Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@bajunka moooc gratuluji
@bajunka neni. Ale to asi urputne snazilky nepochopi.
@letadylkokane ale tohle je skupinka "snažilek", kde se holky ve snažení podporují a ano prostě v době ovulace se holt snaží víc 🙂 tak tvůj příspěvek opravdu nechápu.
@luci_nka17 kdy jsi delala ty testy? Ja bych udela dalsi za 2 dny z ranni moci, tam by mel byt videt vetsi rozdil.
@lionela tak zítra dej vědět jak jsi dopadla u dr. ale to je divné že podle testu ovu ano a podle BT zase ne..třeba to klaplo a ni o tom ještě nevíš 🙂 budu na tebe zítra myslet a držet pěstičky
@letadylkokane Samozřejmě, že ne jenom kvůli tomu, ale s ohledem na to, že se snažíme o miminko, tak to vyžaduje větší frekvenci toho snažení, obzvlášť pokud se má blížit plodné období. A ne, opravdu po 4 letech vztahu normálně nesexujeme obden. Navíc jsem myslela tu snahu především tak, že jsem nakoupila X ovuláků, měřím BT, kontroluji čípek, dodržuji životosprávu a v tu chvíli zoufalého momentu mi to přišlo zbytečný. Po vystřízlivění z vlastní lítosti je mi jasné, že zbytečné to není, dělám to i pro sebe, ale v tu danou chvíli na mě přišla prostě krize. A nebudu asi sama, kor ve skupině snažilek.
@natlinka27 Moc ti děkuji 😘 Zítra se ohlásím s verdiktem. Snad by třeba kdyžtak ovulka ještě došla.
@bajunka Baju, děkuji za podporu 😘
Jinak s tou radou o foli...něco 😂 děkuji, já se na to určitě optám a třeba mi řekne, že ovu ještě přijde. Je možné, že se mi posunuje celý cyklus jako minulej měsíc na 38 dní. Tak kdyby jo, tak ovu by dorazila během tohoto týdne. Zítra dám určitě vědět, co jsem se dozvěděla 🙂))
@lionela já Teda začala testovat předevčírem ovu testy tak uvidíme já většinou to mám 35-36dni takže čekám že přijde brzo radši ob den se milujeme i když jsme unavený kdyby náhodou a od včerejška mě pobolivava levý vaječníku tak třeba se ta ovulka chystá večer mě bolel dost až sem nemohla přes únavu usnout bolesti. A u tebe se ovulka třeba dopraví o chvilku déle jen vydržet sem zvědavá co dr ti poví
Ahojky dnes jsem si ráno dělala tehu testik a objevila se my tam duch já už mám jedno dítě 8letou dceru ale z přítelem jsme si rozhodli pro druhé miminko ale mám nepravidelnou menstruaci sice chodím často curat bolí mne břicho a prsa ale to může patřit že to dostanu ale už mám dost velké zpoždění ale kvůli nepravidelne menstruaci se to nedá odhadnout
@katkas75 zrovna mam u sebe pritulenou dvouletacku,ktera se narodila prave kdyz jsem nela ovulaci z vajecniku,kde mi chybi vejcovod,byla jsem tenkrat na gynde a rikali mi z ktere strany je dominantni folikul...a i doktor potvrdil,ze se to stává,v brise neni nic na pe vno,takze si to bajicko klidne vezme druhy vejcovod.
Krasne odpoledne vsem 🙂 Tak jsem se po dlouhe dobe rozhodla, ze sem opet nakouknu. Gratuluji vsem, kterym se zadarilo a preji jen same stesti 🙂 Ja (ne)ocekavam MS ve ctvrtek. Spis se ale priklanim k tomu, ze prijde.. :(
@lionela ahojky tak jak jsi dnes dopadla u dr?
@maice ahojky tak jak kocko??😊
@natysnovec My jsme na dovce, testik jeste vcera silil,dalsi zkusim az pozitri treba ;) Dr. me objednala az na 20.7 🙉🙈🙊 To bude jeste dlouhy 🤭🤦♀️
@natlinka27 Ahojkyyy, promiň že píšu až teď, já měla celej den vybitej tel a byla pryč. No u Dr., že prej mám vidět folikuly a jsou docela velké, takže ovu by měla přijít tento týden, ale prej mám trochu výtok a předepsal mi Naxyl na kvasinkovou infekci. Přitom mi ale nic není, nebolí, nesvědí, ani výtoku jsem si nevšimla. Kamarádka mi říkala, ať se zkusíme tenhle týden klidně posnažit a nasadím ty tablety třeba v pondělí. Mohou se prý užívat i v těhotenství, tak váhám, zda to tak udělat nebo nasadit hned. Ale jak říkám, nic nepociťuju.
@maice dobže...dej pk vedet😊🍀👍
@lionela no já bych je nasadila hned a snažila bych se určitě. Zkus vypnout vím že je to těžké a snažit se protože psychika dělá hrozně moc a pak to někdy ani nejde 😉
@natlinka27 Asi jo, když se to může i v těhu, tak není nač čekat asi. Dneska už snažení proběhlo, tak tabletku mohu dát. Dávaj se na noc, tak je zavedu vždycky po snažení a je to.

@letadylkokane ja myslim,ze netreba nikoho chytat za slovo...ten tvuj komentář,je v teto skupine uplne mimo misu a to jako fakt!