Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@mandy1122 pisu sz 🙂
Ahoj holky. Mám dotaz podle ovu testu sem měla ovulku cca 3.7 ten vyšel. Nejvíce pozitivní a předtím měření bazální teploty jsem měla 36, 4 a dnes sem naměřila 37,1 je možné že by se zadarilo a byla tehu? Na test je ještě brzo aby to poznal a podle kalendáře sem měla mít ovu včera ale na to se nespoleham každá jsme jiná viz. Foto ovu testu
@cpollik to je super zprava dnesniho dne..jsem ti rikala ze testujes brzy..me se vzdy ukazala az opravdu ten 10ty den...tak jen at pekne sili..🍀
Mam 6dni do ms tak doufam ze mrcha nedorazi
@cpollik tak ja se v sobe nevyznam...vcera 20dc...bazalni teplota nizko..az dnes trosku vys..jde o to..ze jsem myslela ze uz ovu probehla s nemusime prerusovat...je mozne..ze diky kvasinkove infekci je bazalni teplota nizka? A proto me to zmatlo...no tento mesic bude zajimavy..chlapi dnes opustili na 4 dny dum...takze pokud vcera byla ovulace a byl i sexik na rozloucenou..no uvidime co s nami tam nahore zamysleji...hlavne me boli i vajecniky..ale to prikladam prave te infekci..nebo prochladnuti..asi si zsjdu na gyndu pro nejake tablety..nebo se da koupit i neco volne?
@natlinka27 teplotu nad 37 mam vzdy po ovulaci..takhle brzy nejde udelat zaver...nezbyva nez pockat minimalne 10dpo...
@pajkis bohuzel nic moc nevidim...mozna jeste nejde vyfotit...
@vendelinka08 dobře ještě počkám nic jiného nezbývá aspoň sem zase o něco chytřejší
Ahoj na tom druhém vidím 😉
@vendelinka08 ahojky,vidíš já už ani nevěřila plány atd..a zákon schválnosti funguje.Doktor mi taky řekl,že po dvou císařích a špatnou průchodnosti vejcovodů už moc šance není.Teplotu jsem vůbec neměřila ani sexu tolik nebylo.A teď jsem měla jít ve středu podepisovat smlouvu a teď nevím,co dělat☹.Přece jen nevim,jestli se udrží.Verim tomu,že ano..Ale už jsem to jednou zažila,tak nevím.
@vendelinka08 pokud máš bazální teplotu pořád nízko,tak ovulka asi ještě neproběhla.
@cpollik no..prave ze dnes zacala zvedat...uvidim co zitra...ale tim padem se mi vse posune...ale to nevadi...alespon nedostanu menzes na dovolene na horach...jinak take nemerim a netestuji...ja jen..sem tam zmerim at vim ze uz je po ovulaci...
Holky teď jsem zkoušela mamatest a tam je jen duch na Dr.maxe krásná viditelná čárka,tak já už fakt nevím.Zkusim zítra..
@cpollik klídek jsi 10DPO je to strašně brzo a každý test má jiné množství barviva,dr Max ho má docela dost, já vím, že je těžké odolat,ale zkus vydržet aspoň do zítřka, když máš duchy na různých testech tak prostě jsi 🙂, jen ať to sílí, já jsem třeba z těch prvních testovacích pokusů testy už i vyhodila, protože jak to uschlo tak postupně vybledly...
@cpollik já bych smlouvu raději podepsala....kdyby náhodou, je to přece jen začátek... a pokud to bude vše v pořádku, tak jen dobře... ale rozhodně bych neříkala, že jsem asi na začátku těhotenství.... opravdu, také jsem si dělala plány, a nakonec bylo vše jinak.... tak držím palce, ať to dopadne, jak má....
Nemel by nekdo zajem o caj na podporu otěhotněni? 2 pytliky. slevou. Směs bylin navržené známou českou léčitelkou paní Radnickou. Čaj příznivě působí na dělohu ženy při plánování těhotenství. Bylinná směs v čaji působí na dostatečné prokrvení sliznice dělohy a tím se zvyšuje šance na uhnízdění oplozeného vajíčka. Zdraví dělohy, svalů a celkové posílení pánevního dna má vliv na plodnost ženy. Posílení svalů pánevního dna může mít za pozitivní vliv na schopnost udržet oplozené vajíčko resp. plod v děloze a předcházet tak předčasným potratům.
@magicka89 já jsem na tom podobně. Už jsem nevydržela s nervama a rozhodla se, že musim tu svojí situaci nějak vyřešit. Volala jsem doktorce a ta by mě objednala až na září, takže jsem se rozhoupala a objednala se k nové doktorce u nás ve vsi, kterou mi doporučilo několik kamarádek. Jsem zvědavá, co z toho vyleze. Už mě to fakt štve. 🙈
@vendelinka08 já mám ale stávající práci tam mám dobu neurčitou teď od září,když to podepíší budu mít jen smlouvu na dobu určitou☹a když pak zjistí,že jsem těhotná neprodlouží mi smlouvu☹

@cpollik je krasne videt,tak tfuj tfuj at tmavne,ja zitra valim prvne k dr tak jsem nervni jak sanky v lete...