icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

etapa
10. črc 2018

Zdravim Vas a doufam, ze nevadi, ze vstupuji do diskuze 🙂 chtela bych jen podporit vsechny snazilky, ktere se snazi, ale zatim to nevychazi.

Ja presne vim, jake to je....tolik testu oplakanych, tolik noci, tolik otazek, tolik zoufalstvi, vsichni radi budte v klidu a podobne, jenze to se neda, neda se od toho odprostit jen proto, protoze nam to nekdo radi. Vsechny kamaradky byly tehotne, kolem same deti, k zblazneni.

Holky, myslela jsem si, ze to pujde jako po masle a ne... pak jsem zacala ztracet nadeji, preci jen lekari rikali, ze budu potrebovat ,,pomoct,, . A po dalsich mesicich a mesicich neuspechu jsem uz neverila tomu, ze bych nekdy mohla JA mit pozitivni test.

Prikladam foto, den po terminu MS, ktera uz nedorazila 🙂

Preji Vam moc uspechu a neztracejte hlavu. Jak prijde ten vhodny cas, tak to prijde, vim ze se to lehce rika, ale opravdu, cekala jsem par let... a taky jsem se konecne dockala 🙂

mandarinka90
10. črc 2018

@apple_tree tak melas pravdu 🙂přes noc zůstávat nemusím,oni to mají na těch jejich stránkách tak blbě napsané, že jsem myslela,že jo 😁 na začátku srpna jdeme, už se moc těším,ale nechci se na to moc upínat.. nevěřím,že to vyjde na první pokus..ale aspoň už budu vědět co mě příšte čeká 😊

natlinka27
10. črc 2018

@lionela děláš dobře já Teda zatím práci mám ale na směny a tu budu muset i tak změnit protože holka mě jde od září do školy a pokud do září se nezdari půjdu marodit a zatím budu hledat jinou práci tak uvidíme třeba se nám oběma poštěstí 😉

natlinka27
11. črc 2018

Ahoj holky mě už asi vážně hrabe 😀 včera se mě zdál sen že mám na TT ducha a dnes že mám pozitivní ovu test.

cpollik
11. črc 2018

Ahoj holky snažilky,za mě kupte si na detekci těhotenství testy od Dr.Maxe.Ducha jsem viděla 9dpo a 10dpo už hezká čárka na mamatestu jen duch toho 10dpo.Ted už hezká čárka 12dpo.Drzim všem pěsti.Ja už ani nedoufal,že to vyjde je nás tady víc a vyšlo to.Takze nejste v tom samy holky!Držte se a mějte se krásně.Vy ostatní,co už čárku našly nezalozime diskuzi o těhotenství??

eiram7
11. črc 2018

@cpollik jeee koukám, ze se vám zadarilo. Moc moc gratuluji a preji vse dobre ❤️ Máme už diskuzní skupinu termín porodu únor, nevychází ti to taky takhle casove? Kdyžtak se přidej 🙂

cpollik
11. črc 2018

@eiram7 ahojky,já bych měla být termín březen☹.Takže nevychází.A jak se ti daří co Mimi?Já jdu na první kontrolu až za dva týdny,to nevydržím..

cpollik
11. črc 2018

@maice jak reagoval manžel na další těhotenství?Jak vlastně máš staré děti?A kdy jdeš na první prohlídku?

maice
11. črc 2018

@cpollik Mel radost. Mame dva kluky 3,5 a 1rok a3 mesice. Na kontrolu jdu az 20.7...v 8tt a nekolik dni dle ovulace,skoro v 10. dle pm 🙈🙉🙊

natysnovec
11. črc 2018

@maice Myslim na tebe🍀🍀

eiram7
11. črc 2018

@cpollik Jee tak breznatko budete mít, no tak založíte s holkama novou skupinu 🙂
Ty dny do kontroly utíkají pomalu, úplně te chápu. Ale určitě to výhled uteče a ty se budes pak naopak radovat, jak už brouček povyrostl. A jak se citis? Vse Ok?
Ja teď měla náročné období, dva týdny zpět odevzdání diplomky a tento víkend jsme měli svatbu. Jsem rada, ze jsem to zvládla a teď už je odpocivam, přijdu si hroooozne unavena, ale šťastná 🙂

lionela
11. črc 2018

@natlinka27 Ahojkyyyyy. Tak já
blázen jsem dneska zkusila test (jsem 7dpo😃), No a něco tam vykouklo. Pošlu fotku. Tak schválně jestli něco uvidíš. První fotka je ztmavená, druhá je originál... ☺️☺️

cpollik
11. črc 2018

@maice tak to máš maličké děti teda.To bude mít teda zahul.Mam taky dva kluky.Jeden bude mít teď 7roku a druhý má 2,5..Tak budu držet pěsti😉.

cpollik
11. črc 2018

@lionela tyjo ty jsi,jak já taky jsem testovala,tak brzo.Drzim pěsti,ale dřív,jak 9-10dpo tam nic nebude já měla ducha 9dpo.

cpollik
11. črc 2018

@eiram7 ju gratuluj8 ke svatbě.Ja už dvě děti mám,tak na těhotenství není ani moc času myslet🙂.Měla jsi to teda náročné a když máš státnice?Já taky dělala výšku,ale přerušila jsem.Tak ještě rok.Tak se opatruj!

natlinka27
11. črc 2018

@lionela ahojky no možná tam neco vidím a neboj já taky sem testovala dnes ovu test pozitivní 3.7. Ale nic sem tam neměla a vím že je brzo tak zkusím v tu neděli nebo pak před ms těsně tak uvidíme

petula720
11. črc 2018

@lionela juuu, něco se tam vykoukat dá! 😁 držím palce! U nás asi zase nic ☹

lionela
11. črc 2018

@cpollik Jsem trubka, vím, že je brzy, jen jsem to zkusila. Ono v reáli to je vidět mnohem lépe, přes ten foťák to není takové, takže i já na té fotce musím pátrat☺️ Tak zkusím testit za 3 dny třeba. To už by mělo sílit.

@natlinka27 Moooc ti fandím, ať tam na tebe vykoukne co nejdřív. Hned mi hlaš, když něco vykoukne 😗

@petula720 Jéé, tak děkuju. Jsem ráda, že ti vidí i někdo jiný a né jenom já 😃

natlinka27
11. črc 2018

@lionela budu hlásit pokud něco najdu pobolivava mě jen břicho na levé straně jinak nic včera večer sem měla jen bolesti před spaním takové že sem nemohla usnout a jinak nic zatím. Uvidíme a kdy jsi měla ovulku? Konečně se ti zadarilo hlavně at sílí

lionela
11. črc 2018

@natlinka27 Ovulka měla
být podle BT minulou středu. Takže to je teprve týden. Tak snad bude sílit.
Mně jen od ovulky trošku bolí podbříšek, spíš tlak, jak před MS a když se protahuju, tak mě píchne v podbříšku, takové pnutí, a to je teda občas fakt nepříjemný, že si pak musím sednout nachvilku. Uvidíme, jestli to má souvislost nebo ne. ☺️

natlinka27
11. črc 2018

@lionela tak až budeš dělat další testik tak hlas hnedka. Moc ti to přeji 😍 a něco na podporu tehu jsi brala nebo ne?

lionela
11. črc 2018

@natlinka27 To i já tobě! 😍 Moc moc.
Právě, že jsem nic nebrala. My se snažíme teprve druhý cyklus, takže jsem nic nepořizovala zatím. V prvním těhu jsem brala až když jsem věděla, že jsem těhu tu kyselinu listovou.

natlinka27
11. črc 2018

@lionela my se sice snažíme od března ale pracujeme na směny oba dva tak jsme byli utáhne takze třeba týden i déle žádný sex a teď od června si to hlídám ale dělala sem si jen ty ovu testy a máme ten sex už pravidelný ob den a asi jednou se stalo že 3 den ale jinak pravidelně tak uvidíme jestli to taky klaplo

lionela
11. črc 2018

@natlinka27 To by podle
mě mohlo krásně vyjít, když jste se takhle snažili. Aspoň tomu hodně věřím ☺️☺️ Už se těším na tvůj testík! 😍

natlinka27
11. črc 2018

@lionela já sem nedočkava hodně já si právě dnes kupovala a nic zatím a co používáš za testiky?

aklin
11. črc 2018

Ahoj holky, v pred par dny jsem psala, ze beru clostik a v dobe, kdy mam jit na utz ma gyndarka volno. Jelikoz dela i pro gyncentrum a posila pacientky na umele.oplodneni, jsem se rozhodla, ze tam zkusim stesti. Objednala.jsem se na patek. Jenze ja jsem na vazkach, zda jsem udelala dobre. Mam z toho divny pocit.

natlinka27
11. črc 2018

@lionela takhle to asi u nás bylo to co mě počítá apka tu ovulku tomu moc nevěřím test mě ukázal pozitivní 3.7. Tak uvidíme

lionela
11. črc 2018

@natlinka27 Taky mám tu appku. Ta je ale
opravdu velice orientační. Více bych věřila ovu testům a úplně nejlepší je měřit bazální teplotu. U ní je akorát nevýhoda, že ovulku zjistíš až zpětně, nikoli dopředu, ale může se to pak porovnávat s ovu testama a opravdu si tak vysledovat, kdy ovu probíhá.

natlinka27
12. črc 2018

@lionela no uvidíme co z toho vznikne ms bych měla dostat 22.7. A do toho se o mě pokouší nějaká chřipka tak se bojím i vzít nějaké prášky co kdyby náhodou 😂 ale dnes večer opět bolesti podbřišku na levé straně už druhý den vždy před spaním nevím jak si lehnout aby to přestalo.

vendelinka08
12. črc 2018

@natlinka27 ale pokud ti test ukázal pozitivní čárku 3.7., tak ovulace mohla být až 4 nebo 5.7. to znamená, že na testování je ještě strašně brzy....

Strana