Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky jak casto se milujete? Snazime se docela casto a to neni asi dobře. Ted vzdy 2 dny pak 1 den pauza
Ahoj holky. Chtela jsem se zeptat: jaky TT je "nejlepsi", teda krom toho digitalniho? Ja mam termin MS zitra, ale zatimto nevypada ze by mela dorazit. Takze pokud nedorazi, chtela bych TT koupit, jen nevim jaky.. Dekuji za radu 🙂
Ahoj holky 🙂, taky se snažíme, momentálně čekám na víkend jestli to dostanu a nebo bude mimi :D To čekání je hrozný. Pořád se pozoruju a přemýšlím, jestli už mám příznaky nebo ne :D
@girl.misel obden by to mělo stačit, spermíci tam vydrží 🙂
@petulhell protoze to povazuju za zbytecne 🙂, pro meskani MS je to 4tt,a to tam krom zvysene sliznice nic videt nemuze, v patem tydnu mozna dutinku koncem sesteho rydne uz muze byt videt i srdicko no a na prelomu sedmeho osmeho tydne jak jdu uz by byt videt melo...proste ty prvni tydny je to na prirode...a tim ze bych sla moc brzo se budu jen zbytecne nervovat...🙂,jako kdyby nastaly komplikace,ze bych zacla treba krvacet nebo nejake obri křeče tak jasne ze jdu driv...
@girl.misel Stačí ob den, nebo od dva. To mi rekli v CARU. Je pravdou ale, že my máme sexík tak 5x do měsíce nejvíce po MS a v plodných dnech.
@girl.misel Milovat se obden - to je tak akorát, aby spermie byly akorát zralý 🙂 A do ovu se trefit musíš...podle mýho názoru lepší jak ovu testy a milování si plánovat - tím se nechci nikoho dotknout ale...jen můj názor 🙂
Krásný večer všem 🙂 Měla bych dotaz, hlavně na ty, které již našly své dvě vytoužené čárečky: Měly jste nějaké prvotní příznaky ještě před vynecháním MS a popř. jaké a od kdy? Děkuji za reakce 🙂
Tak holky jestli si některé vzpomínají tak já měla špatnou genetiku (mimco by se dožilo tak dvou let,jsem přenašečka genu..).. naštěstí nám přišly manželovy výsledky a ten je zcela v pořádku takže riziko postižení je zcela minimální,ani nevíte jakou mám z toho radost 😍 i když nikdy neříkej nikdy,ale věřím v lepší dny 🙂 v Sobotu to mám dostat,dnes jsem začala malinko špinit..v úterý jedeme do caru domluvit ivf 🤗
@snazimese ahoja, ja vubec. U prvni si pamatuju jen menzes bolesti, ale krvaceni se nedostavilo. Tak jsem testovala a bylo jasno. Pak jsem dostala nekdy kolem osmeho tydne tehotenskou koprivku, jinak mi nic nebylo. Druhe tehotenstvi jsem tak nejak tusila, to byl mozna priznak. Nesnazili jsme se, nechali jsme tomu volny prubeh. Ale najednou jsem mela pocit, ze je neco jinak. Udelala jsem test, byl pozitivni. A od sesteho tydne jsem pak nevyndala hlavu z toalety, bylo mi mimoradne blbe a smrdel mi cely svet.
Takze fakt rane priznaky nic moc.
Ahoj holky, spousta z vás se tu ptá, kdy je ta správná chvíle udělat první test. Našla jsem teď na stránkách Clearblue prima nástroj, kam zadáte datum poslední menstruace, datum ovulace a délku cyklu a na základě těchto údajů se vám ukáže ideální datum pro testování. Je to bezva, fakt to zohlední i posunutou ovulaci (vyzkoušeno na mě 😀 ).
http://www.clearblue.com/am-i-pregnant/early-pr...
@girl.misel ahoj. To by ta carka musela být stejně silna nebo silnější. Tohle bohužel ovulace není. Ale je možné, že máš rozhozeny cyklus a bude později.
@girl.misel a kolikátý den cyklu jsi dnes?

@cpollik ja mam take porad jen takove duchy. Tak jsem zvedava jestli se zadari