Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@cpollik broučku, testuješ strašně brzy, já jsem nikdy 7DPO nic neměla, ale třeba takový 10DPo, už náznak.... já měla vždy uhnizdování, a to jsem cítila pícháním v podbřišku až 9DPO... ale každá to máme jnak, je fakt, že cesta miminka do dělohy je různě dlouhá... já jen, že budu držet palce, aby tam ta druhá čárka vykoukla....
@letadylkokane ahojky. U me se stejne asi zazrak konat nebude, vypada to, ze se mi MS brzy rozjede.. :(
Holky kdo a jak provadi test na imunitni obranu proti spermiim?
@aklin Na imunologii, nejspis budes potrebovat zadanku.
@vendelinka08 14 dni po menses. Dle vypoctu ovulace mela byt vcera. Antik dobrana koncem května
@mia171717 uvidíme. Mam uz testy jen na 2 dny a pak uz na to prdim a je to na prirode
@girl.misel nemuzes brat jen vypocty..telo neni pocitac...ja mam kazdy mesic ovulaci jiny den...v kvetnu jsem mela 15DC...cerven 16DC..a tento mesic to vypada az dnes nebo zitra coz je 17DC nebo 18DC. A pak se dle toho odviji kdy bude menzes...vim ze lutealni fazi mam 14 dni..takze tento mesic budu mit menzes az 33nebo 34DC. A vypocty si mohou psat co chteji...telo mi rika neco jineho.
@girl.misel mozna se ti cyklus jeste srovnava...
@vendelinka08 jsi strašně moc hodná,děkuji moc😉.Nevěřím už tomu,ale uvidime,třeba to jednou přijde zatím necháváme tak.Uz z toho ani smutná nejsem🙂.Co má prijit,přijde👍😊😉
@cpollik my ted s manzelem stale diskutujeme o tretim mimcu...ja po nem touzim..manzel se na to moc neciti..takze jsem uplne v haji...hormony pracuji..vek jde proti me..no mazec...vloni jsem v cervenci otehotnela necekane..a cely rok to mam v sobe...same otazky jestli ano nebo ne...tedy tyto otazky resim v sobe...ale city jsou city.
@vendelinka08 ahojik já jsem si taky přála druhé miminko a můj přítel stále nechtěl necitil se na to pac na dcera je trochu blazinek ale už ji je 8let tak jsem si řekla proč ne pro druhé neubehl ani měsíc a minulý týden jsem zjistila že jsem těhotná měla jsem radost a nevěděla jestli mám brečet nebo se radovat ale moje dcera měla s toho velkou radost a přítel celkem taky
Holky, kdy se dělá první screening? V pondělí se chci objednat a to bych měla být podle poslední ms v 7. týdnu. Nebo se dělá později? Děkuji 🙂
Ahojky měla bych dotaz já sem si dělala digitální a test ve středu ráno a ukázalo my to ze jsem ve 2tydnu a 4dny a má se k tomu připočítat poslední mesicky což jsem měla 28kvetna ale mesicky mívám 35az42dni a ovulaci jsem měla 18cervna takže bych měla bejt v 1mesici nevím jestli to počítám správně
@bajunka jo to ja vim ale přítel chce mít jistotu právě my každý říká že jsem 2tydny těhotná což je pravda tak my to digitální test ukázal a když jsem si dělala normální proužek tak na druhou sem čekala 5min já mám právě nepravidelnou menstruaci takže vím že to mám někdy 35az42dni
@simulinek neber me ve zlém, prosím. Jen musím napsat takovou technickou poznámku. Mi jako mně se píše s měkkým i - MI. MY s tvrdým y znamená MY všichni.
Čárky neřeším, ale tohle fakt bolí...
🙂
@letadylkokane promiň mobil my precvakava písmenka takže kolikrát nevidím že tam mám chybu předem se omlouvám
Holčiny, vy, které měříte BT a trošku se vyznáte, mám jen takový dodatek ke svému grafu. Všude se uvádí, že ovu probíhá poslední den nízkých teplot - což jsem považovala za včerejšek. Jaktože se to vyhodnotilo na středu? 🙂) Jinak jsem šťastná, že ovu vůbec proběhla, jen mě to zajímá, abych se lépe vyznala. 🤗
@lionela ahoj, z mojí zkušenosti aplikace teploty průměruje a porovnává s předchozími cykly a podle toho určuje tu hranici mezi nízkými a vysokými teplotami. Většinou se nemýlí, mě se netrefila jenom jednou o jeden den a to z toho důvodu, že já jsem jedna velká anomálie a občas mám zpožděný nárůst teploty, i když ovulace už dávno proběhla. Jinak se počítá posledních 5 nízkých teplot a na ně navazující 3 vysoké, takže bych to u tebe tipla stejně, jako appka. 🙂
@petula720 Dobrá, tak moc děkuju za zkušenost. Já se ptala i proto, že
mě dneska ráno píchalo u vaječníku levém (minulý měsíc to byl pravý). Nebo nebylo to vyloženě píchání, ale jak pnutí vazů nebo čeho. Těžko popsat a nutilo mě to pořád čůrat, ale teď odpoledne už nic. Všechno v pohodě. Jen to ráno - dopoledne mě to fakt zlobilo, tak mě
napadlo, jestli to není
příznak ovu a neproběhla dneska. Ale budu věřit grafu. Já dělám teprve druhý cyklus, takže porovnává zatím jen z minulého měsíce.
@lionela tady je můj graf z minulého měsíce. Appka mi vypočítala ovulaci na 19. den, což by na první pohled odpovídalo, ale ve skutečnosti proběhla 18. den pozdě večer. V tomto případě to aplikace nemůže ani jinak vyhodnotit, protože 18. den jsem zadala pozitivní ovu test a následující den výrazně klesla teplota.

@maice děkuji😙👍😊