Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lionela ahojky tak jak jsi včera dopadla vše klaplo podle představ?,😀

@natlinka27 Ahooojky, no byla sexuální apokalypsa alá 50 odstínu šedi aneb 50 druhů poloh 😂😂😂 No ale mužovi to nešlo dokonat do úplného konce, tak jsem si na 6 ráno nařídila budíka a dokonáno bylo dnes 😂😂😂
@lionela chudak😊😊😊
@lionela 😂😂no paráda takže ještě lepší než sis snad představovala tak to musí klapnout i kdyby nechtělo
@natlinka27 no já doufáááam. Pozitivní ovu test byl včera, dneska už
zeslábl. Ovu má probíhat do 48 hodin od pozitivního testu a snažení bylo dneska ráno. Chtěla jsem pojistit i večer, ale beztak by ani nestačili spermijky dozrát, tak budu doufat, že to vyšlo z dneška 😂😂 Drž palečky, do 2 týdnů budu testit, tak budu moudřejší 😀
@natysnovec On beztak vstával do práce 😀 Tak vstával jen o pár minut dříve 😀Teď už chrupká, je z toho maratonu snažení asi úplně vyšťavenej 😀
@apple_tree @aklin tak mám holky za sebou snad první normální MS! Jeden den špinění a pak 4 dny MS a jeden den dojezd. Ten polyp mi tam vážně dělal peklo...takže kdyby nic,aspoň toto je lepší!😀
@katkas75 Tak to je super!
@lionela to se mě stalo v cyklu, kdy jsem otěhotněla, že jsem měla pozitivní ovuláky 2x, jednou asi 11DC, to byli čárky téměř stejně silné, pak to sláblo a pak zase najednou sílil a 20DC opět stejně silné...takže jsme prostě sexovali v obou období a asi byla ovlulka až takhle déle, protože i pozitivní testy jsem měla až pár dní po vynechané MS a i na UTZ odpovídal plod o týden méně než dle MS....
@lionela držím palečky ať to vyjde taky se budu modlit u nás aby to už konečně vyšlo
@natlinka27 Moc děkuju a i tobě fandím, ať vše vyjde ❤️❤️❤️
Ahoj holky, tak se hlasím. Zpoždění ke včerejšímu dnu bylo 10 dnů, byla jsem včera objedbaná k Dr. -
hodinu před tím, než jsem měla jít k Dr jsem začla špinit. Nález žádný, Dr. mi nasadil zpátky Duphaston a přidal mi Clostilbegyt.
Chci se zeptat, pomohl vám Clostilbegyt ?
@verulinekk Ahoj, rada pridam svou zkušenost s Clostilbegytem. Ano, mne pomohl hned. Brala jsem jeden rano a jeden vecer. Dr. si mne pak pozval, kdyz jsem byla 12DC na kontrolu folikulometrie a zjistil folikul těsně pred prasknutím. Rikal, že ovulace dorazi do par hodin. A za dalsich 13 dni po ovulaci jsem testovala a byly tam //. Drzim palce at i tobě Clostil pomůže k vytouženému miminku.

@petulhell no tak to ještě dva tři dny počkej 🙂