, do 2 týdnů budu testit, tak budu moudřejší 😀

lionela
28. čer 2018

@terulle05 Moooc děkuji ❤️

lionela
28. čer 2018

@natysnovec On beztak vstával do práce 😀 Tak vstával jen o pár minut dříve 😀Teď už chrupká, je z toho maratonu snažení asi úplně vyšťavenej 😀

katkas75
29. čer 2018

@apple_tree @aklin tak mám holky za sebou snad první normální MS! Jeden den špinění a pak 4 dny MS a jeden den dojezd. Ten polyp mi tam vážně dělal peklo...takže kdyby nic,aspoň toto je lepší!😀

apple_tree
29. čer 2018

@katkas75 Tak to je super!

lionela
29. čer 2018

Holky, prosím o radu a zkušenosti. Myslela jsem si, že pozitivní test ze 17DC ráno značil přicházející ovu, pak testy slábly a teď zase zesílil ☹ Mám to chápat tak, že ovu teda ještě neproběhla?? Nebo proč by jinak dnešní test byl zase výraznější? :( Jsem z toho zmatená :-//

lucy0511
29. čer 2018

@lionela já bych ještě udělal těhotenský test 🙂 🙂 🙂

bajunka
29. čer 2018

@lionela taky to muze byt druha ovulace obcas se proste stane,ze ma clovek dve v jednom cyklu

maice
29. čer 2018

@lionela No...nebo ted zkus toho Maxe...pro testuji prave testy od nich...taky mi jine ukazovaly ovulaci i vic dnu...kdyzto Max opravdu zachytil vrchol lh

lionela
29. čer 2018

@maice Já už doma žádné testy nemám a chtěla jsem koupit, ale už mají vyprodáno a na skladě nemají. Zase kvůli tomu nebudu objíždět všechny lékárny v okolí, jen jsem z toho zmatená, že znovu zesílil ten test, když jsem si myslela, že pozitivní už byl. :-/ Achjo ...

lionela
29. čer 2018

@bajunka Ty jo, to mě nenapadlo, ale teda zmatená jsem z toho pěkně. Teď si říkám, jestlu to snažení vůbec k něčemu bylo :-/

lionela
29. čer 2018

@lucy0511 Když to jsou ovulační testy. Těhu určitě nejsem.. teprve čekám na ovulku nebo jestli už byla? Já nevím.

magicka89
29. čer 2018
magicka89
29. čer 2018

@maice já jsem nervózní zase z tohodle ☹ ovu by měla být do 2 dnů...a na testu jen duch...9.10,11,12 DC..ty s nimi máš zkušenost? Děkuji

maice
29. čer 2018

@magicka89 Jj,jeste vydrz...pokud bude ovulka,budou carky 🙂

magicka89
29. čer 2018

@maice děkuji, snad přijde...

ojo
29. čer 2018

@lionela to se mě stalo v cyklu, kdy jsem otěhotněla, že jsem měla pozitivní ovuláky 2x, jednou asi 11DC, to byli čárky téměř stejně silné, pak to sláblo a pak zase najednou sílil a 20DC opět stejně silné...takže jsme prostě sexovali v obou období a asi byla ovlulka až takhle déle, protože i pozitivní testy jsem měla až pár dní po vynechané MS a i na UTZ odpovídal plod o týden méně než dle MS....

natlinka27
29. čer 2018

@lionela držím palečky ať to vyjde taky se budu modlit u nás aby to už konečně vyšlo

lionela
29. čer 2018

@ojo Tak moc děkuju za info, tak se radši budeme snažit dnes a pak v neděli, ať nic neprošvihneme. Já četla, že to je možné, ale říkala jsem si, že určitě nebudu jedna z těch výjimek, co to tak má, ale možné je vše. Tak nic nezkazíme tím, když se budeme snažit 🙂

lionela
29. čer 2018

@natlinka27 Moc děkuju a i tobě fandím, ať vše vyjde ❤️❤️❤️

verulinekk
29. čer 2018

Ahoj holky, tak se hlasím. Zpoždění ke včerejšímu dnu bylo 10 dnů, byla jsem včera objedbaná k Dr. -
hodinu před tím, než jsem měla jít k Dr jsem začla špinit. Nález žádný, Dr. mi nasadil zpátky Duphaston a přidal mi Clostilbegyt.
Chci se zeptat, pomohl vám Clostilbegyt ?

jessulka
29. čer 2018

@verulinekk Ahoj, rada pridam svou zkušenost s Clostilbegytem. Ano, mne pomohl hned. Brala jsem jeden rano a jeden vecer. Dr. si mne pak pozval, kdyz jsem byla 12DC na kontrolu folikulometrie a zjistil folikul těsně pred prasknutím. Rikal, že ovulace dorazi do par hodin. A za dalsich 13 dni po ovulaci jsem testovala a byly tam //. Drzim palce at i tobě Clostil pomůže k vytouženému miminku.

Strana