Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lionela také ti děkuji Budem se informovat já si dnes koupila ovu testy ale dnes asi nestíhám udělat domu přijedu asi až po 22hod tak budu testovat
@jessulka máš SZ 🙂
@magicka89 ja mam ovulaci cca 14dc az 16dc...a drive nez 14dc nemam na ovulacnim testu pozitivni carky. Je to tezke to vychytat...ale rozhodne bych se ridila i pocitem..pokud na sobe ovulku poznas...testy vsak nejsou u vsech zen smerodatne.
@vendelinka08 dnes opět nic...mám ještě dva testy, uvidím...v pondělí odjíždíme do Tater a když se nezadaří, prostě navštívíme lékaře, nechám si udělat hormonální testy a CAR😢😢
@natlinka27 Já
na ovu testy pěkně
zanevřela. To už
toho víc vyluštím z křišťálové koule. Jsem si myslela, jak mám pozitivní test a podle BT žádná ovu zatím neproběhla a to jsem už 20DC z 30 denního cyklu. Ještě že jdu v pondělí k Dr. Zeptám se ho, jestli je vše
v pořádku a jestli ovu přijde nebo ne ☹
@luci_nka17 slabounkou carecku vidim, drzim pesti at sili 😊
@luci_nka17 a nerekla ti mudra jakou hodnotu v krvi mas ?
Tak devcata ta mrcha prisla o 2 dny drive
@bajunka právě že nerekla a to mě u ní štve nikdy nic neřekne a řekne to až třeba za týden..takže nevím na čem jsem.
@malasana děkuji doufám že zesílí ❤
@luci_nka17 no a víš aspoň kolikátý den od ovulace jsi či kdy by měla dorazit MS? každopádně tam čárečka vidět je tak držím pěsti .)
@bajunka děkuji 🙂 já to měla jeden den ale zapomněla jsem si to napsal ale myslím že týden
@luci_nka17 tak to musíš ještě chvilí vydržet a uvidíš, jak se to vyvrbí 🙂
@terulle05 škoda,ale zas léto úplně nabádá ke snažení 🙂
jinak dcera zrovna prodělala šestou nemoc, tak jsem úplně začla plašit,ale prý je nebezpečná pro mimčo pátá, tak snad bude vše ok 🙂
@maice gratuluju!!!!
@maice vydrz! Ja byla zas moc brzo. Ale Ted už vsecko v poradecku zatim srdicko bije 😃
@martinasip Moc dekuji,dnes jsme vyrazili na dovcu,tak to utece 🙂
@natlinka27 Tak já hlásím 22DC, ovu nikde, ani na obzoru a zítra jdu k Dr., tak se zeptám na problém. Podle těch ovu testů sice ovu byla, ale podle BT (a ta je přesnější) k ní nedošlo. Takže jsme “králíkovali” jak divý a úplně zbytečně.
@lionela at ti udela folikulometrii a budes mit jasno,pozna jestli uz probehla nebo se naopak blizi a zkusila bych se domluvit,na chozeni na folikulometrii kazdy medic ,je to zdarma a na rozdil od Ovu testu je to presne...jen narocnejsi na cas...
Jinak ja dnes delala ten digitalni test clear blue,poprve a naposled a je to tam 🙂,jen radeji sem nedavam uz foto,aby to nekomu nevadili,ci nebylo lito...
@bajunka dej ho sem!!!pochlub se...ja na nej cekam....😊😊😊🤔
@bajunka juuu.....krasny!!!❤❤❤🍀🍀🍀🍀🍀
@bajunka ,. Nechci se nikoho dotknout ale myslim ze tyhle fota jsou tady to nejlepsi a vetsina se na ne tesi.. pokud to nekomu nedela dobre, nema cenu cist zadne diskuze.. vzdyt konik je toho plny.. hod sem !! Me to taky zase tento cyklus nevyslo,ale rada se na tyhle nadeji davajici fota koukam!! 😍
@lionela uplne zbytecne? Vy se milujete jen proto, abyste pocali? To jako fakt?

Milé holky snazilky. Ráda bych vám dala jednu radu. Testování ovulace je dle mého názoru dost psychicky náročné. Testovala jsem 2 cykly a nevysel mi ani jeden pozitivní test. Stalo mne to spoustu peněz a zklamání. Osvedcila se mi až návštěva Dr., který prisel na to, ze vubec neovuluju. Pry se to obcas stává. Muze to byt umožněno stresem, fyzickym vyčerpáním, nedostatkem spánku, atd. Předepsal mi Clostilbegyt, ktery mi pomohl k // hned prvni cyklus. Drzim vám všem palce, aby jste se vytouženych miminek dockaly.